- 10 Mart 2022
- 14
- 1
- 1
- 30
- Konu Sahibi Berfin3333
-
daha yenı yerlesırken oluyor oyle . de hıc dr a kontrole gıttınız mı kese gorundu mu 4 hafta mı kesın?Merhaba arkadaşlar 4 haftalık hamileyim kasıklarım çok ağrıyor 2kinci hamileliğim bu ilkinde hiç öyle bişey olmamıştı hamile olduğumu bile anlamıyordum bu ikinci gebelikte öksürünce sol kasiğım fena şekilde ağrıyor sebebi nedir sizdede öyle oluyormu cvb verirseniz sevinirim
Bende de aynı sorun var yeni gebeyim 4+5 yerleşme kanaması da yaşamıştım 1 hafta önce bu ara yumurtalıklarımda yani ben öyle hissediyorum ağrılar var sık sık bazen sol bazen sağ taraf neden olabilir acaba?Merhaba arkadaşlar 4 haftalık hamileyim kasıklarım çok ağrıyor 2kinci hamileliğim bu ilkinde hiç öyle bişey olmamıştı hamile olduğumu bile anlamıyordum bu ikinci gebelikte öksürünce sol kasiğım fena şekilde ağrıyor sebebi nedir sizdede öyle oluyormu cvb verirseniz sevinirim
Bende bugün yerleşme kanaması yaşadım kan değilde açık sarı su geldi korktum düşükmü olacak diye bir kaç yere sordum normal dediBende de aynı sorun var yeni gebeyim 4+5 yerleşme kanaması da yaşamıştım 1 hafta önce bu ara yumurtalıklarımda yani ben öyle hissediyorum ağrılar var sık sık bazen sol bazen sağ taraf neden olabilir acaba?
Bu ayın 22 nde doktora gidecem randevu aldım test yaptım çift çizgi çıktı en son addet tarıhim 24 ocakdaha yenı yerlesırken oluyor oyle . de hıc dr a kontrole gıttınız mı kese gorundu mu 4 hafta mı kesın?
İnşallah bi sıkıntı yoktur son adet tarihinizden epey geçmiş yerleşme çoktan olmuştur aslında ama normaldir inşallah gçnlümüzü ferah tutalımBu ayın 22 nde doktora gidecem randevu aldım test yaptım çift çizgi çıktı en son addet tarıhim 24 ocak
Çok özür dilerim bugün benden böyle bir su geldi sizce normal mi korkmaya başladım ne olabilir sizce yerleşmemiİnşallah bi sıkıntı yoktur son adet tarihinizden epey geçmiş yerleşme çoktan olmuştur aslında ama normaldir inşallah gçnlümüzü ferah tutalım
Doktora mesaj attım düşük riski olabilir dediYerleşme kanamasıdır inşallah benimkide buna benzerdi endişe etmeyin bir sorun olsa kanama devam ederdi diye düşünüyorum.
İnşallah değildir canım stres yapma bol bol dinlen ağır bi iş yapma yorma kendiniDoktora mesaj attım düşük riski olabilir dedi
İnşallah cnm birşey olmaz Allah'ın izniyle 22 Mart'ta kontrole gidecem doktora gösterecem bu kronadan dolayı geç randevu veriyorlar bakalm ne olacak sonumİnşallah değildir canım stres yapma bol bol dinlen ağır bi iş yapma yorma kendini
Hayırlısı olsun inşallah bebeğini sağlıkla kucağına almak nasip olsunİnşallah cnm birşey olmaz Allah'ın izniyle 22 Mart'ta kontrole gidecem doktora gösterecem bu kronadan dolayı geç randevu veriyorlar bakalm ne olacak sonum
4 haftalikken bende de oyle oluyordu sol kasigimda agri oksururken falan o haric yine agrilarim oluyodu sol kasik bel agrisi karin alt kisim agrisi falan bende cok endiselenmistim dr kontrolunde hersey normaldi yerlesiyor demisti daha ..sonra 7 haftaya girerken gecti..ara ara agrilarim oluyor ama ilk bastaki gibi degilMerhaba arkadaşlar 4 haftalık hamileyim kasıklarım çok ağrıyor 2kinci hamileliğim bu ilkinde hiç öyle bişey olmamıştı hamile olduğumu bile anlamıyordum bu ikinci gebelikte öksürünce sol kasiğım fena şekilde ağrıyor sebebi nedir sizdede öyle oluyormu cvb verirseniz sevinirim
Dün benden su bide sarı akıntı karışık geldi sendede gelmişmiydi fotoğrafını paylaşmisim bı bakarmisin4 haftalikken bende de oyle oluyordu sol kasigimda agri oksururken falan o haric yine agrilarim oluyodu sol kasik bel agrisi karin alt kisim agrisi falan bende cok endiselenmistim dr kontrolunde hersey normaldi yerlesiyor demisti daha ..sonra 7 haftaya girerken gecti..ara ara agrilarim oluyor ama ilk bastaki gibi degil
Evet bende de vardi sari akinti ve beyaz su gibi akinti sari enfeksyon olabilir sanirim doktor bana fitil vermişti onlari kullandim ama hala var yani.. 4 5 haftalikken surekli akintim oluyordu simdi 8 haftalik olucam var ama az az geliyor doktorum 10uncu haftada testler yapicak bakteri veya enfeksyon varmi diye bakilacakDün benden su bide sarı akıntı karışık geldi sendede gelmişmiydi fotoğrafını paylaşmisim bı bakarmisin
Bende
Evet bende de vardi sari akinti ve beyaz su gibi akinti sari enfeksyon olabilir sanirim doktor bana fitil vermişti onlari kullandim ama hala var yani.. 4 5 haftalikken surekli akintim oluyordu simdi 8 haftalik olucam var ama az az geliyor doktorum 10uncu haftada testle
Ben bir doktora söyledim bana dedi düşük riski olabilir korktumBende
Evet bende de vardi sari akinti ve beyaz su gibi akinti sari enfeksyon olabilir sanirim doktor bana fitil vermişti onlari kullandim ama hala var yani.. 4 5 haftalikken surekli akintim oluyordu simdi 8 haftalik olucam var ama az az geliyor doktorum 10uncu haftada testler yapicak bakteri veya enfeksyon varmi diye bakilacak
Bide kanama ve kahverengi tehlikeli..bunlar yoksa allah buyuktur bebegin seninledir yerlesiyordur icini ferah tutDün benden su bide sarı akıntı karışık geldi sendede gelmişmiydi fotoğrafını paylaşmisim bı bakarmisin
İnşallah cnmBide kanama ve kahverengi tehlikeli..bunlar yoksa allah buyuktur bebegin seninledir yerlesiyordur icini ferah tut
Merhaba canim hala var mi sari akintin??Dün benden su bide sarı akıntı karışık geldi sendede gelmişmiydi fotoğrafını paylaşmisim bı bakarmisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?