- 18 Aralık 2023
- 279
- 74
- 21
-
- Konu Sahibi sadecesoru18
Artı alerjimde var bu hapşırık krizlerim bundan dolayı oluyor olabilir ama artık halden düşüyorum o kadar çok hapşırıyorum kiKızlar merhaba 10 haftalık hamileyim 3 gündür ağır bi grip geçiriyorum öksürük ve hapşırık krizleri hapşırıklarım saatler sürüyor diyebilirim art arda artık öksürür ve hapşırıkken sızı oluyor kasıklarımda dün geçe hapşırdıktan sonra sağ kasığımda çok şiddetli bi ağrı oldu ama kısa sürdü ve geçti çok korkuyorum bu grip yüzünden bebeğime bi şey olucak diye herhangi bir kanamam vs yok
Hamilelikte bi ilaç kullanılmıyor diye kendim atlatmayı bekliyordumDoktora gitmeyi düşünmüyor musunuz
Hamilelikte hasta olan insanlar nasıl iyileşiyor? Gebelikte kullanılan birçok ilaç var. Böyle bekleyip mikrobun yada hastalığın bebeğe de zarar vermesine neden olacaksınız hemen bir doktora gidinHamilelikte bi ilaç kullanılmıyor diye kendim atlatmayı bekliyordum
Tam olarak sizdeki bu gerginlik neyden kaynaklanıyor acaba ?Hamilelikte hasta olan insanlar nasıl iyileşiyor? Gebelikte kullanılan birçok ilaç var. Böyle bekleyip mikrobun yada hastalığın bebeğe de zarar vermesine neden olacaksınız hemen bir doktora gidin
Ne gerginliği?Tam olarak sizdeki bu gerginlik neyden kaynaklanıyor acaba ?
Haaa anladııım sorunlu bir tipsinizSizden tavsiye vermenizi istedim buyurmanızı değil ben öğrenci değilim sizde öğretmen değilsiniz soruma soruyla karşılık veriyorsunuz
A b c grubu ılaclar var.Hamilelikte bi ilaç kullanılmıyor diye kendim atlatmayı bekliyordum
Sizden tavsiye vermenizi istedim buyurmanızı değil ben öğrenci değilim sizde öğretmen değilsiniz soruma soruyla karşılık veriyorsunuz
Çok yüksek Allah şifa versin çok geçmiş olsunHamilelikte kullanılan ilaçlar var. Enfeksiyonum 55 çıktı 1 hafta önce, üst solunum yolu enfeksiyonum vardı öksürüklerimden artık nefes alamaz hale geliyordum. Bu çocuğa ilaçtan daha zararlı bi şey. Hele de zatürreye falan çevirirse mazallah, toparlaması çok zor olur. Gidin doktora
MaalesefÇok yüksek Allah şifa versin çok geçmiş olsun
Başlığı okuyunca ilk gebeliğimde yaşadığım hastalık geldi aklıma. O kadar çok öksürüyordum ki idrar kaçırdım ve onu bebeğin suyu sanıp acile gitmiştik bebek de 20 li haftalarındaydı. Öncesinde kendim geçirmek istediğim için doktora gitmemiştim çünkü korona zamanıydı hastanede yine mikrop kaparım diye korkmuştum. Neyse ki bir şey yokmuş ama keşke öncesinde doktora gitseymişim demiştim.Kızlar merhaba 10 haftalık hamileyim 3 gündür ağır bi grip geçiriyorum öksürük ve hapşırık krizleri hapşırıklarım saatler sürüyor diyebilirim art arda artık öksürür ve hapşırıkken sızı oluyor kasıklarımda dün geçe hapşırdıktan sonra sağ kasığımda çok şiddetli bi ağrı oldu ama kısa sürdü ve geçti çok korkuyorum bu grip yüzünden bebeğime bi şey olucak diye herhangi bir kanamam vs yok
Enfeksiyon bölümüne gitsem bakarlar mı acabaBaşlığı okuyunca ilk gebeliğimde yaşadığım hastalık geldi aklıma. O kadar çok öksürüyordum ki idrar kaçırdım ve onu bebeğin suyu sanıp acile gitmiştik bebek de 20 li haftalarındaydı. Öncesinde kendim geçirmek istediğim için doktora gitmemiştim çünkü korona zamanıydı hastanede yine mikrop kaparım diye korkmuştum. Neyse ki bir şey yokmuş ama keşke öncesinde doktora gitseymişim demiştim.
Direkt acile gidin benceEnfeksiyon bölümüne gitsem bakarlar mı acaba