- 12 Temmuz 2009
- 9.108
- 28
- 38
-
- Konu Sahibi yasemmminnn
Kızlar birde bi doğum uzmanından dinledim damacanayla su bitiiriomuş 3 günde kadın :O bebeği çok kilolu ve gelişmiş doğmuş...su bebeğin yerini genişletiyyormuş ve daha fazla büyümesini sağlıyormuş çok bol su için diyorlar herşeyden daha faydalıymışşş....
\istanbulda yaşıorsun demek büyük bi şehire gitmişsin :) çok sevindim tanıştığımıza....kaydirigubbakcemile5
\
istanbulda okudum sonrada evlenince kaldim burda:)) ben de tanistigimiza cok memnun oldum
bu arada ben de suyu cok severim ve cok icerim.. bebek icin cok iyi oldugunu duydum ben de
süt ve süt ürünleri-et-meyve bol bol yedim.sağlıklı besinlerle alınan kilolar daha çabuk veriliyormuş.bir de dua okuyordum bol bol,bebek her tekmelediğinde İhlas,son aylarda her gün bir kez Yasin suresi.bebeğin ahlakını beslemek için...
Ben özellikle büyük balıklardan kaçınılması gerektiğini okudum, bunun içinde ton balığıda varyasemincim bende aynen senin gibi düşünüyordum ilk haftalarda çünkü hergün 2 kupa süt içen bol bol yumurta yiyen ben hamile kaldıktan sonra bunların hiçbirini yiyemedim günde 1 su bardağı içe bilsem yarabbi şükür diyorum bende çok üzüldüm bakamıyorum diye benim yüzümden gelişemicek dedim ama sonra öğrendimki ilk 4 ay zaten anneden rahatlıkla besleniyomuş çocukönemli olan ondan sonrasıymış zaten ondan sonrada bulantılar tiksintiler kalmıyo rahatlıkla yersin ben artık takmıyorum çünkü doktor hep iyi normal diyoo balık konusuna gelincede bende büyük balıkları seviyorum hamsiden pek bişi anlamıyorum genelde ala balık yiyorum bide konserveyi sorucaktım onunda oluyomus-dur faydası şu derdaner tonlar felan ??????????
Bebiş tekmelediğinde ihlas suresi okunacağını nereden öğrendinizsüt ve süt ürünleri-et-meyve bol bol yedim.sağlıklı besinlerle alınan kilolar daha çabuk veriliyormuş.bir de dua okuyordum bol bol,bebek her tekmelediğinde İhlas,son aylarda her gün bir kez Yasin suresi.bebeğin ahlakını beslemek için...
:))Şimdi sen öle deyince okudum okudum bizimkinden tık yok :))) uyuyo sanırım canı ne zaman isterse o zaman vuruoo çok inat olcak yandık :))