Hamilelikte mide yanmasi

34.haftamdayım normalde süt içtiğimde mide yanmaları kesilirdi ama o bile fayda etmiyor dün gece midemin yanmasından uyuyamadım şu an iş yerinde ayakta uyuyorum soda içtim gece salonda deli gibi döndüm durdum yastığım dikleştirip 1-2 saat uyudum en sonunda

Rennie şurup vermişti bana doktor, işe yaradı gerçekten de, ama günde 3 kez aç karnına içiyorum, düzenli içmeyince de işe yaramıyor. Ben gibi işe gitmediğin günler şurubu da tatile sokma, hep iç :34:

MIde agrisina karsi ilaclar var hamilelikte kullanilan doktoruna sor ... Ben de kullaniyorum ama hicbir faydasi yok .. Cok kotu durumdayim ben de ... Yemek yemeye korkar oldum...

bana verdi doktor ilac ama adini su an diyemicem yemekten önce aksamlari alicam...ben aksamlari rahatsiz oluyorumda ondan
cevaplariniz icin tesekkürler

tek careyi soda icmekte buldum..
mide asidini dengeledgini biliyorum..
ayrica cok su icmekte mide yanmasina sebebp oluyor
yemeklerden hemen sonra midenizi su ile sisrmeyin ve hemen yatmayin..
hamilelgmn en basindan beri bunula mucadele ediyorum.
agladim zamanlar bile olmustur...bi artiyo bi azaliyo..
ha birde ilik sut ve muzda iyi geliyor..
aklinizda bulunsun

offf arada oluyodu ama bugün gün boyu devam etti dr. randevumda konuşup ilaç istiycem dayanılır gibi değilll

bende de mide şikayeti var...yazdıklarınızı okudum gaviskon diye bir ilaçtan bahsetmişsiniz dr. umda önermişti ama çok ihtiyaç olmazsa kullanma demeyi de ihmal etmedi...midem o kadar yanıyor ki sonra sırtımda bıçak batırılmış gibi bir acı oluyor sonra da sağ kulağım çınlamaya başlıyor hamile kalmadan önce de oluyordu...ben önce kulağımda sorun var diyerek 3 dr.gittim ama çözümü kendimi dinleyerek buldum mide yanmasıymış nedeni...

soda içmek hamilelikte sakıncalı mı değil mi bilgisi olan varsa yazabilirmi...

bende de mide şikayeti var...yazdıklarınızı okudum gaviskon diye bir ilaçtan bahsetmişsiniz dr. umda önermişti ama çok ihtiyaç olmazsa kullanma demeyi de ihmal etmedi...midem o kadar yanıyor ki sonra sırtımda bıçak batırılmış gibi bir acı oluyor sonra da sağ kulağım çınlamaya başlıyor hamile kalmadan önce de oluyordu...ben önce kulağımda sorun var diyerek 3 dr.gittim ama çözümü kendimi dinleyerek buldum mide yanmasıymış nedeni...

soda içmek hamilelikte sakıncalı mı değil mi bilgisi olan varsa yazabilirmi...

kimsenin bu konuda bilgisi yokmu?

ben doktora gitmeden migde yanmam oluyordu aksamlari ve berbet bir durum gercekten...o kadar cok yaniyordu ki ve ben birsey yapamiyordum, oturup nerdeyse aglamak istiyordum!!!! doktora gidince söyledim bir hap yazdi, aslinda yogurt gibi yemekten sonra kullanmak icin eger migde yanmasi olursa...ve o günden beri, hic olmadi...yani hic kullanmadim duruyor simdilik...markasi ise Riopan, gaviscon a benzeyen bir ilac...

Back
X