Hamilelikte mide bulantısına ilaç ve şurup

Lexi614

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2021
41
14
26
Hamile olan veya doğum yapmış anneler mide bulantısından su bile içemiyorum bugün doktor ilaç ve şurup verdi önceden serumla ayakta duruyordum 10 haftalık olduk bugün resmen en yoğun zamanlarında bu bulantı azda olsa hafifler veya geçer mi? Bir çözüm önerisi olan var mı? Kraker veya eşki şeyler işe yaramıyor

İlaç vermiş doktor zâten, tuzlu çubuk kraker yiyiyorum birde çikolatalo gofret bana iyi geliyor tuzlu şeyler bastırıyor mide bulantısını

Reactions: Jou
Bana ilaç verdi ama ben haşlanmış tuzlu patates yiyorum bide makarna salatası mayonezsiz . Prilam verdi ilaç olarak henüz içmedim ilacı çünkü bulantım hafifledi

Benimde çok oluyordu ama sonradan geçmişti. Bende haşlanmış patates, sabah uyanır uyanmaz çubuk kraker yiyordum

Ben de çok kötüydüm fakat hiç ilaçlı tedavi istemedim bebek için. Biraz dayanın, 1 aya ikinci trimester başlar rahatlarsınız. Limonlu su, haşlanmış patates, yürüyüş yapın. Eczaneden zencefilli şekerler, çaylar alabilirsiniz

Haşlanmış patates iyi geliyor diye biliyorum

Bende başta ilaç tedavisi istemedim ama geçmişte mide rahatsızlığı geçirip, araba tutan bir insan olduğum için hamileliğimde bulantıyı tetikliyorlar. Limonlu su, kraker, tuzlu çubuk, patates falan hiçbir fayda etmedi en son duruma geldiğimden ilaç tedavisine başladım

Yarım limonu sıkıp içebilirsin özellikle çorba içersende sıkabilirsin ben de öyle kendime geliyorum bide süt

Prilam yaklaşık 4 4 bucuk aya kadar kullandım, doktorum hem doc hem riskli gebelik uzmanı, bi zararı olsa asla vermezdi, o konuda icin rahat olsun.. Tamamen kesmedi malesef benim bulantilarimi, hafif çorbalar haşlanmış patates arada peynirle beslendim 4 4 buçuk ay, aralarda da galeta cubuk kraker balık kraker yedim, naneli şeker zencefilli şeker de hafifletiyordu, bende öğürme daha cok oldu, sürekli ağzımda o aci tat vardı, bi ara sürekli naneli şekerle dolaştım

Bende de o acı tat var sürekli öğürme oluyor dün ilk kez kullandım normalde sabahları zehir olan ben şu an iyiyim çok hafif bulantım var oda çok rahatsız etmiyor çok şey demedim yazdıklarınızı falan ama artık dayanamayıp ilaca başladım İnşAllah benimde kesilir korkum 9 ay sürerse Rabbim tüm hamilelerin yardımcısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…