İlaç vermiş doktor zâten, tuzlu çubuk kraker yiyiyorum birde çikolatalo gofret bana iyi geliyor tuzlu şeyler bastırıyor mide bulantısınıHamile olan veya doğum yapmış anneler mide bulantısından su bile içemiyorum bugün doktor ilaç ve şurup verdi önceden serumla ayakta duruyordum 10 haftalık olduk bugün resmen en yoğun zamanlarında bu bulantı azda olsa hafifler veya geçer mi? Bir çözüm önerisi olan var mı? Kraker veya eşki şeyler işe yaramıyor
Bana ilaç verdi ama ben haşlanmış tuzlu patates yiyorum bide makarna salatası mayonezsiz . Prilam verdi ilaç olarak henüz içmedim ilacı çünkü bulantım hafiflediHamile olan veya doğum yapmış anneler mide bulantısından su bile içemiyorum bugün doktor ilaç ve şurup verdi önceden serumla ayakta duruyordum 10 haftalık olduk bugün resmen en yoğun zamanlarında bu bulantı azda olsa hafifler veya geçer mi? Bir çözüm önerisi olan var mı? Kraker veya eşki şeyler işe yaramıyor
Ben de çok kötüydüm fakat hiç ilaçlı tedavi istemedim bebek için. Biraz dayanın, 1 aya ikinci trimester başlar rahatlarsınız. Limonlu su, haşlanmış patates, yürüyüş yapın. Eczaneden zencefilli şekerler, çaylar alabilirsinizHamile olan veya doğum yapmış anneler mide bulantısından su bile içemiyorum bugün doktor ilaç ve şurup verdi önceden serumla ayakta duruyordum 10 haftalık olduk bugün resmen en yoğun zamanlarında bu bulantı azda olsa hafifler veya geçer mi? Bir çözüm önerisi olan var mı? Kraker veya eşki şeyler işe yaramıyor
Ne kraker ne tuzlu çubuk hiçbir şey fayda etmedi en son duruma gelince artık ilaç tedavisine başladıkİlaç vermiş doktor zâten, tuzlu çubuk kraker yiyiyorum birde çikolatalo gofret bana iyi geliyor tuzlu şeyler bastırıyor mide bulantısını
Dediklerini denedim tuzlu çubuk kraker her şey ama hiçbiri fayda etmedi en son duruma gelince mecbur kaldımBana ilaç verdi ama ben haşlanmış tuzlu patates yiyorum bide makarna salatası mayonezsiz . Prilam verdi ilaç olarak henüz içmedim ilacı çünkü bulantım hafifledi
İnanın hepsini denedim ama hiçbiri fayda etmedi en son artık prilam dr kullanmaya başladımBenimde çok oluyordu ama sonradan geçmişti. Bende haşlanmış patates, sabah uyanır uyanmaz çubuk kraker yiyordum
Haşlanmış patates iyi geliyor diye biliyorumHamile olan veya doğum yapmış anneler mide bulantısından su bile içemiyorum bugün doktor ilaç ve şurup verdi önceden serumla ayakta duruyordum 10 haftalık olduk bugün resmen en yoğun zamanlarında bu bulantı azda olsa hafifler veya geçer mi? Bir çözüm önerisi olan var mı? Kraker veya eşki şeyler işe yaramıyor
Bende başta ilaç tedavisi istemedim ama geçmişte mide rahatsızlığı geçirip, araba tutan bir insan olduğum için hamileliğimde bulantıyı tetikliyorlar. Limonlu su, kraker, tuzlu çubuk, patates falan hiçbir fayda etmedi en son duruma geldiğimden ilaç tedavisine başladımBen de çok kötüydüm fakat hiç ilaçlı tedavi istemedim bebek için. Biraz dayanın, 1 aya ikinci trimester başlar rahatlarsınız. Limonlu su, haşlanmış patates, yürüyüş yapın. Eczaneden zencefilli şekerler, çaylar alabilirsiniz
Keşke denememiş olsam ve faydasını görseydimHaşlanmış patates iyi geliyor diye biliyorum
Bizzat veren doktor bir zararı olsa zaten kendisi daha bilinçli hiç yazmazdıZararlı olsa doktorlar vermez . Annenin ruh hali bebek icin daha önemli
Prılam veriyor doktorlar genelde
Ee ben de aynı şeyi soyledım zatenBizzat veren doktor bir zararı olsa zaten kendisi daha bilinçli hiç yazmazdı
Ben size hak verdiğim için yazdımEe ben de aynı şeyi soyledım zaten
Yarım limonu sıkıp içebilirsin özellikle çorba içersende sıkabilirsin ben de öyle kendime geliyorum bide sütHamile olan veya doğum yapmış anneler mide bulantısından su bile içemiyorum bugün doktor ilaç ve şurup verdi önceden serumla ayakta duruyordum 10 haftalık olduk bugün resmen en yoğun zamanlarında bu bulantı azda olsa hafifler veya geçer mi? Bir çözüm önerisi olan var mı? Kraker veya eşki şeyler işe yaramıyor
Bakmayın siz olumsuz yazanlaraBen size hak verdiğim için yazdımAma sanki yukarıda ilaç kullandığım için çok büyük hata yapıyormuşum gibi yorumlar vardı
Bende de o acı tat var sürekli öğürme oluyor dün ilk kez kullandım normalde sabahları zehir olan ben şu an iyiyim çok hafif bulantım var oda çok rahatsız etmiyor çok şey demedim yazdıklarınızı falan ama artık dayanamayıp ilaca başladım İnşAllah benimde kesilir korkum 9 ay sürersePrilam yaklaşık 4 4 bucuk aya kadar kullandım, doktorum hem doc hem riskli gebelik uzmanı, bi zararı olsa asla vermezdi, o konuda icin rahat olsun.. Tamamen kesmedi malesef benim bulantilarimi, hafif çorbalar haşlanmış patates arada peynirle beslendim 4 4 buçuk ay, aralarda da galeta cubuk kraker balık kraker yedim, naneli şeker zencefilli şeker de hafifletiyordu, bende öğürme daha cok oldu, sürekli ağzımda o aci tat vardı, bi ara sürekli naneli şekerle dolaştım
Gerçekten limonu sadece emdim kokladım suyun içine attım sanki kesmek yerine ters etki yaptı bendeYarım limonu sıkıp içebilirsin özellikle çorba içersende sıkabilirsin ben de öyle kendime geliyorum bide süt