İlaç kullanmayın,dayanın,zaten ikinci trimester baslicak diye üyeyi saçma sapan yanlış yonlendiriosunuz.Tabi ama bazıları yıllarca tıp okuyup,TUS kazanıp binlerce gebe kadın gören doktordan daha iyi bilio.Pardon bunu unutmuşum.Bi zararı olsa doktor neden versin.Zekasi mi yok bu insanların.Sevgili konu sahibi doktorunuz ne reçete ettiyse güvenle kullanın.Zaten ise yarayıp yaramicagi bile belli değil.Mesela kendimi örnek verim size.Ben dönüşümlü olarak hatta bazen birarada olacak şekilde iki tane bulantı ilacı kullandım.En ufak bı işe yaramadı.Yine de ısrarla kullandım bı unit diye.5. aya kadar 7 kilo vermiştim yiyebildigim tek bişey yoktu.Muz ve su ile besleniodum.Bebekte herşey yolundaydı ama ben tükenmiştim.Resmen yatağa mahkum,sokağa çıkamaz olmuştum.Heryerde boş mideyle dahi kusuodum.Kabus gibiydi hatırlamak bile istemiorumm5.aydan sonra sınırlı şekilde yemek yemeye başladım.Soguk sandvic,bazı meyveler,peynir gibi.Ama kusmam tamamen bitmedi.Seyreldi sadece.Suan 39.haftamdayim hala kusuyorum.Bu biraz bunyeyle alakalı.Ben süreç içinde bunu anladım.Herkese iyi gelen şeyler de farklı.Biraz deneme yanılma yöntemiyle bulunup.Herkese iyi gelen haşlanmış patates bana asla iyi gelmiodu mesela.Kendinizi en iyi siz tanırsınız.Yiyebileceginizi düşündüğünüz şeyleri küçük kucuk deneyin.Cok yüklenmeyin.Cunku o da kusma yapabilio.Moralinizi yüksek tutun,biteceğini hayal edin kusmalarinizin.Ben hep öle yaptım hiç bitmese de
ama şunu da bilin benim gibisi coook nadir.Hayirli,sağlıklı gebelikler ve dogumlar dilerim