Hamilelikte mide bulantısına ilaç ve şurup

İlaç kullanmayın diyenler kesinlikle midesi hafif bulunanlar ve 1 aya kalmaz o hafif bulantısı geçenler

Sabah uyandıgınız ve gece uyuyana kadar bulantı çeken anlar
Boşuna saçma sapan konuşmayın.
Doktordan daha iyi biliyorsunuz siz sanki

Annenin ruh hali çok önemli
Geeçekten çok haklısınız. Bulantı ve kusmalar bütün hayatımı etkisi altına alıyor

Hamile olan veya doğum yapmış anneler mide bulantısından su bile içemiyorum bugün doktor ilaç ve şurup verdi önceden serumla ayakta duruyordum 10 haftalık olduk bugün resmen en yoğun zamanlarında bu bulantı azda olsa hafifler veya geçer mi? Bir çözüm önerisi olan var mı? Kraker veya eşki şeyler işe yaramıyor
Sarimsakli yogurt denediniz mi ? Sarimsakli yogurtlu makarna mesela

Öncelikle bebeğinize Rabbim hayırlı uzun ömür versin💕 Ben 14+2deyim. Hapı kullandım ve onun sayesinde bulantı ve kusmam neredeyse yok denecek kadar azdı. Dün hap bitti bugün yine haptan önceki halime hızlı dönüş yaptım. Normal ve doğal yollara yanıt verseydi bulantım zaten doktorum bu ilacı kullan demezdi. Gerçekten yazdıklarınızda aşırı haklısınız. 👍Şu an 2. Trimesterdeyim ama geçen bir şey yok. Hap zararlı veya bebek için riskli olsa adı üstünde hamilelik için üretilmiş yazmazdı. Şu an gidip ikinci kutuyu alacağım. Mucizevi bir haptı. Bunu kullanmadan önce hastaneye yatıp, damar yoluyla beslenecektim... Rabbim hayırlısını versin her şey ve herkes hakkında🙏
Evrene pozitif enerji yayıp geçeceğini düşünün bulantılarınizin.En güzeli de ilaca yanıt vermiş bulantiniz.Dilerim en kısa sürede geçer ve gebeliğin balayı aylarına başlarsınız.Hayirli,sağlıklı,vaktinde doğumlar dilerim🥰❤️🌸

İnşAllah bir sıkıntı olmamıştır ve bulantıyı atmışsınızdır🙏
Çok şükür bişey olmadı 12 haftadayım tamamen geçtinsayılır . Doktorun demesiyle kızımız olucak rabbim gönülden isteyen tüm kadınlara nasib etsin 🥰

X