• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelikte mide bulantısı

Pandam35

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2021
39
8
1
25
Anneler merhaba ✋😍 17 haftaya yaklaştık biz. Mide bulantısı v.s hiçbir belirtim olmadı bu zamana kadar ve olanların da normalde 3.aydan sonra mide bulantısı azalıyor diye söylüyor doktorlar bile. Fakat benim bir buçuk haftadan beri daha yeni mide bulantılarım kusmalarim ve baş dönmelerim oluyor sizce normal mi :( doktor randevusuna daha var ama kötü bir durum bu bulantılar ve şimdi başlaması beni korkuttu

Anneler merhaba ✋😍 17 haftaya yaklaştık biz. Mide bulantısı v.s hiçbir belirtim olmadı bu zamana kadar ve olanların da normalde 3.aydan sonra mide bulantısı azalıyor diye söylüyor doktorlar bile. Fakat benim bir buçuk haftadan beri daha yeni mide bulantılarım kusmalarim ve baş dönmelerim oluyor sizce normal mi :KK43: doktor randevusuna daha var ama kötü bir durum bu bulantılar ve şimdi başlaması beni korkuttu
Hayırlı olsun sağlıkla alın kucagınıza 🤲 doktorunu arasana telefonda bi sor bakiim

Back