Herkesin hamileliği farklı olduğu gibi yaşadığınız hamilelik de farklı olur. Bulantı olması şart değil genelde 6.haftadan sonra başlar ama. Benim hiç bulantım olmadi hiç de kusmadım. Acayip rahat geçti ilk 12 haftam ama sonra mide yanmaları başladı şimdi de ilk zamanlar bulantım olaydı da midem yanmayaydı diyorumArkadaşlar merhaba. Ben 6 hafta 5 günlük hamileyim. Bu zamana kadar kusma ve fazla bi mide bulantım olmadı. Ama yine de doktorun verdiği mide bulantısı haplarını kullanıyorum isimleri drammamine ve prilam dr. Ama bu aralar sanki midem bulanıyor gibi az yemek yiyorum çok yiyemiyorum. Annem ve anneannem hamile kaldıkları zaman ilk anlardan itibaren kusma ve bulantıları başlamış benim başlamadığı için artık kusmazsın dediler bana. ben acaba psikolojik olarak kusucam diye mi düşünüyorum bir de 7-8. Haftalarda başlanıyor denildiği için psikolojikman mı öyle hissediyorum. Yaşayanlar yazabilir mi kusmayanlar yada kusanlar ne zaman başladı bitti anlatırmısınız ?
Allah kolaylık versin.inşallah benim de öyle olmaz bu gün içmedim ilaçları. ben biraz da kusucammı acaba diye düşünmekten psikolojik midem bulanıyorMerhaba, benim 6.haftaya yakın başladı bulantilarim, şu an 8+3 deyim, size tavsiyem içmeyin o ilaçları, bulantiniz yokken niçin iciyorsunuz ki,size kendimi anlatayım şu son iki haftada kusmaktan, ogurmekten, perişan oldum, dr verdiği ilaçlar fayda etmiyor, en sevdiğim yiyecekten bile tiskindim, serum bile fayda etmiyor, yataktan kalkarkenden ogurmeye başlıyorum, işte gerçek bulantılar bu, keşke sizin gibi olsada,günde 4 tane o ilacı icmek zorunda kalmasaydim,gereksiz yere niçin ilaç verir dr lar anlamış değilim.
Kusma bulantı olmadığı için şanslısınız kusmak ta iyi değil ama tabiki mide yanması da iyi değil inşallah geçer biran önce bende de kusma Bulantı vs. Olmaz inşallahHerkesin hamileliği farklı olduğu gibi yaşadığınız hamilelik de farklı olur. Bulantı olması şart değil genelde 6.haftadan sonra başlar ama. Benim hiç bulantım olmadi hiç de kusmadım. Acayip rahat geçti ilk 12 haftam ama sonra mide yanmaları başladı şimdi de ilk zamanlar bulantım olaydı da midem yanmayaydı diyorum
Yaaa ne güzel inşallah benim de olmaz 6. Hafta 1 gün sonra dolucak 7. Haftaya giricemBenim tavsiyem midem neden bulanmıyor diye düşünmeyin benimde 8.haftada başlamıştı idare etmeye çubuk krakerle re filan dayandım ama sonrasında sadece prilam kullandım o da 1 ay kadar sonrasında alışmamak adına bıraktım çok şükürr ki aşırı kusmalarım olmadı. Umarım sizin hiç bulantılarınız olmaz
İnşallah olmaz kiminin zor geçiyor kiminin kolay geçiyor inşallah herkesin kolay geçerCanım benim de alti hafta dolu dolu bitip hatta yedinci haftanin iki üç gününe kadar hiç bulantı olmuyor oh ne güzel ne iyi diyorum ama sonra birden yedinci sekizinci haftalarda başlıyor ve hiç bir şey yedirtmiyor su bile içemiyorum hep klozetin başında oluyorum ve peynir ekmek.Ama.senin inşallah olmaz hic
Siz düşünmeyin, rahat olun, kusacaksaniz zaten tutamazsiniz kendinizi, gereksiz sakin ilac kullanmayın.Allah kolaylık versin.inşallah benim de öyle olmaz bu gün içmedim ilaçları. ben biraz da kusucammı acaba diye düşünmekten psikolojik midem bulanıyor
Evet yaa annemin de ilk andan başlamış Doğuma kadar sürmüş teşekkürler bir deniyeyim yeşil elmayıİlk kızımda 6 haftalık başladı doğum yaptığım ana kdr devm etti 43 kg ye kdr düştüm karnım yoktu o derece ikinci kızımda kusma şikayet im vardı hamile olduğumu öğrendim yani hemn başladı 6 ay sürdü dopum yapana kdr yoktu doğumu yaparkn bunda da kustum yani fark oluyor her hamilelik farklı ama yeşil elma en büyük kurtarıcımdı bnm bir dene istersen
Bazen otururken baya midem bulanıyor ama ekşi şeyler yiyince geçiyor sanırım psikolojik diyorum hap kullanmıyorum bıraktımSiz düşünmeyin, rahat olun, kusacaksaniz zaten tutamazsiniz kendinizi, gereksiz sakin ilac kullanmayın.
Bende şu ana kadar olmadı ama kimisinde olabilirmişBen bişi sorucam kızlar. Gebelikte göğüs ağrısı şart mı, herkes göğüs ağrısı çekio mu acaba
Evet , hapı birakmakla en iyisini yapmışsınız, bana dün yine serum taktilar, o bile fayda etmedi, sabah öğüre öğüre kalktım yine,benim durumuma gelirseniz başlarsınız ilaca, tabi inş olmaz.Bazen otururken baya midem bulanıyor ama ekşi şeyler yiyince geçiyor sanırım psikolojik diyorum hap kullanmıyorum bıraktım
inşallah olmaz inşallah sizinde hemen geçerEvet , hapı birakmakla en iyisini yapmışsınız, bana dün yine serum taktilar, o bile fayda etmedi, sabah öğüre öğüre kalktım yine,benim durumuma gelirseniz başlarsınız ilaca, tabi inş olmaz.
Kızlar meraba benim ilişkinin 6. Gününde açıkpembe-kahverenginden lekelenmem oldu daha sonra kasıklarda arada hafif ağrı mide bulantısı arada bi ara aşırı gaz şikayetim olmuştu 2. Haftanın sonunda kan testi verdim negatif çikti adetim genelde düzensiz oluyor şu sırada geceler ayaklarımın altında aşırı yanma hissediyorum soğuk suya sokmazsam uyuyamıyorum geçen aya göre bu perşembe adet olmam gerekıyo eğer adet olmazsam tekrar test yapiyimmi erkenmi davranıyorum gebemiyim bilemedim tecrübeli bayanlar yardımcı olursa çok sevinirimArkadaşlar merhaba. Ben 6 hafta 5 günlük hamileyim. Bu zamana kadar kusma ve fazla bi mide bulantım olmadı. Ama yine de doktorun verdiği mide bulantısı haplarını kullanıyorum isimleri drammamine ve prilam dr. Ama bu aralar sanki midem bulanıyor gibi az yemek yiyorum çok yiyemiyorum. Annem ve anneannem hamile kaldıkları zaman ilk anlardan itibaren kusma ve bulantıları başlamış benim başlamadığı için artık kusmazsın dediler bana. ben acaba psikolojik olarak kusucam diye mi düşünüyorum bir de 7-8. Haftalarda başlanıyor denildiği için psikolojikman mı öyle hissediyorum. Yaşayanlar yazabilir mi kusmayanlar yada kusanlar ne zaman başladı bitti anlatırmısınız ?
2 hafta test için erken 5. 6. Haftalarda daha kesin sonuç alırsınKızlar meraba benim ilişkinin 6. Gününde açıkpembe-kahverenginden lekelenmem oldu daha sonra kasıklarda arada hafif ağrı mide bulantısı arada bi ara aşırı gaz şikayetim olmuştu 2. Haftanın sonunda kan testi verdim negatif çikti adetim genelde düzensiz oluyor şu sırada geceler ayaklarımın altında aşırı yanma hissediyorum soğuk suya sokmazsam uyuyamıyorum geçen aya göre bu perşembe adet olmam gerekıyo eğer adet olmazsam tekrar test yapiyimmi erkenmi davranıyorum gebemiyim bilemedim tecrübeli bayanlar yardımcı olursa çok sevinirim
Prilam Dr yi ben de kullanıyorum, çok bulantı ve kusmam vardı. Sanki çok zararli gibi yorum yapmışsiniz, korktum şimdi :/Merhaba, benim 6.haftaya yakın başladı bulantilarim, şu an 8+3 deyim, size tavsiyem içmeyin o ilaçları, bulantiniz yokken niçin iciyorsunuz ki,size kendimi anlatayım şu son iki haftada kusmaktan, ogurmekten, perişan oldum, dr verdiği ilaçlar fayda etmiyor, en sevdiğim yiyecekten bile tiskindim, serum bile fayda etmiyor, yataktan kalkarkenden ogurmeye başlıyorum, işte gerçek bulantılar bu, keşke sizin gibi olsada,günde 4 tane o ilacı icmek zorunda kalmasaydim,gereksiz yere niçin ilaç verir dr lar anlamış değilim.
Ben adet geciktikten 4 gün sonra yapmıştım çizgi baya belirgin çıkmıştıDün regl olmam gerekiyodu olmadım hala 2 günlük gecikmem var ne zaman test yapsam acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?