Merhabalar ,ben hamileligimin 11.haftasinda cuma gunu aksamustu 5 gibi yemek yedikten sonra kustum.Normal hamilelik kusmasi diye dusundum tabi.Sonra yarim saat sonra tekrar ,sonra yarim sonra tekrar kusma,kusma ile idrar kacirma ,aksam 10 a kadar her yarim saat,saat basi kustuktan sonra ozel hastane acile gittim.Doktor bos serum verip ,onzyd 4mg recete verip eve gonderdi.Evde yine kusmaya devam ediyorum ben.Gece saat 4 ozel bir dogum hastanesinin aciline gittik.İcine zofer karisik serum verip ,enfeksiyondandir sidddetli kusmaniz diyerek birde antibiyotik recete edip eve geldim.Evde kusmaya devam ediyorum tabi.Bu sefer kusmaya nefes darligi eklendi.Ege unv acile gittim.Covid suphesi ile acil servisin izole alaninda 5 saat kaldim.Damardan direk zofer ve dusuk tehlikesi nedeni ile igne yapildi. Dusuk tehlikesi nedeni ile siddetli kusma denildi.Covid testi negatif cikinca eve gidebilirsiniz dendi.Ben artik kusmaktan bilincimi kaybetmeye basladim . Cuma aksam 10 dan ,pazar oglene kadar acil acil dolastim hala saat başi kusuyorum.Bir kere randevu aldigim gitmek uzere oldugum doktoru aradim durumu anlattim.Hemen Ege unv acile gel oyalanmadan yatisini yapalim dedi.İlk uc hafta serumla beslendim ve hastanede kusmaya devam ettim.Hastanede yatisim yapilmasaydi ölmüstum bence.Surekli kusma ile potasyum degerim cok dustu.Ciddi sorunlara sebep oldu.Hastanedeki 4. haftamda su icmeye ve yagsiz yemeye basladim.Hala yagli yemek yiyemiyorum.Eger kusmalariniz cok sık ise,su bile icemiyorsaniz ,kusma ile idrar kacirma varsa ,hastaneye gidin ve hamilelikte kusmalar normal deyip sizi gecistirmelerine izin vermeyin.Her yarim saatte ya da saat başi kusma hamilelikte normal degildir.Surekli kusmadan kaynakli potasyum kaybiniz oluyor.Bu da hayati risk demek oluyor.