Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
6. Haftada başladı, 9. Haftada tavan yaptı şuan 14+3 üm hala şiddetle devam ediyor. Hem bulantı hem koku hassasiyeti. 3-4 kez istifra ettim ama çok fazla öğürme geliyor. Özelliklede deterjan sabun gibi kokular alırsam. 16-18 haftalarda geçer diyolar. Bekliyorum gerçekten çok zor… Ama yinede şükür Allah bebeklerimize sağlık versin biz dayanırız
Hamileligimin 6. Haftasındayım sizin mide bulantınız oldumu yada olmayan varmı benim suana kadar olmadı cok sukur yada ne zaman basladı paylasırmısınız
Benimde hamileliğimin 6 .haftasindayim sadece sabahları oluyo öğlene kadar sonra kesiliyo ama illa kusmam gerekiyo gecmesi icin inşallah sen yasamazssin canim
Hamileligimin 6. Haftasındayım sizin mide bulantınız oldumu yada olmayan varmı benim suana kadar olmadı cok sukur yada ne zaman basladı paylasırmısınız
Benimde hamileliğimin 6 .haftasindayim sadece sabahları oluyo öğlene kadar sonra kesiliyo ama illa kusmam gerekiyo gecmesi icin inşallah sen yasamazssin canim