24 haftalık hamileyim. Hamileliğim çok zor geçiyor. Zaman geçmek bilmiyor :(((

womanme

Üye
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2024
156
-208
13
33
Mide yanması, halsizlik güçsüzlük, ara sıra mide bulantısı, uykusuzluk... Çok yoruldum artık gücüm kalmadı. Ne yapsam fayda etmiyor. Daha 16 haftam var. Zaman geçmek bilmiyor :( geceleri daha kötü oluyorum. Çalışıyordum ama dayanamadım işi bırakmak zorunda kaldım. Evde durmak da sıkıcı bir yandan. Çok zor geliyor gebelik sürecim.

Ah canım Allah güç versin. Keşke bende 24. Haftaya ışınlansam. Kalbim ağzımda benim içinde zaman geçmiyor. En azından yaşam sınırını geçmişsin. Tehlikeli vakitler geçmiş bebeğin sağlıklı bunlara odaklan

Ah canım Allah güç versin. Keşke bende 24. Haftaya ışınlansam. Kalbim ağzımda benim içinde zaman geçmiyor. En azından yaşam sınırını geçmişsin. Tehlikeli vakitler geçmiş bebeğin sağlıklı bunlara odaklan
Bundan önce 17 haftalık su gelmesi sebebiyle oğlumu kaybetmiştim. İnşallah bu sefer sağ salim kucağıma alırım. Size de hayırlı, sağlıklı doğumlar dilerim. Allah hepimize güç kuvvet versin. Meğer annelik ne zormuş.

Bundan önce 17 haftalık su gelmesi sebebiyle oğlumu kaybetmiştim. İnşallah bu sefer sağ salim kucağıma alırım. Size de hayırlı, sağlıklı doğumlar dilerim. Allah hepimize güç kuvvet versin. Meğer annelik ne zormuş.
Benimde 20 haftalıkken su gelişiyle kaybettim. O yüzden kalbim ağzımda 24. Haftayı bekliyorum :( en azından yaşama ihtimali olan haftalara geçmek istiyorum. Rabbim bu yavrularımıza sağlık uzun ömür versin inşallah

Back
X