Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok şükür bir iki kez olmuştu. Oda 6.haftadan sonra:)Hamileligimin 6. Haftasındayım sizin mide bulantınız oldumu yada olmayan varmı benim suana kadar olmadı cok sukur yada ne zaman basladı paylasırmısınız
Çok şanslısın inşallah olmaz. 6 da başladım doğurana kadarda devam sanırımHamileligimin 6. Haftasındayım sizin mide bulantınız oldumu yada olmayan varmı benim suana kadar olmadı cok sukur yada ne zaman basladı paylasırmısınız
Merhaba hangi ilaçtıBenimde 6. haftada başlamıştı 2 hafta kadar sürdü doktorumun verdiği bulantı ilacıyla toparladım kokulara karşı hassasiyet devam ediyor malesef
Merhabalar prifemyn dr diye bir ilaçtı günde 4 adete kadar içebiliyordum 3 hafta kullandım 0 a indi bıraktımMerhaba hangi ilaçtı
Kaç haftalık olduMerhabalar prifemyn dr diye bir ilaçtı günde 4 adete kadar içebiliyordum 3 hafta kullandım 0 a indi bıraktım
Şuan 14+1 deyiz ilacı kullandığımda 6-9 hafta arasındaydıKaç haftalık oldu
Rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallahŞuan 14+1 deyiz ilacı kullandığımda 6-9 hafta arasındaydı