- 18 Nisan 2024
- 141
- 48
- 22
-
- Konu Sahibi gencanneolmakisteyenler
Kendinize dikkat edin tüp bebek doktorunuz ne diyorsa onu yapın bol bol dinlenin ayaklarınızın altına yastık koyunMerhaba arkadaşlar tüp bebek tedavisi ile hamile kaldım 7 haftalık hamileyim.
Kadın doğum ile yoluma devam ediyorum lekelenme yaşadım 5. Haftada corasprin kullanıyordum kesti doktor oksopar başlamamı önerdi. Oksoparda kanama yaptı 5 er gün arayla kontrole gidiyorum sonra tekrar başlıyorum 2. Günü kanama yapıyor kadın doğum doktorum kesmemi söylüyor tüp bebek doktorum kan sulandırıcı önemli diyor anlamadım napacağımı yaşayan var mı
Kanama neden oluyor acaba, pıhtılaşma sorununuz var mıMerhaba arkadaşlar tüp bebek tedavisi ile hamile kaldım 7 haftalık hamileyim.
Kadın doğum ile yoluma devam ediyorum lekelenme yaşadım 5. Haftada corasprin kullanıyordum kesti doktor oksopar başlamamı önerdi. Oksoparda kanama yaptı 5 er gün arayla kontrole gidiyorum sonra tekrar başlıyorum 2. Günü kanama yapıyor kadın doğum doktorum kesmemi söylüyor tüp bebek doktorum kan sulandırıcı önemli diyor anlamadım napacağımı yaşayan var mı
Kanama neden oluyor bilmiyorum ama her kan sulandırıcı vurduğum da lekelenmem oluyorKanama neden oluyor acaba, pıhtılaşma sorununuz var mı
Kaç doz kullanıyorsunuz 0.4 mü 0.6 mıKanama neden oluyor bilmiyorum ama her kan sulandırıcı vurduğum da lekelenmem oluyor
Bende de lekelenme olmuştu ama sonu kötü sonuçlandı umarım sizin öyle olmaz ben korkuyorum artık transfer olmaya aynı şeyleri yaşamayaKanama neden oluyor bilmiyorum ama her kan sulandırıcı vurduğum da lekelenmem oluyor
4000 antiKaç doz kullanıyorsunuz 0.4 mü 0.6 mı
Belki dozajı fazla geliyordur
Kaçıncı haftada yaşandıBende de lekelenme olmuştu ama sonu kötü sonuçlandı umarım sizin öyle olmaz ben korkuyorum artık transfer olmaya aynı şeyleri yaşamayaçok dikkat edin kendinize
Biri 6 haftalıktı bi gece aşırı kanamam oldu ve bikaç gün sürdü kendiliğinden düşük olmuştu. Diğeri 8 haftalıktı kalbi durdu kürtaj oldum geçen ayKaçıncı haftada yaşandı
Ama bazı gebeliklerde lekelenme oluyor ve sağlıkla doğum yapanlar varKaçıncı haftada yaşandı
Bi arkadasimin ilk aylar hep lekelenmesi oluyordu kan sulandiriciyi birakmadi sonrasinda lekelenmesi azalarak geçti doğumunu yaptı bebeği sağlıklı şuanKaçıncı haftada yaşandı
Sizin kalp atışını duydunuz muMerhaba arkadaşlar tüp bebek tedavisi ile hamile kaldım 7 haftalık hamileyim.
Maşallah Allah analı babalı büyütsün inşallahBenim 7. Haftada kanamam başladı 14. Haftaya kadar sürdü oksapar kullandım doğuma kadar 6 binlik. Çok şükür 36. Haftada kucağıma aldım
Kalp atışını duydum kese ve bebek normal sıkıntı yok dendi anlamadım ne olacak bakalımSizin kalp atışını duydunuz mu
İnşallah bi sıkıntı olmaz kanamanız durur inşallahKalp atışını duydum kese ve bebek normal sıkıntı yok dendi anlamadım ne olacak bakalım
Kese etrafında kanama alanı falan yok degil mı, bazen ondan da lekelenme olabiliyor geçiyor sonraKalp atışını duydum kese ve bebek normal sıkıntı yok dendi anlamadım ne olacak bakalım
Hayır yok dedi doktorum, inşallah sıkıntı yoktur bekliyorum cuma günü tekrar kontrolüm varKese etrafında kanama alanı falan yok degil mı, bazen ondan da lekelenme olabiliyor geçiyor sonra
İçinizi ferah tutun dua edinHayır yok dedi doktorum, inşallah sıkıntı yoktur bekliyorum cuma günü tekrar kontrolüm var
Merhaba bende 5+4 teyim ve kanamam oldu oksaparı üç gün bıraktıktan sonra tekrar başlayacağız dendi. Her ne kadar kanamayı tetiklesede bebeğe kan akışının düzgün olması içinde kullanmamız gerekiyor. Şuan sürekli yatıyorum bu da gebelik için aslında iyi bir sey degil ama mecburun istirahat etmek gerekiyor. Sizinde aklınızda soru işareti kalması ama belli süre kan sulandırı kullanıp bırakacaksınız bu bu şekilde ilerleyecek. Umarım sizin için herşey yolunda giderMerhaba arkadaşlar tüp bebek tedavisi ile hamile kaldım 7 haftalık hamileyim.