Lansinoh meme ucu kremini kullanmanızı öneririm hamiş arkadaşlar...tecrübeli bir anne olarak gerçekten hem bebeğe zzararı yok silmeden de kullanıyor ama ben silmiştim emziriken de.ama hiç bir çatlama acı olmuyor diğer başka şeyleri kullanan arkadaşlarımın meme ucları kabuk kabuk olmuştu hatta kopacak gibi allah korusun çok kötü bir görüntüydü...ben memnun kaldım paylaşmak istedim hatta doğumdan öncede hastaneye gitmeden de sürün faydası oluyor...çatlaklara gelincede kaşımayın sakın kaşıntıyla başlıyor ve çatlıyor bende öyle olmuştu krem falanda sürdüm fayda etmedi havuç yağı iyi geliyormuş çatlaklara ben başka pahalı kremler kullandım ama bana faydası olmadı yapı meselesi çatlayacağı varsa çatlar zaten...bebişlerinizede biberon alcaksanız cam olanları öneririm ve gaz sorunu yaşamamak için rezene çayını içmeyide ihmal etmeyin gazlı bebek çok zor oluyor 7 ay çektim rezene çayını sonradan keşfettim ama geç oldu...birde bebek pişikleri içim hematen krem öneririm pişiklere çok iyi geliyor her alt açışınızda süre bilirsiniz hiç pişik olmaz bebişleriniz...aklıma gelenler bunlar şimdilik çoğunu biliyorsunuzdur eminimde hayırlı doğumlar sağlıklı bebekler olsun inşallah....
Çok güsel bilgiler olmuş biz hamişler ve bilmeyenler için teşekkürler. Bişey sormak istiorum ben biberon hakkında tavsiyen olmuş bu silikon ve kauçuk biberonlar için kauçuk yeni doğanlar için anne memesine benzior die tavsie edilmiş ama dişler çıkıncada kolay kopabiildii için silikon denmiş. Ve şöylede bişey var silikon ve kaçuk biberonların steril cihazları sıcak ve soğuk olmak üzere ikiye ayrılıor, mesela sıcak hava steril cihazlarnda kauçuk b iberonları kullanamıormuşuz,ikisinin steril cihazı farklymış bu durumda ikisini birden mi alıor herkes acaba:S ??