merhaba,
ben 28 haftalik hamileyim. nisan ortasinda dogacak kizim umarim. ben ilaclari yazayim dedim. hepsi dr. kontrolunde ve onerisinde kullanildi.
hamile kalmadan onceki bir aydan baslayarak bebegin omurga gelisimi icin folik asit aldim. Hamilelegin 3. ayinda biraktim, artik gerek yokmus. 3. aydan itibaren elevit diye bir vitamine basladim, hergun 1 tane duzenli olarak kullaniyorum. bunun yani sira haftada 3 kez dogal balik yagi hapi iciyorum, omega 3 icin. Psikolojimi omega-3'un duzelttigini soyleyebilirim.
ilk aylar bulantim hic olmadi, 5. aydan sonra reflu ve kusmalar basladi. Gaviscon diye bir mide ilaci aliyorum bulantim olunca, midemi bastirabilmesi icin.
dus cikislarinda jhonson'ın bebe yagini suruyorum. aksamlari yatmadan once karisik bir catlak yagi aldim aktardan "talya" isminde, onu kullaniyorum. su ana kadar hic catlak olmadi.
bu arada gunde 6-12 saat arasi ayakta durmam gereken bir isim var, o nedenle varis corabi kullanmaya basladim, henuz varisim olmadi ama doktorum yine de kullanmami istedi.
gogus ucu icin lansinoh onerdiler, emzirme doneminde baslamayi dusunuyorum.
benden bu kadar bayanlar, herkese sevgiler!!!