- 11 Aralık 2010
- 6.564
- 3.416
- 248
Kızlar ben diyorumki herkes hamileliği boyunca kullanıp memnun kaldığı ürünü buradan paylaşsın benim gibi tecrübesiz hamişşler de faydalansın :) (Ben dört aylık hamileyim)
Örneğin, göğüs ucu koruma kremi ne zaman kullanılmalı hangi markaları kullandınız.
Karın ve bacak çatlaklarını önlemek için hangi kremleri kullandınız.
Doğal yağlardan karışım yapanlar varsa tarifler de işe yarar.
Sadece kozmetik olması gerekmez. Örneğin hamile giyimi nasıl bulduğunuz gibi cevaplarda çok önemli bence. Tabi doğum sonrası kullandıklarınızı da paylaşırsanız sevinirim :)
Herkese mrhabalar çok güsel bir topic olmuş bayağı bir seçenek va kullanmamız için ve bu nedenle insan hangisini kullansam acaba die kararsız kalıor:) ben 14 haftalık hamileyim ve 13. haftamdan beri niveanın bebk için badem yağı var onu almştm onu kullanıorm ama aldıktan sonra aklıma bi soru geldi. Bu badem yağlarını çoğunluk kaşlar ve kirpikler için besleyici olarak kullanıor ya hani ozamn göbekte tüylenmeye de sebep olabilir mi acaba:S offf şimdiden ne zormuş anne olmak :))
bu göğüs ucu kremini ne zaman kullanmaya başlıyorsunuz?
bebeşim emmeye baslayınca basladım ben kreme zaten ne bulsam sürüodum ilk bi hafta acıdan:))ama catlak olursa mutlaka zeytin yağı sür....bu arad doğumdan önce sık sık masaj yapıp birka damla süt akıtıp göğüs ucuna yaymak lazımmış çatlak oluşmaması icin önlammiş o ben yapmadım ama çatlak oldu bende:))
Lansinoh meme ucu kremini kullanmanızı öneririm hamiş arkadaşlar...tecrübeli bir anne olarak gerçekten hem bebeğe zzararı yok silmeden de kullanıyor ama ben silmiştim emziriken de.ama hiç bir çatlama acı olmuyor diğer başka şeyleri kullanan arkadaşlarımın meme ucları kabuk kabuk olmuştu hatta kopacak gibi allah korusun çok kötü bir görüntüydü...ben memnun kaldım paylaşmak istedim hatta doğumdan öncede hastaneye gitmeden de sürün faydası oluyor...çatlaklara gelincede kaşımayın sakın kaşıntıyla başlıyor ve çatlıyor bende öyle olmuştu krem falanda sürdüm fayda etmedi havuç yağı iyi geliyormuş çatlaklara ben başka pahalı kremler kullandım ama bana faydası olmadı yapı meselesi çatlayacağı varsa çatlar zaten...bebişlerinizede biberon alcaksanız cam olanları öneririm ve gaz sorunu yaşamamak için rezene çayını içmeyide ihmal etmeyin gazlı bebek çok zor oluyor 7 ay çektim rezene çayını sonradan keşfettim ama geç oldu...birde bebek pişikleri içim hematen krem öneririm pişiklere çok iyi geliyor her alt açışınızda süre bilirsiniz hiç pişik olmaz bebişleriniz...aklıma gelenler bunlar şimdilik çoğunu biliyorsunuzdur eminimde hayırlı doğumlar sağlıklı bebekler olsun inşallah....
valla ben kullandım ne tüy ne bişey bebek gibi oldu...bi de portakal ve susamla karıştır mis gibi kokuyo portakal yağı:)benim bebem doğdu 3 aylık oldu hala sürüyorum yağları hele kakao yağınin kokusu kalıo vücudumda cikolata gibi kokuyom:)))hi korkma vala bi tane tüy bile cıkmadı bende canımm:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?