çok güzel bi konu açmışsın cnm. umarım paylaşım olur faydalanırız hepimiz. ben bekliyorum sabırsızlıkla tavsiyeleri. henüz hamile değilim ama adayım
Hayırlı olsun Allah sağ sağlim tamamına erdirsin canım.. ben ilk olarak ilk gebeliğimde kullandığım meme ucu kremi var onu tavsiye etmek isterim.gerçekten çok faydasını gördüm aynı dönemde hamilelik yaşayan arkadaşlarımın meme ucları yarıldı emzirmede zorluk çektiler bende öyle bişey olmadı hastaneye gittiğin zaman yanında olsun derim adıda Lansinoh Lanolin Göğüs Ucu Kremi inşallah faydalı olur canım sağlıklı doğumlar dilerim...
sağlıklı bir şekilde bebeğini dünyaya getirirsin inşallah.ben çatlak oluşmaması için 4 tane yağ karıştırdım, badem yağı ,kakao yağı,jojoba yağı,susam yağı ,şuan 27 haftalık hamileyim ve maşallah hiç çatlağım yok ,bir tek hatam oldu bacaklarıma sürmemiştim oralarda bir kaç çatlak var ama önlemimi aldım şimdi o bölgelerede sürüyorum.akşam yatmadan bu yağ karışımını sürüyorum gündüzde kakao yağı karışımlı vazelin çıkmış onu sürüyorum. gögüs uçların çatlamaması için henüz kullanmıyorum 8.ayda başlıcam sürmeye . umarım faydalı olur bilgilerimiz.
konu genel bir konu olduğu için bende bulantı için zencefili kesinlikle tavsiye edriyorum ben en zor günlerimi zencefille atlattım...
canım zencefili nasıl kullandın? toz zencefil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?