• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelikte kullanılan ürünler

muka

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2010
42
0
36
İstanbul
Kızlar ben diyorumki herkes hamileliği boyunca kullanıp memnun kaldığı ürünü buradan paylaşsın benim gibi tecrübesiz hamişşler de faydalansın :) (Ben dört aylık hamileyim)
Örneğin, göğüs ucu koruma kremi ne zaman kullanılmalı hangi markaları kullandınız.
Karın ve bacak çatlaklarını önlemek için hangi kremleri kullandınız.
Doğal yağlardan karışım yapanlar varsa tarifler de işe yarar.
Sadece kozmetik olması gerekmez. Örneğin hamile giyimi nasıl bulduğunuz gibi cevaplarda çok önemli bence. Tabi doğum sonrası kullandıklarınızı da paylaşırsanız sevinirim :)

çok güzel bi konu açmışsın cnm. umarım paylaşım olur faydalanırız hepimiz. ben bekliyorum sabırsızlıkla tavsiyeleri. henüz hamile değilim ama adayım :9:

Hayırlı olsun Allah sağ sağlim tamamına erdirsin canım.. ben ilk olarak ilk gebeliğimde kullandığım meme ucu kremi var onu tavsiye etmek isterim.gerçekten çok faydasını gördüm aynı dönemde hamilelik yaşayan arkadaşlarımın meme ucları yarıldı emzirmede zorluk çektiler bende öyle bişey olmadı hastaneye gittiğin zaman yanında olsun derim adıda Lansinoh Lanolin Göğüs Ucu Kremi inşallah faydalı olur canım sağlıklı doğumlar dilerim...

Hayırlı olsun Allah sağ sağlim tamamına erdirsin canım.. ben ilk olarak ilk gebeliğimde kullandığım meme ucu kremi var onu tavsiye etmek isterim.gerçekten çok faydasını gördüm aynı dönemde hamilelik yaşayan arkadaşlarımın meme ucları yarıldı emzirmede zorluk çektiler bende öyle bişey olmadı hastaneye gittiğin zaman yanında olsun derim adıda Lansinoh Lanolin Göğüs Ucu Kremi inşallah faydalı olur canım sağlıklı doğumlar dilerim...

Teşekkür ederim :49:

bnm ablam hamileliğinde karnına hep badem yağı sürdü çatlak olmasn die.gerçektende 1 tane çatlağı yk badem yağının etkisindenmidir allahtan mıdır bilinmez.şu anda 4 yaşnda kızı var sanki doğum yapmamış gibi.çatlağı yok.bende kallırsam hamile bende yapcam vala

göğüs ucu için lansinoh kullandım,hiç sıkıntı yaşamadım..roc çatlak önleyici kullandım,22 kilo aldım hiç çatlağım yok..tavsiye ederim..:3:

Merhabalar

Ben 30+4 haftalık hamileyim. Aktardan karışık %100 doğal bir yağ aldım, her akşam kullanıyorum ve şimdilik hiç çatlağım yok. Zaten fazla kilo almadım sadece futbol topu gibi bi karnım var:1:

Herkese sağlıklı bir hayat...

arkadaslar acıbadem sütü ve kremi hani bebak marka varya çatlak için çok faydalı olduğunu duymustum.

oncelikle hayirli olsun saglikla kucagina alirsin insallah bebegini:nazar:
kesinlikle goguslerin icin bi krem kullan lansinoh silinme gerekmedigi icin en ideali ben basta kullanmadim kizim iki aylik oldu hala emzirirken cok canim yaniyo uclari yarildi goguslerimin:84:
catlaklar icinse bebek yagi ve badem yagi tavsiye ederim:49:
ben kiyafetlerimi lcw den almistim cokta memnun kaldim hem kaliteli hem uygun fiyatli:78:
saglikla kal :71:

gerçekten bütün hamilelerin ihtiyacı olan bir başlık, açan arkadaşı kutluyorum :) arkadaşlar ben 12 haftalık hamileyim hamile kaldığımda 52 kg idim şuan 53 oldum ama karnım bayağı çıktı ve sağ sol yanımda derinin çok kuruduğunu sanki çatlamaya başlayacakmış gibi olduğunu hissediyorum bana Liarec diye bir krem tavsiye etmişlerdi içinizde bunu kullanan ve faydasını gören var mı? ben bunu şimdi kullanmaya başlayayım mı bi de bebek yağı gerçekten işe yarıyor mu ?bu nivea ya da jhonsons babyden bahsediyorsunuz dimi?

sağlıklı bir şekilde bebeğini dünyaya getirirsin inşallah.ben çatlak oluşmaması için 4 tane yağ karıştırdım, badem yağı ,kakao yağı,jojoba yağı,susam yağı ,şuan 27 haftalık hamileyim ve maşallah hiç çatlağım yok ,bir tek hatam oldu bacaklarıma sürmemiştim oralarda bir kaç çatlak var ama önlemimi aldım şimdi o bölgelerede sürüyorum.akşam yatmadan bu yağ karışımını sürüyorum gündüzde kakao yağı karışımlı vazelin çıkmış onu sürüyorum. gögüs uçların çatlamaması için henüz kullanmıyorum 8.ayda başlıcam sürmeye . umarım faydalı olur bilgilerimiz.:49:

konu genel bir konu olduğu için bende bulantı için zencefili kesinlikle tavsiye edriyorum ben en zor günlerimi zencefille atlattım...

sağlıklı bir şekilde bebeğini dünyaya getirirsin inşallah.ben çatlak oluşmaması için 4 tane yağ karıştırdım, badem yağı ,kakao yağı,jojoba yağı,susam yağı ,şuan 27 haftalık hamileyim ve maşallah hiç çatlağım yok ,bir tek hatam oldu bacaklarıma sürmemiştim oralarda bir kaç çatlak var ama önlemimi aldım şimdi o bölgelerede sürüyorum.akşam yatmadan bu yağ karışımını sürüyorum gündüzde kakao yağı karışımlı vazelin çıkmış onu sürüyorum. gögüs uçların çatlamaması için henüz kullanmıyorum 8.ayda başlıcam sürmeye . umarım faydalı olur bilgilerimiz.:49:

teşekkür ederim canım bu yağları aktardan alıp kendin karıştırdın dimi? bi de gece yatmadan sürüyorum demişsin gece sürüp öyle mi uyuyosun?

canım ben de nivea nın bebek yağını kullanıyorum çok şükür hiç bişey olmadı banyodan sonra hele müthiş oluyor hem tenin yumuşacık hem de mis gibi kokuyorsun:))

ben de bebek yağı ile başlayayım bakalım inşallah faydalı olur ya :( çok korkuyorum çatlamasından...

konu genel bir konu olduğu için bende bulantı için zencefili kesinlikle tavsiye edriyorum ben en zor günlerimi zencefille atlattım...

canım zencefili nasıl kullandın? toz zencefil mi?

canım zencefili nasıl kullandın? toz zencefil mi?

aktardan zencefilli şeker almıştım her gün bitane yiyordum birde toz zencefili balla karıştırıp günde 1 çay kaşığı suyla içiyordum nettende bakabilirsin bulantıya en iyi gelen şey zencefil aynı zamanda bağışıklık sisteminede faydalı

zencefilin faydalarını biliyorum ama bulantıya iyi geldiğini bilmiyordum ben de deneyeyim bakalım hala bulantılarım devam ediyor:(

bende 33 haftalık hamileyim.allahıma bin şükür karnımda çatlak yok.sadece bir göğsümün altında 2 tane olmuş ben fark etmeden.çatlak kremi eczaneden almıştım eczacının tavsiyesi üzerine.pregnacare diye bi krem.göğüs ucu içinde mustella adlı kremi önerdi doktorum.diğer kremler daha yoğunmuş ama mustella losyon gibi olduğu için yumuşacık kolay sürülüyor.

Back