- 16 Mayıs 2012
- 816
- 1.030
-
- Konu Sahibi goksuatlas
Malesef o kırmızılık bir yıldan sonra geçiyor..Doğumdan sonra oluşan çatlaklar ve sarkma en kötüsü umarım hiçbirimizde olmaz... çok yakın birinden biliyorum 4 ay önce doğum yaptı sonradan oluştu ve hala kıpkırmızı.
Geç olsun güç olmasın o zaman en azından geçiyorMalesef o kırmızılık bir yıldan sonra geçiyor..
Ve elin yanlışlıkla çarpsa bile canın çok yanıyor..
Aynen öyle ben neler neler yaptım annemdeki kadar feci değil ama yine de oluştu.Genetik yatkınlık da çok önemli yoksa neler sürsek olacağı varsa yine oluyo:) vücudu esnek olan kişilerde pek olmuyormuş mesela
Doğumdan sonra oluşan çatlaklar ve sarkma en kötüsü umarım hiçbirimizde olmaz... çok yakın birinden biliyorum 4 ay önce doğum yaptı sonradan oluştu ve hala kıpkırmızı.
Vazelin'i kesinlikle tavsiye etmiyorum zaten, Bio Oil' i de doğumdan sonra kullanmak daha yararlı olur :) Ben şu an "Badem Yağı" kullanıyorumIbrahim Saraçoğlu da çatlaklar oluşmadan önce ve oluşma aşamasındayken badem yağını tavsiye etmiş. Dogumdan sonra yararı olmadığını söylüyor..
Bio oil ve vazelin petrol içeriyormus
Malesef o kırmızılık bir yıldan sonra geçiyor..
Ve elin yanlışlıkla çarpsa bile canın çok yanıyor..
Benim 3.5 yıl oldu artık çözüm yok onlaraBu yüzden çatlaklar kırmızıyken geçirmek için çabalayın. Kırmızılığı gittikten sonra hiç bir faydası olmaz yaptıklarınızın.
Badem yağını övüyorlar bayağı en mantiklisi bitkisel olanı tercih etmek iyi yapmışsınız :)Vazelin'i kesinlikle tavsiye etmiyorum zaten, Bio Oil' i de doğumdan sonra kullanmak daha yararlı olur :) Ben şu an "Badem Yağı" kullanıyorum
Teşekkür ederim ne zaman kullanmaya başlamalıyım ?Sarkma için kesinlikle "Korse" tavsiye ederim. Çok faydası oluyor.
Badem yağını övüyorlar bayağı en mantiklisi bitkisel olanı tercih etmek iyi yapmışsınız :)
Hemen doğumdan sonra kullanmaya başla canım :)Teşekkür ederim ne zaman kullanmaya başlamalıyım ?
Göğüs catlaklarina da yine vücut için kullandığınız yağlardan kullanabilirsiniz diye biliyorum..yine badem yağı, kakao yağı gibi:)Göğüslerimde de oldu çatlak. Ben çatlamaz zannetmiştim. Göğüslerim için ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. Şimdi süt üretmeye dr başlayacak? Ne yapayım sizce ?
Göğüs catlaklarina da yine vücut için kullandığınız yağlardan kullanabilirsiniz diye biliyorum..yine badem yağı, kakao yağı gibi:)
Siz yine doktora sorun tabi ben bu konuda fikir almadım tam olarak sadece aynısını goguslerime de kullanıyorum diyenler oldu :)))Süt oluşumu başlayacak ? Deri yağı içine çeker. . Bir zararı olmaz mı yaa ?
Siz yine doktora sorun tabi ben bu konuda fikir almadım tam olarak sadece aynısını goguslerime de kullanıyorum diyenler oldu :)))
Peki, çok teşekkür ederim.[/AYI
Rica ederim :))