Hamilelikte Kullanılan Çatlak Önleyiciler

Doğumdan sonra oluşan çatlaklar ve sarkma en kötüsü umarım hiçbirimizde olmaz... çok yakın birinden biliyorum 4 ay önce doğum yaptı sonradan oluştu ve hala kıpkırmızı.
Malesef o kırmızılık bir yıldan sonra geçiyor..
Ve elin yanlışlıkla çarpsa bile canın çok yanıyor..

Doğumdan sonra oluşan çatlaklar ve sarkma en kötüsü umarım hiçbirimizde olmaz... çok yakın birinden biliyorum 4 ay önce doğum yaptı sonradan oluştu ve hala kıpkırmızı.

Sarkma için kesinlikle "Korse" tavsiye ederim. Çok faydası oluyor.

Ibrahim Saraçoğlu da çatlaklar oluşmadan önce ve oluşma aşamasındayken badem yağını tavsiye etmiş. Dogumdan sonra yararı olmadığını söylüyor..

Bio oil ve vazelin petrol içeriyormus
Vazelin'i kesinlikle tavsiye etmiyorum zaten, Bio Oil' i de doğumdan sonra kullanmak daha yararlı olur :) Ben şu an "Badem Yağı" kullanıyorum

Malesef o kırmızılık bir yıldan sonra geçiyor..
Ve elin yanlışlıkla çarpsa bile canın çok yanıyor..

Bu yüzden çatlaklar kırmızıyken geçirmek için çabalayın. Kırmızılığı gittikten sonra hiç bir faydası olmaz yaptıklarınızın.

Ama şöyle düşünün. ..
Çatlaklara karşılık, dünyalar tatlısı bir evlat :) :) Bundan güzel birşey var mı ?

Arkadaşımın tavsiyesiyle aktardan almış olduğum Akzer bitkisel çatlak önleyici yağı 10. haftamdan beri kullanıyorum. Allaha şükür 1 tane bile çatlağım yok. Kiiii arkadaşım 1,5-2 sene içinde iki kez hamile kalıp doğurmasına rağmen onunda bir tane bile çatlağı olmadı . Mustelayıda kullandım biraz ama bu yağın etkisi daha iyi olduğunu düşünüyorum. Tavsiye ederim

Badem yağını övüyorlar bayağı en mantiklisi bitkisel olanı tercih etmek iyi yapmışsınız :)

Göğüslerimde de oldu çatlak. Ben çatlamaz zannetmiştim. Göğüslerim için ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. Şimdi süt üretmeye dr başlayacak? Ne yapayım sizce ?

Göğüslerimde de oldu çatlak. Ben çatlamaz zannetmiştim. Göğüslerim için ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. Şimdi süt üretmeye dr başlayacak? Ne yapayım sizce ?
Göğüs catlaklarina da yine vücut için kullandığınız yağlardan kullanabilirsiniz diye biliyorum..yine badem yağı, kakao yağı gibi:)

Göğüs catlaklarina da yine vücut için kullandığınız yağlardan kullanabilirsiniz diye biliyorum..yine badem yağı, kakao yağı gibi:)

Süt oluşumu başlayacak ? Deri yağı içine çeker. . Bir zararı olmaz mı yaa ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…