- 10 Nisan 2015
- 861
- 469
- 38
- Konu Sahibi goksuatlas
Lireac kremin cok iyi oldugunu duydum ama ben pahali buldum, bildigin badem yagi kullaniyorum, henüz catlak yok neyseki..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya ama doğumdan sonra korse giymek zor olmaz mı ya. benki gecelikten nefret ederim asla giymem ama pijama rahatsız eder diolar hemen doğum sonrası, hem bide kanama oluyo bolca, o yuzden gecelik giymwk lazımsa nasıl korse takacaz şaşkınımHemen doğumdan sonra kullanmaya başla canım :)
Ya ama doğumdan sonra korse giymek zor olmaz mı ya. benki gecelikten nefret ederim asla giymem ama pijama rahatsız eder diolar hemen doğum sonrası, hem bide kanama oluyo bolca, o yuzden gecelik giymwk lazımsa nasıl korse takacaz şaşkınım
Hmm anladım denerim ama yinede zor bişeymiş gibi gelioCanım korseyi haftanın 7 günü takmayacaksın. 2 gün takacaksın, 2 gün takmayacaksın. Eğer her zaman takarsan bu sefer vücudunu bozarsın
Tamamdır çoo teşekkür ederim :)Hemen doğumdan sonra kullanmaya başla canım :)
Hmm anladım denerim ama yinede zor bişeymiş gibi gelio
Bakacaz artık. Takamazsamda plates yapacam zaten oda iş görür, zaten severim spor.
Rica ederim ne demek :) (Kadın Dayanışması ♥)Tamamdır çoo teşekkür ederim :)
Ayyy canım senin işin zormuş, walla kayınpeder olsun kendi baban olsun farketmez evde başkasının olması zor. kolay gelsin sana şimdiden :)Daha iyi... Benim spor'a vaktim olmayacak biliyor musun, zaten evde hep koştur koştur yoruluyorum. Birde kaynanam ve kayınpederim ile yaşayınca daha zor oluyor, o yüzden ben en kolay ve en basit yolunu tercih ettim.
Herkes için hamile kalıp bebek sahibi olabilmek hiç bir vücut deformasyonunun ardına düşemez biliyorum ama yine de tedbiri alıp takdiri Allah'a bırakanlardanım .
Süreci bebeğim ve normal doğum açısından sıkıntılar yaratacağından çok kilo almadan tamamlamak istiyorum. Ve tabii ki çatlaksız bir gebelik geçirirsek de fena olmaz hani
Palmer's i Kakao Yağı ile başladım bile masajlara ben . Var mı fayda görüp bu çok iyidir diyen fikir veren önerisi olan.
Buyrunuz hanımlar...