Hamilelikte Kullanılan Çatlak Önleyiciler

Lireac kremin cok iyi oldugunu duydum ama ben pahali buldum, bildigin badem yagi kullaniyorum, henüz catlak yok neyseki..

Hemen doğumdan sonra kullanmaya başla canım :)
Ya ama doğumdan sonra korse giymek zor olmaz mı ya. benki gecelikten nefret ederim asla giymem ama pijama rahatsız eder diolar hemen doğum sonrası, hem bide kanama oluyo bolca, o yuzden gecelik giymwk lazımsa nasıl korse takacaz şaşkınım:KK57:

Ya ama doğumdan sonra korse giymek zor olmaz mı ya. benki gecelikten nefret ederim asla giymem ama pijama rahatsız eder diolar hemen doğum sonrası, hem bide kanama oluyo bolca, o yuzden gecelik giymwk lazımsa nasıl korse takacaz şaşkınım:KK57:

Canım korseyi haftanın 7 günü takmayacaksın. 2 gün takacaksın, 2 gün takmayacaksın. Eğer her zaman takarsan bu sefer vücudunu bozarsın

Canım korseyi haftanın 7 günü takmayacaksın. 2 gün takacaksın, 2 gün takmayacaksın. Eğer her zaman takarsan bu sefer vücudunu bozarsın
Hmm anladım denerim ama yinede zor bişeymiş gibi gelio :olamaz::KK48:
Bakacaz artık. Takamazsamda plates yapacam zaten oda iş görür, zaten severim spor.

Hmm anladım denerim ama yinede zor bişeymiş gibi gelio :olamaz::KK48:
Bakacaz artık. Takamazsamda plates yapacam zaten oda iş görür, zaten severim spor.

Daha iyi... Benim spor'a vaktim olmayacak biliyor musun, zaten evde hep koştur koştur yoruluyorum. Birde kaynanam ve kayınpederim ile yaşayınca daha zor oluyor, o yüzden ben en kolay ve en basit yolunu tercih ettim.

Daha iyi... Benim spor'a vaktim olmayacak biliyor musun, zaten evde hep koştur koştur yoruluyorum. Birde kaynanam ve kayınpederim ile yaşayınca daha zor oluyor, o yüzden ben en kolay ve en basit yolunu tercih ettim.
Ayyy canım senin işin zormuş, walla kayınpeder olsun kendi baban olsun farketmez evde başkasının olması zor. kolay gelsin sana şimdiden :)

Herkes için hamile kalıp bebek sahibi olabilmek hiç bir vücut deformasyonunun ardına düşemez biliyorum ama yine de tedbiri alıp takdiri Allah'a bırakanlardanım .

Süreci bebeğim ve normal doğum açısından sıkıntılar yaratacağından çok kilo almadan tamamlamak istiyorum. Ve tabii ki çatlaksız bir gebelik geçirirsek de fena olmaz hani :KK54:

Palmer's i Kakao Yağı ile başladım bile masajlara ben . Var mı fayda görüp bu çok iyidir diyen fikir veren önerisi olan.

Buyrunuz hanımlar...:KK66:

Merhaba, ne yazık ki aile genetiği olarak çatlaklara çok elverişli bir tenim var. Bu sebeple en büyük korkum gebelikte karnımda oluşacak çatlaklar oldu. Hamile olduğumu öğrendiğim anda derin bir araştırmaya girdim. Fiyatı ne olursa olsun mutlaka çatlakların oluşmaması için bir şeyler kullanmam gerekiyordu. Çünkü çatlaklar daha oluşmaya başlamadan önce önlemini almamız gerekiyor. Aksi halde çatlak tedavisinde %100 sonuç veren hiçbir tedavi yöntemi bulunmuyor. En iyi çözüm hiç oluşmamasını sağlamak. Yaptığım araştırma sonucu Lierac Phytolastil çatlak jeli ile tanıştım. Hamileliğimin ilk aylarında kullanmaya başladım. Fiyatı pahalıydı (2014 senesinde 100 ml. fiyatı 150TL) ama ne olursa olsun hiç riske atamazdım. Her sabah ve akşam jeli ihmal etmeden, hiç üşenmeden ve cimri olmadan hamile iken çatlaması muhtemel bölgeler olan, göğüs ve göğüs çevresi, karın bölgesi, bel bölgesi, kalça, basen ve diz kapakları arkasına sürdüm. Burada önemli olan kısım hiç ihmal etmemiş olmamdı. Jeli sürmeden yatağa girdiğim akşam aklıma gelince yataktan fırlayıp ve sürüp öyle yatardım, yani hiç üşenmedim. Jeli hamilelik süresi boyunca ve hatta doğum yaptıktan sonra 1 ay sonrasına kadar düzenli bir şekilde kullandım. Hamileliğimde 24 kilo almış olmama rağmen sonuç: mükemmel... sadece karnımda incecik birkaç çatlaklar oluştu. Ama çok yakından ve çok dikkatli bakılmadığı sürece asla görülmüyor. Eğer hamilelikte çok kilo almasaydım eminim onlar da oluşmayacaktı jel sayesinde. Şuan kafama takmıyorum çünkü belli bile değil. Doğum yaptım ama rahatlıkla bikini giyebiliyorum. Bunu da bu jele borçluyum. Eğer bu jeli kullanmasaydım eminim şuan harita gibi bir karnım olacaktı ve çatlaklardan kurtulamayacaktım. Hem hamilelikte kullanım için herhangi bir zararı yok çünkü bitkisel. Bebeğim çok şükür sağlıkla doğdu. Bu jeli gebelikte çatlak sorunu yaşamak istemeyen herkese gözü kapalı öneririm. Eminim pişman olmayacaksınız. Unutmayın, sabah akşam üşenmeden düzenli kullanmanız gerekiyor, aksi halde paranız boşa gider.

Son düzenleyen: Moderatör:
X