- 1 Aralık 2021
- 249
- 79
- 28
- 26
- Konu Sahibi Fantastikivi
-
Ya evet özel cidden iyi ilgisi olsun alakası olsun işlerinde iyiler ama işte 3 günde 1 falan çağırıyorlar son haftalar her gittiğimde 250 nasıl yetiştiririm bilmiyorum onuBen de liv den aldım 10 muayene hakkım vardı. Şu an kaç kaldı bilmiyorum ama 35.haftadan sorna kontroller sıklaştığı için muayene olarak değil de kontrol olarak giriyorlar sanırım tam emin değilim ama onu bir öğrenmek lazım. Devlet hastanelerinde sıra bulmak test yaptırmak vs.çok zor olduğu için hakkım kalmasaydı da liv de devam ederdim sanırım.
Evet haklısınız. Ama o 3 günde 1 muayene değil de kontrol olarak geçiyor ve para ödenmiyor diye biliyorum. Siz bir sonraki kontrolde bunu bir sorun isterseniz.Ya evet özel cidden iyi ilgisi olsun alakası olsun işlerinde iyiler ama işte 3 günde 1 falan çağırıyorlar son haftalar her gittiğimde 250 nasıl yetiştiririm bilmiyorum onu
5 kere gitmişim şimdiye kadar +1 de kontrol olmuş. 10 gün içinde gittiğiniz olursa kontrol oluyor o sanırım paketten düşmüyor. Son zamanlar öyle olur çoğu diye düşünüyorumMerhaba hanımlar ben 11 haftalık hamileyim özel koru hastanesinden doğum paketi aldık 11 muayene hakkı var bitince ücretli olacak muayene 250 lira benim şimdiden 6 tane kaldı. Evime en yakın yer orası ve 35. Haftadan sonraya muayene hakkım kalsın istiyorum çünkü en sıklıkla gidilen dönem benim bildiğim. Özelde böyle muayene hakkı olanlar bilgi verebilir mi haklarınızı nasıl kullandınız şimdi cuma gidicem 5 hakkım kalacak geri kalan birkaç testi devlette yaptırıp özelde son anlar acil durumlar için muayene mi biriktirsem acaba? Siz nasıl yapardınız benim ilk gebeliğim akıl verir misiniz bana?
Benim birkaç sıkıntım çıktı o yüzden şimdiden 5 hakkım kaldı nasıl yapsam bilemedimİlk aylarda beni ayda bir çağırdılar ya. Ben de özele gidiyorum. Daha yeni 3 haftaya çektiler sıklığını
Bizde 10 günü geçince 15 lira alıyolar 10 günü geçmezse almıyolar gidince bi sorayım bari 10 gün içerisindeki kontrol mü oluyor diye5 kere gitmişim şimdiye kadar +1 de kontrol olmuş. 10 gün içinde gittiğiniz olursa kontrol oluyor o sanırım paketten düşmüyor. Son zamanlar öyle olur çoğu diye düşünüyorum
Aynen ben bi sorayım bunu eğer öyleyse sıkıntı olmaz da eğer diğer türlüyse devlete giderm bazı kontrollerdeEvet haklısınız. Ama o 3 günde 1 muayene değil de kontrol olarak geçiyor ve para ödenmiyor diye biliyorum. Siz bir sonraki kontrolde bunu bir sorun isterseniz.
Bende bi kanda sıkıntı çıktı pıhtılaşma olabilir denildi 4 kere gittim 5 inciyi bu cuma gidicem bakalım ikili tarama içinBide 11 haftada 5 kere de çok olmuş niye bu kadar sık gittiniz acaba?
Bunu hiç bilmiyorum ki böyle bir şey olduğunu sizden öğrendimKeşke hastaneyla doğum paketi yapmak yerine doktorun muayenesine gidip doktorla doğum paketi yapsaydınız çünkü o şekilde randevu sınırlamanız olmuyor. 11 randevu bana çok az geldi 17 haftalık hamileyim şimdiden 6 kere gitmişim yarın yine randevum var.
İkili taramayı devlette yaptırın doktora sadece sonuç atın telde ya bizim dokfor ne iyymis kapıdan sonuç gösterip çıkmıştım devlette yaptm ikili taramayı ve arada bir ay dolmadan benimde skntim.oldu muaye ücreti verme gel dedi içeri aldı muayene etti kısa süreli oldu bence doktorunuz ile bu durumu konuşunBende bi kanda sıkıntı çıktı pıhtılaşma olabilir denildi 4 kere gittim 5 inciyi bu cuma gidicem bakalım ikili tarama için
Gidince bir konuşayım bari evetİkili taramayı devlette yaptırın doktora sadece sonuç atın telde ya bizim dokfor ne iyymis kapıdan sonuç gösterip çıkmıştım devlette yaptm ikili taramayı ve arada bir ay dolmadan benimde skntim.oldu muaye ücreti verme gel dedi içeri aldı muayene etti kısa süreli oldu bence doktorunuz ile bu durumu konuşun
Ben de öyle düşünüyorum ya çok şükür bir sıkıntı çıkmadı madem öyle taramaları şeker yüklemeleri vs devlete gidip 32/35. Haftalardan sonraya muayene bırakayımBen de baslarda cok gitmeyip sonlara saklamayi düşünüyorum. Testleri ve tahlilleri saglik ocagi devlet hastanesi gibi yerlerde halledip sonucunu doktora atıyorum. Bir de bu hafta yaptım paketi kesedir bebektir onlari devlet hastanesinde baktırdım kendi doktoruma 1 kez gittim onda da ücretli gittim. Paket sifir kalmis oldu :)
Siz de eger rahatsizliklariniz gectiyse bir sure devlet hastanesinde kontrole gidip sonra kendi doktorunuza devam edebilirsiniz
Çünkü ben bi kere 4 gün sonra gitmiştim kontrol dedi sekreter. Onu düşeceklerini sanmıyorum. Benden de ilk gittiğimde 15 lira aldılar sonrakilerde istemediler şaşırdım bendeBizde 10 günü geçince 15 lira alıyolar 10 günü geçmezse almıyolar gidince bi sorayım bari 10 gün içerisindeki kontrol mü oluyor diye
Çünkü ben bi kere 4 gün sonra gitmiştim kontrol dedi sekreter. Onu düşeceklerini sanmıyorum. Benden de ilk gittiğimde 15 lira aldılar sonrakilerde
Bundan sonra ayda 1 olur muhtemelen. Sonlara doğru sıklaşır. Bence dediğim gibi kontroller düşürmez muayene hakkınıBende bi kanda sıkıntı çıktı pıhtılaşma olabilir denildi 4 kere gittim 5 inciyi bu cuma gidicem bakalım ikili tarama için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?