• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelikte kist ve over torsiyonu

papatyasari_kiz

Gönlümüzce olsun 🙏
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2021
695
469
53
Merhaba 8+3 hamileyim. Hamileliğimi öğrendiğimde basit yapılı bi kistim olduğunu da öğrendim ama kist her hafta büyüdü geçen hafta perşembe şiddetli ağrı düşük tansiyonla hastaneye gittim doktorlar over torsiyon teşhisi koydu yani yumurtalığım dönmüş kansız kalmış. Kist 11 cm olmuş nerdeyse yumurtalığı kaplamış ve hareket etmiş dediler çok korktum ama mecburen ameliyat oldum. Kapalı ameliyatla kistin içini boşaltmışlar birde yumurtalığı düzelttik dediler ama 2 saat anestezi aldım. Kisti olan varsa veya benim gibi bunu yaşamış olan varsa neler yaşadı paylaşabilir mi Bebeğin kalp atışları vardı ama zamanla ne olacak bilmiyorum 🥹

Merhaba, nasıl oldunuz acaba? Geçmiş olsun. Ben de benzer durumdayım da eğer hala buralardaysanız belki birbirimizle paylaşırız diye düşündüm :/
Merhabalar 13+2 olduk 2 li tarama sonuçlarım temiz çıktı gebeliğim çok şükür devam ediyor ama ilaçlara bağlı sanırım kese de Amniyonik band oluşmuş bebeğin dolanma riski var dediler yani hala riskliyim malesef

Merhabalar 13+2 olduk 2 li tarama sonuçlarım temiz çıktı gebeliğim çok şükür devam ediyor ama ilaçlara bağlı sanırım kese de Amniyonik band oluşmuş bebeğin dolanma riski var dediler yani hala riskliyim malesef
Çok geçmiş olsun. İnşallah sağ salim kavuşursunuz yavrunuza. Biz de 13+4üz hala hastanede yatıyorum ameliyattan vazgeçtiler ama yürürken ve ayakta dururken kasık ağrılarım sürüyor. Ağrıyı ve kanama durumunu takip ediyorlar. Başka bir başlık açmıştım orada bu süreçleri yaşayan biri yazmıştı hepsini sağlıkla atlatmış çok şükür merak etmeyin inşallah sizinki ve benimki de aynı şekilde olur dua edeceğim size.🌼

Back
X