Hamilelikte kırmızı döküntüler

tatlifincan

Üye
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2023
118
56
29
Merhaba. 16 haftalık hamileyim. Hamileliğin başından beri vücudumda özellikle kollarımda kırmızı döküntü çıkıyor. Kaybolurken de kahverengiye dönüyor ve iki üç hafta kadar iz bırakıyor. Çok fazla değil ama sürekli çıktığı için biraz endişelendim. Doktora da gittim. Kan tahlili aldı ama herhangi bir şey çıkmadı. Hamilelikten önce cok aşırı yediğim tatlılardan sonra döküntüm olurdu ama bu şekilde değildi. Bir de hamileliğin boyunca tatlı asla yemiyorum ve ekmek hariç hiçbir şekilde hamur işi besinler tüketmiyorum. Aşırı mide bulantısından istesem de zaten yiyemiyorum. Meyve bile yeşil elmadan başka bir şey yemiyorum.
Daha önceden bu durumu yaşamış olan var mı? Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Benim 38 hastalıkken dökmüştü ama şu yanığı gibi zaten iki gün sonra da erken suyum geldi be bu lekeler kahverengiye döndü çok geç geçti bazı hamileliklerde reaksiyon veriyor vücut ilacı bar diye biliyorum

Bendeki küçük ben gibi kırmızı noktalar.
Herhangi bir sıkıntı mı var o endişelendirdi beni açıkçası. Teşekkür ederim yorum için. :)

Bendeki küçük ben gibi kırmızı noktalar.
Herhangi bir sıkıntı mı var o endişelendirdi beni açıkçası. Teşekkür ederim yorum için. :)
Yok yok bazı hamileler de oluyor ben kontrole giderken bir bayanda görmüştüm kızamık gibi döküntülerdi sorun olmadığını söylemişti ilaç vermişti doktoru geçmiş olsunsağlıkla kucağınıza alın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…