Maşallah sagsalim kucağımıza almak nasip olur inşallah.Bence normal sonra verirsiniz siz sağlıklı olmaya bakınKızlar merhaba. Umarım herkesin hamileliği harika geçiyordur. Benimki sorunsuz ilerliyor çok şükür tabii ki şimdi bahsedeceğim şey sorun değil ama göbeğim inanılmaz bir hızla büyüyor gibi hissediyorum. 17. haftadayım ama bence 6 aylık gibi duruyorBu arada bu durum hoşuma gitti gidip gelip aynada bakıp seviyorum ama ilerisi korkutmuyor değil. Birilerinden abarttığımı ve normal olduğunu duymaya ihtiyacım var aşağıya fotoğraf bırakıyorum Sizde durumlar nasıl? Göbek güncellememizi birbirimizle paylaşalım
Amin inşallah hepimiz sağlıkla kavuşuruz bebişlerimizeMaşallah sagsalim kucağımıza almak nasip olur inşallah.Bence normal sonra verirsiniz siz sağlıklı olmaya bakın
İnşallah su gibi akıp kolayca geçer doğumunuz sağlıkla alırsınız kucağınıza yüzüne bakmak sesini duyup elini tutmak hemencecik unutturur size hareketlerin özleminiKişiden kişiye o kadar değişiyor ki bu bende zayıf olduğunuz için çok belli oluyor
Ben uzun ve iri bir kadınım 37 haftaya girdim ebeler bile inanmıyor doğum yapmak üzere olduğuma
Sağ Salim kucağımıza alalım inşallah bol bol okşayın doğuma gireceğim ve en çok özleyeceğim şey hareketlerini hissetmem olacak
Ay inşallah bitanem senin de sürecin çok güzel geçsin sağlıkla elinize alın inşallahİnşallah su gibi akıp kolayca geçer doğumunuz sağlıkla alırsınız kucağınıza yüzüne bakmak sesini duyup elini tutmak hemencecik unutturur size hareketlerin özlemini
Hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza almanızı dilerim öncelikleKızlar merhaba. Umarım herkesin hamileliği harika geçiyordur. Benimki sorunsuz ilerliyor çok şükür tabii ki şimdi bahsedeceğim şey sorun değil ama göbeğim inanılmaz bir hızla büyüyor gibi hissediyorum. 17. haftadayım ama bence 6 aylık gibi duruyorBu arada bu durum hoşuma gitti gidip gelip aynada bakıp seviyorum ama ilerisi korkutmuyor değil. Birilerinden abarttığımı ve normal olduğunu duymaya ihtiyacım var aşağıya fotoğraf bırakıyorum Sizde durumlar nasıl? Göbek güncellememizi birbirimizle paylaşalım
Yaa ne güzel bu süreçte kilo verenlere özeniyorum hep doğum sonrası süreç daha rahat olacakmış gibi hissediyorum ondan tabi önemli olan sağlığınızYa iyi ki birileri bu yazıyı yazdı.
Aynı durumdayım, şaka gibi.
Daha 14. Haftamın içindeyim ama sanarsın 5-6 aylık hamile gibi karnım. Gebe olduğumu öğrendiğimden bu güne 6 kilo vermişim. Hayatta göbekli bir kadın da olmadım. Yapım gereği hep basenliydim ama karnım hiç şiş olmazdı. Ama şu an, kocaman bir karnım ama şeftali kadarcık yavrum var. Problem nedir anlamıyorumben de resim koyacağım bakar mısın? Hem de yatarken benim karnım hala şipşiş
Benimki de erkek belki onun etkisi vardırHayırlı olsun sağlıkla kucağınıza almanızı dilerim önceliklenormalde karnınız düzse fazla yağlı değilse ve beliniz inceyse böyle oluyor bence. Benim aynı bu şekilde ve şu an ikinci bebeğime hamileyim, iki hamileliğimde de karnım daha 9-10 hafta civarı belirginleşti. Hele bir de bu şimdiki erkek bebek ve biraz da iri. 26 haftadan beri “aaa doğum yakın herhalde” diyorlar görenler 32 hafta bitti bugün ama görseniz yarın doğuracak gibiyim yani. Çok normal takılmayın buna, önemli olan huzurunuz sağlığınız
Büyüyor yaa hatta ben 8 aylıkken falan oha artık daha büyümez diyordum ama son ay iki katına çıkmıştı hahahahBenimki de erkek belki onun etkisi vardırNormalde karnım pek düz sayılmaz aslında annem armut göbeklim diye severdi beni hep. Hep içime çekerdim ilk kez içime çekmeden dolaşıyorum etrafta şu anlık her şey gönlümce gidiyor rahatsız da değilim kafaya da takmıyorum ama sonrası azcık korkuttu beni bereye kadar büyüyecek diye Siz çatlak için bir şey kullandınız mı bi tavsiyeniz var mı ilerleyen zamanlar için ben sadece mustela çatlak kremi kullanıyorum yeterli mi acaba?