- 19 Şubat 2018
- 1.475
- 5.433
- 158
- Konu Sahibi freudyenpsk
-
aynen aynen. Zaten biraz araştırmıştım bende bu şekilde olacağını düşünüyordum. Bir uzmandan destek almayı planlıyorum bende. Umarım sağlıkla atlatırız bu süreci.Benzer durumdayım. Dün doktorum gebelikte ilk 3 ayda bebeğin annenin beslenmesinden etkilenmediğini, diyetisyen eşliğinde kilo vereceğimi, hatta akabinde de diyetisyen eşliğinde beslenirsen seni zayıflatıp, bebeği geliştirecek şekilde kilo aldıracağını, doğumla birlikte aldığın kiloyu verebileceğini söyledi.
Normalde de diyetisyen eşliğinde zayıflıyordum. Bugün diyetisyenimle rutin randevum vardı zaten. Telefonla ön bilgi verdim, ona göre bu haftalık programı belirleyeceğiz. Avantajım, diyetisyenimin gebelik ve emziren annelerde de tecrübesinin olması.
aynen aynen. Zaten biraz araştırmıştım bende bu şekilde olacağını düşünüyordum. Bir uzmandan destek almayı planlıyorum bende. Umarım sağlıkla atlatırız bu süreci.
Benzer durumdayım. Dün doktorum gebelikte ilk 3 ayda bebeğin annenin beslenmesinden etkilenmediğini, diyetisyen eşliğinde kilo vereceğimi, hatta akabinde de diyetisyen eşliğinde beslenirsen seni zayıflatıp, bebeği geliştirecek şekilde kilo aldıracağını, doğumla birlikte aldığın kiloyu verebileceğini söyledi.
Normalde de diyetisyen eşliğinde zayıflıyordum. Bugün diyetisyenimle rutin randevum vardı zaten. Telefonla ön bilgi verdim, ona göre bu haftalık programı belirleyeceğiz. Avantajım, diyetisyenimin gebelik ve emziren annelerde de tecrübesinin olması.
Aaaa cidden çok şaşırdım..yeni birşey daha öğrendim.
Ben çevreme hamileyim diyet yapıyorum desem Dr kontrolünde beni kötü anne ilan ederler.
Evlendikten sonra 6 ay içinde 5 kg aldım.
Bunu vermek için uğraşıyordum gebelik ihtimali çıktı.
Kilo almaya çok müsait bünyem gebelik sonunda 20-30 kg alsam şaşırmam..
İlk 3 ay bilhassa mühim diyorlar güzel beslen diyorlar..
Anadolu yakasında iyi bi Dr bulmalı bu konuda da yönlendirecek demek..
Çünkü ben kilodan nefret ediyorum..hiç yakışmıyor bana
Benimde hedefim şuan bu. Zaten her gün 3 litre su içiyorum. Sabah 2 yumurta peynir zeytin domates tam buğday ekmek. Arada kuru meyve ceviz. Birde akşam evde ne piserse o. Ve en son yine kuru veya yaş meyve aksam çayın yanina. Benim planım bu şekilde hem günlük 1500 kaloriyi tamamlamak hemde süreci en azından mutlu olarak kapatmakAmin, inşallah. En önemli kural 3 ayda bir gram bile almamak, hatta vermek. Günde en az 3 litre su içmekmiş.
Ilk 3 ay hatta 4 5 aya kadar anne bebek için eksta 100 kalori alması gerek. Onun dışında normal rutine devam edebilir. Teyzem geçen yıl doğum yaptı. 12 Kilo verdi 69 ile hamile kaldı 57 ile doğuma girdi bebek 3 kg doğdu. Çok şükür sağlıklıydi. Yani olağan şeyler bunlarAaaa cidden çok şaşırdım..yeni birşey daha öğrendim.
Ben çevreme hamileyim diyet yapıyorum desem Dr kontrolünde beni kötü anne ilan ederler.
Evlendikten sonra 6 ay içinde 5 kg aldım.
Bunu vermek için uğraşıyordum gebelik ihtimali çıktı.
Kilo almaya çok müsait bünyem gebelik sonunda 20-30 kg alsam şaşırmam..
İlk 3 ay bilhassa mühim diyorlar güzel beslen diyorlar..
Anadolu yakasında iyi bi Dr bulmalı bu konuda da yönlendirecek demek..
Çünkü ben kilodan nefret ediyorum..hiç yakışmıyor bana
İlk 3 ayda hiç kilo almadım 63.7 ile hamile kaldım 63.4 oldum. 12. Haftada düşük tehlikesi geçirdim 20 gün yattım 60 kiloya düştüm. Bebek gelişiminde sorun olmadı hiç. Verilebiliyor tabi akşam yemeğini çorba ve meyve ile geçir. Karbanhidrattan uzak dur. Kahvaltıda muhakkak söğüş ye. Yanında yağsız kaşarlı tost ye. Kaşar bebeğe de yarıyor. Günde en az 2.5 lt su iç takip için uygulamalar var oradan takip et içtiğin suyu. Her gün en az 5000 adım at.Hanımlar öncelikle merhaba, normalde bugün regl günümdü. Dün tahlil yaptık, beta değerim 38 çıktı. Pazartesi doktora randevu aldım. Şuan normalde regl olmamanın verdiği şişkinlikle birliklte 72 kiloyum. Boyum 168. Zaten bi diyet sürecine başlamıştım. Ben en azından 6 ay sonunda bu kiloda olmak istiyorum. Bu süreçte sağlıklı beslenip abur cuburdan uzak durarak kilo vermem mümkün mü? Aranızda ilk 3 ay kilo veren oldu mu?
aa maşallah. benimde düzenim bu şuan, sabah yumurta peynir ve domates yeşillik. öğlen yemiyorum bi ölçü leblebi ve meyve ile geçiyorum akşam ise mevcut yemekten yine ölçülü yiyorum. Umarım bende de işe yararİlk 3 ayda hiç kilo almadım 63.7 ile hamile kaldım 63.4 oldum. 12. Haftada düşük tehlikesi geçirdim 20 gün yattım 60 kiloya düştüm. Bebek gelişiminde sorun olmadı hiç. Verilebiliyor tabi akşam yemeğini çorba ve meyve ile geçir. Karbanhidrattan uzak dur. Kahvaltıda muhakkak söğüş ye. Yanında yağsız kaşarlı tost ye. Kaşar bebeğe de yarıyor. Günde en az 2.5 lt su iç takip için uygulamalar var oradan takip et içtiğin suyu. Her gün en az 5000 adım at.
Öğlen yememen hata benceaa maşallah. benimde düzenim bu şuan, sabah yumurta peynir ve domates yeşillik. öğlen yemiyorum bi ölçü leblebi ve meyve ile geçiyorum akşam ise mevcut yemekten yine ölçülü yiyorum. Umarım bende de işe yarar
öğlen okulda olduğum için yiyemiyorum. 2de işim bitiyor eve dönünce saat 3ü buluyor ee akşam yemeği 5 gibi olduğu için bende ara öğün yapıyorum. Eğer öğün yersem bu sefer akşamda tıkanma yaşanacak çünküÖğlen yememen hata bence
Öğlen yediğini akşama kadar yakarsın ama akşam yediğin yağ deposu olur. Bir de ızgara tercih et balık et vs. Fırında pişir en kötü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?