Hamilelikte kilo verme?

• Konu Sahibi Konu Sahibi tse
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

tse

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2015
1.374
1.266
133
37
Bazi ailevi problemlerden dolayi 67 ken 4_5 ay 85 cikti. Ve sonuc 1 aylik hamileyim.85 kiloyla hamile kaldim.Boy.170 Hamile olduğu dönemlerde zayiflayanlar var mı? Bir diyetisyene gitmek istiyorum. Neler önerirsiniz tskler Bu duurm cok canimi sıkıyor.

Son düzenleme:
kadın doğum doktorunuza danışın bunu diyetisyenden önce.

diyet yapılmamalı bence. ama sağlıklı beslenmeye dikkat edin, sebze bol meyve sütlü gıdalar bebek için de iyi.

günde 1 saat yürüyüş ya da kondisyon bisikletinde spor ile aşırı fazlalıkları atarsınız zaman içerisinde diye düşünüyorum.

ama direkt kilo vermeye çalışmak bilemedim.

kadın doğum doktorunuza danışın bunu diyetisyenden önce.

diyet yapılmamalı bence. ama sağlıklı beslenmeye dikkat edin, sebze bol meyve sütlü gıdalar bebek için de iyi.

günde 1 saat yürüyüş ya da kondisyon bisikletinde spor ile aşırı fazlalıkları atarsınız zaman içerisinde diye düşünüyorum.

ama direkt kilo vermeye çalışmak bilemedim.
Tsk ederim yanlış ifade etmis olabilirim .Doktor eşliğinde aslinda kendi basima yapamam

Tsk ederim yanlış ifade etmis olabilirim .Doktor eşliğinde aslinda kendi basima yapamam

bence ilk doktor ve diyetisyenle konuşun.

dediğim şekilde kilo verirseniz bebeğe zararı olmaz diye düşünüyorum.

daha ileri bilgim olmadığından yanlış yönlendirmemek için kesin bir şey diyemem. bu arada hormon kontrolü de yapılmalı belki başka hormon eksikliğinizden kilo almışsınızdır ve hamileyken takviye gerekir, bunları yaptırın önce.

daha ileri bilgim olmadığından yanlış yönlendirmemek için kesin bir şey diyemem. bu arada hormon kontrolü de yapılmalı belki başka hormon eksikliğinizden kilo almışsınızdır ve hamileyken takviye gerekir, bunları yaptırın önce.

Cok tsk ederim yarin gidecegim mutlaka

Hamileyken kilo verilmez. Az kilo alınır ama verilmez. Bebeğiniz sağlıkla doğsun kilonun çaresine sonra bakarsınız, aciliyeti nedir?

Kilo vermeye degil de daha fazla almamaya gayret gosterin cunku su an hamilesiniz.
Ama kendi basiniza degil doktora ve diyetisyene danisarak biseyler yapin.
Rabbim saglikla kucaginiza almayi nasip etsin bebeginizi.

Diyetisyenin diyecegi protein agrilikli beslen. Kilo verirsin tabiki ama et sut yumurta yersen.

Bence öncelikli olarak şuan bebeğinizi düşünmek zorundasınız alınan kilolar bir şekilde veriliyor İnanın Doğumdan sonra diyetisyen eşliğinde istediğiniz gibi zayıflatabilirsiniz ama şuanda bence düşünmeniz gereken en önemli şey bebeğiniz, hele bebiş sağlıkla dünyaya gelsin onu sonra düşünün bence, naçizane fikrim benim böyle

Mide bulantısı olursa ilk 3 ay zaten birşey yiyemediginden kilo veriyorsun sonraki dönemde bebeği beslemek için yemek zorundasın ve illaki kilo alıyorsun bebeğin ağırlığı suyu falan kilolu bayanlar yediklerine dikkat ederek ortalama 7 kilo alır ama asla hamilelikte kilo vermeye çalışma bebeğin gelisimini etkiler yapman gereken kilona dikkat edip gereksiz kilo almamak

Ben hamileligimde kilo verdim üç kilo kadar gebelik şekeri çıkınca
Tatlı hamurisi kizartmalardan uzak durunca kilo almiyorsun bebek kilo alıyor

Sebze ve protein ağırlıklı beslendim

Doğumdan sonra özellikle de emzirirseniz çok rahat kilo verebilirsiniz.
Şimdi zorlamayın kendinizi, bebeğe yaramayan gıdalardan uzak durursanız daha fazla kilo da almazsınız.

Back
X