Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tsk ederim yanlış ifade etmis olabilirim .Doktor eşliğinde aslinda kendi basima yapamamkadın doğum doktorunuza danışın bunu diyetisyenden önce.
diyet yapılmamalı bence. ama sağlıklı beslenmeye dikkat edin, sebze bol meyve sütlü gıdalar bebek için de iyi.
günde 1 saat yürüyüş ya da kondisyon bisikletinde spor ile aşırı fazlalıkları atarsınız zaman içerisinde diye düşünüyorum.
ama direkt kilo vermeye çalışmak bilemedim.
Tsk ederim yanlış ifade etmis olabilirim .Doktor eşliğinde aslinda kendi basima yapamam
bence ilk doktor ve diyetisyenle konuşun.
dediğim şekilde kilo verirseniz bebeğe zararı olmaz diye düşünüyorum.
daha ileri bilgim olmadığından yanlış yönlendirmemek için kesin bir şey diyemem. bu arada hormon kontrolü de yapılmalı belki başka hormon eksikliğinizden kilo almışsınızdır ve hamileyken takviye gerekir, bunları yaptırın önce.
Cok tsk ederim yarin gidecegim mutlakabence ilk doktor ve diyetisyenle konuşun.
dediğim şekilde kilo verirseniz bebeğe zararı olmaz diye düşünüyorum.
daha ileri bilgim olmadığından yanlış yönlendirmemek için kesin bir şey diyemem. bu arada hormon kontrolü de yapılmalı belki başka hormon eksikliğinizden kilo almışsınızdır ve hamileyken takviye gerekir, bunları yaptırın önce.