• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelikte kilo verme ?

lylam678

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2025
42
13
3
27
Arkadaşlar 8 hafta bikac günlük hamileyim yeme icmeden kesildim kusuyorum direk bu hafta dört kiloya yakın verdim bikac gün sonra randevum var bu sorunu yaşayan varmı aranızda benim vücudum zor kilo alan kolay kilo veren bı vücut boyum 1.75 kilom 70 zor olmuştum boyumdan ötürü belli etmiyordum bile ama zayıfladım diye direk yüzüm çöktü belli etti napcam 🥲

Ben de ilk üç ayda 4.bucuk kilo verdim, bebiş vitaminle besleniyor zaten problem olmaz bebiş için, rahat yemeye başlayınca da kilo almaya başlarsın zaten, başlangıç için böyle 😊

Ben sizden uzunum kilom 64tü şuan 62.7 gibi yediğim halde zayıflıyorum 14. Haftam 175 70 kilo yüz çökecek kilo değil bence. Kilo almaktan iyidir. Zaten son aylarda kilo alınıyor

Ben de ilk üç ayda 4.bucuk kilo verdim, bebiş vitaminle besleniyor zaten problem olmaz bebiş için, rahat yemeye başlayınca da kilo almaya başlarsın zaten, başlangıç için böyle 😊
Ay çok sevindim çünkü çok çok zor kilo alan birisiyim ben yıllardır 55 kgydim ilk defa bu kiloya geldim bir defa kilo verince komple gidiyor kilom korktum bian teşekkürler bilgi için 💐

Back