• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamilelikte kilo kontrolü

bend e10/2 haftalık amişim henüz kilo almadımm ama kilo almaya meyilli bir bünyem varr
kontrollü kilo almak istiyorummm vitamin ve kan hapları kilo yapıyor diyorlar bilgisi olan varmı

kan haplari kilo aldiriyo dogru ama tek suclu onlar degil istah yapiyolar bizde haliyle yeme ihtiyaci hissediyoruz...

bende 4 haftada 3 kilo almis ciktim bugün doktorda bebegimde normalden siskokaydirigubbakcemile3..
ben bu ay meyveeyi abartmistim resmen sakin meyve kilo aldirmaz ye gitsin demeyin dogal sekerli oldugu icin daha fazla kilo yapiyomafoldumben
simdi ekmek hamur isi tatli hepsi yasak...zaten hicbirini fazla yemiyodum ama tamamen kesmem gerekicek:a015:

bende 18 haftalık hamileyim 4 kilo aldım ama kilo almamam lazım dün oğlum olacağını öğrendim ve drum bana glukofen başladı ama tansiyonum var benim 2. hamileliğim ve preeklemsi geçirdim ilk doğumumda

bende 20.haftamin basindayim. yani 5 aylik hamileyim. ama bu zamana kadar 2 kilo aldim. acaba azmi aldim diye düsünüyorum...

ben de 20. haftamdayım ve başlangıç kilomdan 2 kilo eksiğim var. 6. aydan sonra çok alınıyormuş ama tabiki dikkat etmek gerek.

bebeğin gelişiminde bir sorun yoksa bence süpersiniz kızlar :lepi:

zaten ilk aylarda kilo alımı tamamen bizim şımarıklığımızdan ilginin üstümüzde olması şunu ye bunu ye demeleri bizimde bu fırsatları kaçırmamamız a.s

bende 23.haftanın içindeyim 5 kilo aldım normal aslında ama doktor fazla diyor bilmiyorum ne yapacam ama süreklide yemek istiyorum halbuki o kadar çok su içiyorum ki yinede acıkıyorum..günde 3 litre su içiyorumdur...

vallh 20 li haftalara kadar 2 kg almıştım
sonrasında ayda 1 kg
30 lu haftalarda 20 günde 1 kg aldım 34 haftalığım şuanda ve toplamda 6,5 almışımdır gayet iyi gittim alaha şükür
hemde kilolu kalmıştım ama bol su sürekli meyve sayesinde bebğimin gelişimide hep üst sınırda sütümü sebzemmeyvemi yedim tek ekmek kıstım birde tatlılardan uzak durdum açıkçası bilginize

ben de 29. haftadayım. 9 kilo aldım. bebeğim sağlıklı olsun diye herşeyden yiyordum. o kadar abartmışım ki şimdi şekerim çıktı. diyet yapmak zorundayım. tatlı ve birçok şey yasak. bence de kilonuza dikkat edin. ben daha ilk iki ayımda 3 kilo almıştım zaten. düşük tehdidi olduğu için sürekli yatıyordum. bulantımda çok yoktu.ve sürekli kabızlık vardı. neyse şükür atlattık onları. şimdilik herşey yolunda fazla kilolarım ve şekerim dışında....

valla kizlr yiyin icin ben gecen ay cok iyi beslenmistim..2 bucuk kilo almistim korktum ve bidahaki az daha az yedim..dengelemeye calistim sadece 1 kilo aldim ama olmadi...bebegimin boyu gecen ay 4 bucuk cm büyümüstü bu ay 3 cm büyümüs...o orda ac ve beslenmek icin bizi bekliyo...ben dogumda 18 kilo alan ve simdi nerdeyse 0 bedene yklasik olan kisiler taniyorum...veririz bence yemek isi kafada biter dogumdn sonra verirsiniz isteyince hersey oluyor

Yaa kızlarr 15 haftalık hamişim karnım devamlı acıkıyorrr :icecream: yemek yiyorum hoop 1-2 saat sonra yine karnım acıkıyorrr ... öyle meyve falanda kesmiyor beniii akannehir yandıkkkk

bebeğim allaha şükür hep üst sınırda benşm hiç kg almadığım ay bile bebeğim 500 gr almıştı drum bak sen almadın ama nasıl alıyor bebiş demişti faydalı şeyler yerseniz sorun yok ama yemekten kastınız eğer tatlı pasta çikolata ne beyim çerez vari şeylerse kg dan başka bişey yapmaz meyve yiyin acıkınca

Bende 14.haftaya kadar 1 kilo aldım.14.haftadan sonra birden 2 kilo alınca hemen toparlamaya çalıştım kendimi şimdi aldığım o 2 kiloyu vermeye çalışıyorum.Her ay en fazla 1 kilo almak niyetindeyim ama evdeki hesap çarşıya uyarmı bilmem.Ben elimden geleni yapacağım bu konuda.Az kiloyla doğuma girmeyi başarırım inş.

Kilo Almamaya çalışmayı anlıyorum birazda kızlarr kilo vermeye çalışmak nasıl oluyorrr :uhm: rejim falan mı yapıyonuz yoksa hamileykennn akannehir

Kilo Almamaya çalışmayı anlıyorum birazda kızlarr kilo vermeye çalışmak nasıl oluyorrr :uhm: rejim falan mı yapıyonuz yoksa hamileykennn akannehir

Yok canım akşamları belli saatten sonra yemiyorum ancak çok acıkırsam bir kaç galeta yiyorum o kadar.Birde beyaz ekmeği bıraktım.Şimdilerde de hamilelik yogasına başlama düşüncesindeyim...

ilk 5 ayda sadece 1 kilo aldım dikkat ettim ama cokta kısıtlamadım kendimi
doktorum ilk aylarda alacagım kilonun kendimne kalacagını soylemişti
suanda 36 haftam bitmek uzere toplamda 10 kg aldım ve cok normal dedi doktorum 2 kilo daha alabilirim
diet yapmayın ama yed,klerinize ilk aylar dikkat edin
ozellikle 7. aydan sonra cok cabuk alacaksınız kendinize sasıracaksınız :))

34. haftaya girecegim 10 kilo aldim 51 le basladim
fakat son 2 ay hizli bir kilo artisi oluyormus haftada 500 gr
yarisini neredeyse bebek aliyormus yani 3 kilo daha alirsam
normal olacak....
istahimda cok acik surekli tatli istiyor canim ama dondurmayi bile kestim
arasira yiyorum

bana ne oldu anlıyamıyorum. her ay 1 kilo alarak güzel güzel ilerliyordum. 6. ayda 3kg aldım
yani 23 haftada toplam 8kg oldu. korkuyorum. ben korktukça eşimde kızıyor,bebeği etkilersin böyle güşünme diyor :S

ben 19 haftalıgım
6 kılo aldım ya korkuyorum vallahi kendimden
doktor zayıf hamilelerde 20 kıloya kadar musade veriyoruz dedi
masallah 20 kılo nasıl verilirse artık

14 haftalığım 2 kilo verdim mide bulantılarımdan dolayı şimdi geçti gibi ama abur cubur yemiyorum meyve yiyorum akşamları hala iştahım yok yemek yiyince midem bulanıyor sadece süt içiyorum meyve yiyorum arkadaşın birisi meyvede kilo yapar demiş ama ben sürekli meyve yiyorum ama yapmıyor inşallah 5. aya kadar kilo almam

14. haftamın içindeyim 1-1,5 kilo aldımm çokk fazla değilmii :sinifsinif:

13 haftalığım 3 kilo aldım.Max. 15 kilo hedefim var inşallah geçmem :))) Sağlıkla doğsun da kilo nasılsa verilir.

Back
X