Hamilelikte kilo alımı..🤗

Cemre Emir

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Mart 2024
56
58
Hayırlı akşamlarr,
Sohbetvari şekilde sormak istediğim bir şey var Bunun vücut yapısından sağlık durumuna kadar değişiklik gösterdiğini bilmekle beraber hamilelikte kilo alımı nasıl olmalı, ya da kaç kilo aldınız merak ediyorum doğrusu. Kendimi bildim bileli hep zayıftım ve boyum da uzun, belki de gözüm kendimi yıllarca aynada hep öyle gördüğünden yadırgıyorum kilo almayı. 27 haftaya giriyorum 5 kilo alarak 57.5 oldum, bu rakam bana çok geliyor. Ama gerçekten çok mu yoksa normal mi merak ediyorum

Kız sen bizim moralimizi niye bozuyorsun şimdi normal daha ne olsun ben ilk gebeligimde ilk üç ay kusmali geçtiği için almadım ama sonrasında 55te başladığım gebelik seruvenimi 75te tamamlamistim bu sefer 68de başladım yaklaşık beş kilo verdim daha iştahım açılmadı bulantili gidiyor bakalim kaç kilo alacağım 12.haftadayim

Hayırlı akşamlar :) 4 haftalık olmadan 4 kilo alan ben nası girsem bilemedim konuya ilkinde de 42 kiloyla hamile kalıp 68 le doğuma gitmiştim

Hayırlı olsun bebeğiniz, 62 kg ile hamile kaldım 76 ile doğurdum. Gören herkese göre kilo almamıştım ama gayette aldım. Fakat doktorum kilo alımımı çok normal karşıladı gayet iyiydi ona göre.
Doğumdan sonra 5 kg gitti 2 ay önce doğurdum bu arada

Ya ben hızlı kilo alanlardanım niyeyse. Normal hayatında gram alsa tribe giren bir insanım ama gebelikte konu bebek olunca kendimi hiç kasmadım. İlk gebeliğimde toplam 17 kilo aldım. Şimdi de 23. Haftamdayım 5 kilo aldım. Düşük kilo ile başlayanlar çok kilo alıyormuş normalmiş yani o yüzden takmıyorum. Zaten hemen vermiştim o zaman da.

Ya öyle demeyiin vallahi değişik geliyor bana sürekli şunu yemeyeyim bunu yemeyeyim o zaman diye kendimi sıkıyorum maşallah sağlıkla tamamlayın inşallahh

Orana bakınca ideal gibi o halde, sonrasında da hızlıca eski halime dönmek istiyorum ben de Hayırlı uğurlu olsun inşallah analı babalı büyüsün

Ben de takılmayayım hamilelik buu olacak o kadar aldığım gibi veririm de artık ne yapayım diye diyee, kafamı yastığa koymamla bir dilim pasta yiyeyim deyip mutfağa gitmem bir oluyor Hayırlı olsun bu arada sağlıkla doğsun inşallah

Sizin de hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah ben bu aralar pek yiyemiyorum hemen bi mide yanması, hazımsızlık oluyor. İlk zamanlar da malum bulantı kusma ki geçmiş değil hala

Orana bakınca ideal gibi o halde, sonrasında da hızlıca eski halime dönmek istiyorum ben de Hayırlı uğurlu olsun inşallah analı babalı büyüsün
Amin beybi, sezaryen doğum yaptım ve öyle çok dikkat etmedim açıkçası canımın istediğini yiyorum şu an biraz o yüzden hemen eskiye dönmek kolay değili.
İnşallah sen dönersin sağlıkla kucağına al

33 haftadayım 25 kg aldım. 57 kg baslamıstım. Allahtan hızlı kılo veren bırıyım. Doğum yapayım hemen dıyete baslıyacagım. Kızlar kendınızı yadırgamayın. İlk oğlumla az kıllo aldım bu bebekte bana ne oldu bılmıyorum. Şuan doğumu beklıyorum

Aldığımız kiloları hızlıca verebilmek dileği ile, önce yavrularımızı sağlıkla kucağımıza alalım Allahın izniyle

Aldığımız kiloları hızlıca verebilmek dileği ile, önce yavrularımızı sağlıkla kucağımıza alalım Allahın izniyle
Ama kendımce nedenlerım vardı. Tabi. İlk bebegımde full kusma ve hıc yemek yemedim sigara içerdim hamilelikte. Sımdıkı bebegımde sıgara vs kusma gıbı şeyler olmadıgı için çok aldım inş Allah vereceğim. Dıyete sadık bırıyım

58 ile hamile kaldım 82 ile doğuma girdim şeker vs yoktu fazlada yemedim ama aşırı kilo aldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…