Selam anneler bu süreçte çok soru soracağım cevap alsamda alamasam da çünkü annem yok yaşadığım yerde ailem de yok. Boyum 168 98.30 hamile kaldım normalde çok iştahlıyım ama mide bulantısı falan derken 95e inmişim. Kalbim yemek yiyince hızlı çarpıyor korkuyorum ilerleyen zamanlar için. Sanki mide ameliyatı olmuşum gibi küçük porsiyonlarla doyuyorum zorlayınca çarpıntım oluyor. Şuanda 10 hafta 6 günüm. Doktorum diyetisyene yönlendirdi verebilirsin diye ama merak ettiğim ilk üç ay dışında verme durumum olmamalı mı? Şimdiden iç çamaşırlarım sıkıyor. hedefim olabildiğince kilo almamaya çalışmak ama. Keşke bebek kilo alırken ben verebilsem.( bu kadar kiloyu da annemin vefatıyla aldım yargılamayın lütfen) Sorularımı yazayım.
1) hamile büyük beden diye bir kategori yok maalesef. Ya hamilesindir ya da büyük beden :) külot almak istiyorum. Şuan 50 beden giyiyorum ama göbeğim büyüyor gibi. Ekstra şiştiğini hissediyorum hangi beden almalıyım. Fikriniz var mı? Aynı zamanda göğüslerim de zaten büyüktü şimdi daha da ağır geliyor balenli sütyende nefes alamıyorum tavsiyeniz var mı?
2) kilo veren var ise aranızda bana anlatabilir misiniz süreci. 3. Trimester dan çok korkuyorum. Ya biranda elimde olmadan alırsam diye. Sanki yemesen bile onar yirmiser kilo alınırmış gibi anlatmış cogu kadın.
3) henüz aileme söylemedim. Daha önce bir düşüğüm olmuştu. Sizce ikili testten sonra mı söylemem mantıklı yoksa 12. Haftaya girdiğim süreç yeterli mi.
daha çok sorum var ama şimdilik bunları sorayım teşekkür ederim
1) hamile büyük beden diye bir kategori yok maalesef. Ya hamilesindir ya da büyük beden :) külot almak istiyorum. Şuan 50 beden giyiyorum ama göbeğim büyüyor gibi. Ekstra şiştiğini hissediyorum hangi beden almalıyım. Fikriniz var mı? Aynı zamanda göğüslerim de zaten büyüktü şimdi daha da ağır geliyor balenli sütyende nefes alamıyorum tavsiyeniz var mı?
2) kilo veren var ise aranızda bana anlatabilir misiniz süreci. 3. Trimester dan çok korkuyorum. Ya biranda elimde olmadan alırsam diye. Sanki yemesen bile onar yirmiser kilo alınırmış gibi anlatmış cogu kadın.
3) henüz aileme söylemedim. Daha önce bir düşüğüm olmuştu. Sizce ikili testten sonra mı söylemem mantıklı yoksa 12. Haftaya girdiğim süreç yeterli mi.
daha çok sorum var ama şimdilik bunları sorayım teşekkür ederim
Son düzenleme: