hamilelikte kaşıntı

rose01

Guru
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2007
602
0
316
Adana
kızlar benim vücudum devamlı kaşınıyor hamilelikten dolayı size de oluyor mu

kızlar benim vücudum devamlı kaşınıyor hamilelikten dolayı size de oluyor mu

tatlım korkma bende acayip kaşındım özellikle karın bölgesi felan ani kilo alıyoruzya bebekte büyüyor kendine yer açıp seni gerdiriyor ondandır korkma sakın ben günlerce uykusuz kaldım kaşıntı yüzünden yinede doktoruna söyle bazen ilaç vere biliyorlar hafifletsin diye ama en iyisi bebe yağı sabunda kurutuyor o yüzden ben sebametin bebe sabununu kullanıyorum biraz daha iyi öptümyerimseniben

Bende çok kaşınıyorum ama benim sırtım kollarım falan kaşınıyor karnım gögüslerim kaşınmıyor kilo da almadım çatlamayla sırtın alakası yok bende yani başkasını bilemem hep kaşınıyorum ne olacak bilmiyorum çok zor çok tatlı bi kaşıntı....

Arkadaslar kilo aldiginiz icin vucudt degistigi icin kasiniyorsunuz..
Fazla kasimayin catlarsiniz :)
BIrde arkadasin dedigi gibi olur olmaz seyler yazmayin

kızlar kasıyınca catlıyomus kasımayın dıyorlar benım karnım degılde goguslerım feci kasınıyo

canım kontrol panelınde detay bılgılerını guncelle var oraya gel en altta kılo takıp vs yazıyo oaya adresı kopyala ve kaydet

canım kontrol panelınde detay bılgılerını guncelle var oraya gel en altta kılo takıp vs yazıyo oaya adresı kopyala ve kaydet

Ahh ahh yaptım onuda yaptım hâlâda kayıtlı gözüküyor orda ama çıkmadı.

Su bir haftadir bendede kasinti basladi.Ellerim ve kollarim birde bacaklarim kasinip duruyo.Cok siddetli degil ama rahatsiz edici.Niye acaba birde sanirim artik sisliklerim basladi ondanda olabilir (

kızlar kaşıntı normal hamilelikte, benim bi dönem dayanılmayacak düzeye geldi ve sabah yüzümde resmen avuç kadar pembe noktalar olustu, dr gittim bebeklere verilen OVADRİL diye krem var onu verdi süper iyi gelio alın bence, bide cildinizi hep nemlendirin kuruyunca kasınıyo bebeyağı hatta arko bile işe yarar, sağlıklı bebişler kızlar

ßenimde vücudum çok ka$ınıyor özellikle akşamları üstümü çıkardığımda ama benim sadec ekarnım değil sütyenin iz yaptığı yerler sırtımm v.s.ama bebeğimde kıpır kıpır sebebi ise araştırmalarıma göre hamilelikte vüsut şişiyor ve bilirsiniz sütyen lastikleri iz yapar sırtım v.s.ßu ondan da olabiliyor.

ben 2 gündür kaşınıyorum yüzüm başım ellrim kollarım bacaklarım göbeğim o kadar değil ama fenalık geldi uyuz gibi sürekli hart hart doktorumu aradım hapları kes demirden olabilir dedi devam ederse test yaparız dedi

Canım bende bundan 10 gün önce çok kötürdüm göğüslerim boynum kabar mıştı kanatıyodum kaşınırken özellikle geceleri oluyodu uyutmuyodu. Doktoruma gittim kan ve idrar testi yaptırdık herşey normal çıktı. Bende demir ilacı kullanıyorum ama doktorum kestirmedi sadece 1 jel verdi onu sürdüm. Bi de denize gittim sanırım tuzlu su iyi geldi. Doktorumda dedi sadece o jelle bu kadar iyileşemez die deniz iyi gelmiş dedi. Umarım sizinde en kıza sürede geçer.

18 haftalık hamileyim .bundan 15 gün önce fena kaşınıyordum bende. ama benim sadece elim ve kollarım.pembe kabarcıklar,tırnak izleri yaralar oluşmuştu artık kaşımaktan.nemlendiriciler ii geliyordu kaşındığı zaman ama şimdi kendiliğinden kayboldu. bende düşünüyodum herkeste oluyo mu acaba diye demekki yalnız değilmişim :)) inş sizinkide geçer

bende de kasıntılar vardı daha sonra soyulmaya basladım normalde 30 lu haftlardan sonra gozukurmus ama benım kı 18 haftamda basladı saglık ocagına gıttım krem verdı dogum doktora danıstım kullandım ama tekrar gerı basladı busefer cıldıye gıttım baska krem verdı onda da presodurunde hamılelerle ılgılı bılgı verılmedıgı ıcın ozel doktoruma sordum kullanmana gerek yok dedı normalmıs ozellıklede cıldı kuru olanlarda oluyormus sadece nemlendırı verdı suan ıyıyım masallah ne kasıntı nede soyulma var inş da olmaz..

merhabalar.ben 30 haftalık hamileyim ve bir haftadır parmaklarımda bileğimde bişeyler çıktı.minik minik su kabarcığı gibi çok sık.geceleride uyutmayacak kadar kaşınıyor.artık kaşımaktan derim kalktı.var mı bir tavsiyeniz.

benimkide kasiniyor hele geceleri yatamiyorum ya...sirtim ve bacaklarim cok kasiniyor sanki uyuz olmus gibi:sinifsinif:

kızlar benimde inanılmaz kaşıntım var her yerim kabardı ovadril losyon bana da iyi geldi ama p.tesi dr. mutlaka soracağım acaba demir ilacımı yaptı..

benim de karnim cok kasınıyor.krem de kullanmama ragmen.korkmaya basladim.bu kadar uzun surmesi insallah hersey yolundadir.doktora gitmedim normaldir diye ama sanirim gitmem gerekecek..gecenin dordunde burdayim kaşıntıdan((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…