Kuzenimde aynı sıkıntıyı aynı ay yaşadı onun artık yara olmuştu heryeri bakılmştı biopsi felan yapıldı doktorun tek dediğini vucudun artk bebegi istemiyor böle tepki veriyor demişti bebek gelişimini tamamlamış demişti
Ben progestan ı bıraktım geçtim bi alerji ilacı verdi bir kere içtim bellii ki başıydı hemen kesti sorma içemedim zararı olur korkusuyla ben şuan bacak ağrısı kabusu yaşıyorum
Kaşıntıdan kurtulmuşsunuz ne güzel ben cildiyeye gittim uyuz dedi uyuz için vazelin tarzı bi krem verdi ama ben öyle olduğunu düşünmüyorum hamilelikle alakalı bi şey kim anlar bilmiyorum İnşallah bacak ağrısından kurtulursunuz da rahat bi hamilelik geçirirsiniz
Canım ben 2,5 aylık hamileyim. Bir haftadır maalesef benim bacaklarım öyle ama hafif. Benek benek morluk oldu hatta biraz korkuyorum bende bu durumdan. Daha başındayım gebeliğin ilerleyen zamanlarda ne olur bilmiyorum. Herkes progestan demiş ben ilk başından beri kullanıyorum ondan mıdır bilmiyorum. Bugün vücut yağı kullanmaya başladım umarım iyi gelir.