Daha yeni karaciğer enzimlerime baktırdım normal çıktı canmKullandığın herhangi bir ilaç karaciğer enzimlerine zarar vermiş olabilir doktoruna danış. Ben progestan kullanıyorum ve kollarımda acayip kaşıntı var bazen bi tutuyor sert şeylerle bastırarak kaşıyorum ancak rahatlatıyor bende sorcam gittiğim de
Kullandığın ilaç yan etki yapmıştır ya da cildin çok kurudurDaha yeni karaciğer enzimlerime baktırdım normal çıktı canm
Progestan bende de acayip kaşıntı yaptı. Kaşımaktan kollarım bacaklarım yara oldu hatta. Doktor sonunda zyrtec diye bir alerji ilacı verdi günde 1 kere onu alıyorumKullandığın herhangi bir ilaç karaciğer enzimlerine zarar vermiş olabilir doktoruna danış. Ben progestan kullanıyorum ve kollarımda acayip kaşıntı var bazen bi tutuyor sert şeylerle bastırarak kaşıyorum ancak rahatlatıyor bende sorcam gittiğim de
Benimde son haftam artık kullanmayacağım dayanırım biraz dahaProgestan bende de acayip kaşıntı yaptı. Kaşımaktan kollarım bacaklarım yara oldu hatta. Doktor sonunda zyrtec diye bir alerji ilacı verdi günde 1 kere onu alıyorum
Merhaba kaşıntı progestan dan mı oluyormuş yaklaşık 5 haftadır bende günde 3 fitil olarak kullanıyorum artık kol içlerim yüzüm mahvoldu kaşınmaktan acaba fitil olsa da böyle bir etki sonradan yapar mıProgestan bende de acayip kaşıntı yaptı. Kaşımaktan kollarım bacaklarım yara oldu hatta. Doktor sonunda zyrtec diye bir alerji ilacı verdi günde 1 kere onu alıyorum
Merhaba kaşıntı sizde progestan dan mı oluyormuş benimde günde 3 tane fitil kullanıyorum çok kaşıntım var kol içlerim her yerim doğrusu perişan oldu 5 haftadır kullanıyorum sonradan etki yapar mı acabaKullandığın herhangi bir ilaç karaciğer enzimlerine zarar vermiş olabilir doktoruna danış. Ben progestan kullanıyorum ve kollarımda acayip kaşıntı var bazen bi tutuyor sert şeylerle bastırarak kaşıyorum ancak rahatlatıyor bende sorcam gittiğim de
Sormayı unuttum ama progestanı 2 hafta kadar önce bıraktım çok şükür kaşıntım da geçtiMerhaba kaşıntı sizde progestan dan mı oluyormuş benimde günde 3 tane fitil kullanıyorum çok kaşıntım var kol içlerim her yerim doğrusu perişan oldu 5 haftadır kullanıyorum sonradan etki yapar mı acaba
Evet fitil de kaşıntı yapabiliyor. Doktorunuza mutlaka iletin. Bana zyrtec alerji ilacını verdi.Merhaba kaşıntı progestan dan mı oluyormuş yaklaşık 5 haftadır bende günde 3 fitil olarak kullanıyorum artık kol içlerim yüzüm mahvoldu kaşınmaktan acaba fitil olsa da böyle bir etki sonradan yapar mı
Banada verdi bir kere kullandım çok faydalı görmüyorum gebelikte zyrtec i içime sinmediEvet fitil de kaşıntı yapabiliyor. Doktorunuza mutlaka iletin. Bana zyrtec alerji ilacını verdi.
Malesef işte kullanmak zorunda kalıyoruz bazen. Yani ben kaşınmaktan uyuyamıyordum artıkBanada verdi bir kere kullandım çok faydalı görmüyorum gebelikte zyrtec i içime sinmedi
Ayy o normal normal. Bende de var kaşıntı özellikle göğüslerimde. Doktorum hamilelikte cilt kurur dedi. Bol bol yağlan nemli tut vücudunu. Bir de çok su.Arkadaşlar 8 aylık hamileyim bu aya kadar sadece bacaklarım kaşınıyordu şimdi tüm vücudum kaşınıyor kafayı yicem geceleri 1-2 saatlik uykuyla duruyorum gündüzleri o kadar bişey yok nolur çaresini bulan var mıııı
Canım ben 2,5 aylık hamileyim. Bir haftadır maalesef benim bacaklarım öyle ama hafif. Benek benek morluk oldu hatta biraz korkuyorum bende bu durumdan. Daha başındayım gebeliğin ilerleyen zamanlarda ne olur bilmiyorum. Herkes progestan demiş ben ilk başından beri kullanıyorum ondan mıdır bilmiyorum. Bugün vücut yağı kullanmaya başladım umarım iyi gelir.Arkadaşlar 8 aylık hamileyim bu aya kadar sadece bacaklarım kaşınıyordu şimdi tüm vücudum kaşınıyor kafayı yicem geceleri 1-2 saatlik uykuyla duruyorum gündüzleri o kadar bişey yok nolur çaresini bulan var mıııı
Benimde devam etseydi mecbur kullsnıcaktım çok zor bişey kaşıntı 2 gün bile beni mahvetti Allah şifa versin birde 13 üncü haftada aşırı bel ağrısı normal midir çok ağrım var bacaklarım belimMalesef işte kullanmak zorunda kalıyoruz bazen. Yani ben kaşınmaktan uyuyamıyordum artıkB kategorisinde olan bir ilaç kullanılabilir tabi kimse gereksiz yere ilaç kullanmak istemez ama napalım
Ben bilemiyorum malesef o haftaya ulaşamadımBenimde devam etseydi mecbur kullsnıcaktım çok zor bişey kaşıntı 2 gün bile beni mahvetti Allah şifa versin birde 13 üncü haftada aşırı bel ağrısı normal midir çok ağrım var bacaklarım belim
Çok özür dilerimBen bilemiyorum malesef o haftaya ulaşamadım
Ben progestan ı bıraktım geçtim bi alerji ilacı verdi bir kere içtim bellii ki başıydı hemen kesti sorma içemedim zararı olur korkusuyla ben şuan bacak ağrısı kabusu yaşıyorumKızlar bende de çok kaşıntı var. 9.haftaya doğru başladı 13.haftadayım vücudum hep tırnak izleri ve yara oldu. Krem bebe yağı da işe de yaramıyor. Progestanı da kullanmıyorum bi haftadır ama bi fark olmadı.Kadın doğum doktoru ilaç mı alerji yaptı diye tahlil istedi temiz dedi başka bi şey yapmadı.Cildiyeye git dedi ama karaciğer enzimlerine bakılması için nereye gitsem siz hangi bölümde yaptırdınız? Başka kadın doğumcuya da gidicem ama randevuma daha var o zmana kadar dayanamıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?