- 18 Ekim 2008
- 1.710
- 70
- 363
- Konu Sahibi sevgican1983
-
arkadaslar kasıntım hakkında gelısmelerı bıldıreyım doğuma kadar kasıntım her gecen gun daha da artttı karacığer testı yapıldı değerler normal cıktı gebelık zehırlenmesınden korkmustu dr ama cıkmadı şukur.sonra bebek hormon salgılıyor normaldır cekeceksın dedı ve oyle oldu ozellıkle gecelerı cok kasınıyordum doğuma kadar bu boyle devam ettı ama cok sukur doğum yaptığım an butun hepsı bıttı.sımdı bacağımdakı kasıntı yaralarım iğleşiyor..sızde merak etmeyın doğumdan sonra bırseyınız kalmıyor..
Öncelikle herkese slm,konuya 1 yıl sonra ben birşeyler yazayım bende de kaşıntı dozu gittikçe arttı bayanlar şuan 34 haftalık hamileyim popom, bacaklarım sırtım fena kaşınıyor dr. söyledim krem verdi normal ama çok artarsa hamilelik sonlanabilir yani doğum olur dedi. ama ben idare edeceğim bakalım.
Canım ben bundan çok çektim gebelik kolestazı bazen direk karaciğer enzimlerini çıkarma ya bilir açlık safra asiti bakılması lazım el ve ayakta kaşıntı hastalığın tipik belirtisi ben 36.haftada acil sezeryana girdim. Haftan ilerlemiş allahın izniyle bi şey olmaz korkma ama karaciğer enzimlerini haftada 1 kontrol ettir ve açlık safra asiti testi yaptır çok önemli. Sağlık la kavuş bebeğineKaşıntıdan uyuyamıyoruummm
1 ay öncr başladı bendede karaciiğer enzimlerime bakıldı temiz çıktı çok şükür doktorum cildiyeye gitmemi söyledi amq ben gitmedim özellikle el ve ayağımda var 37. Haftamdayım napıcam nasıl dayanıcam bilmiyorum
kaşıntı normall :))günaydın kızlar vucudumda acayip kaşıntı var şuan 16 hafta 6 günlük hamileyim sizce normalmi hadi karnımda normal diye biliyorum ama sırtım bacaklarım acayip bişey sizin anlıcanız
Siz bu yorumu yazdığınızda ben dokuz yaşındaymışım tarihine baktığımda çok duygulandım tam 10 yıl geçmiş bebeğin sağlıklı doğmuştur umarım şuan 10 yaşında olmalı ben de anne olucam inşallah doğumuma iki buçuk ay kaldıben de senin gibiyim sanirim.13+4 hamileyim.
mesela ayakabimi giyorum eyilince sirtimda bir kasinma,bir cekilme var ki sormayin.
bacaklarimda da oluyor.heryerimde oluyor.
simdi karnima baktim sanki kizarmis gibi,o kadar kasiyorum ki.karnim cikmadi ama artik sanirim catlak kremi,nemlendirici kullanmaya baslamam lazim.dustan sonra bebe yagi kullanmama ragmen fayda etmiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?