Hamilelikte karnın altında (rahmin üstünde) sertlik ve hareket ederken batma

Delirella

2 si cennet 3 meleğin annesi
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2018
6.432
8.266
198
Arkadaşlar selam,

18 haftalık hamileyim ve dün akşamdan beri ekteki fotoda havlunun olduğu hizada işaretlediğim yerde sertleşme var. Sanki kurşun kalemi yatay koymuşsunuz gibi dokununca hissedebiliyorum. Küçük bir yatay boru gibi. Ve buna ek dün akşamdan beri hareket ederken hassas hareket etmezsem o bölgede batma hissi var.

Benim gibi bu sertliği yaşayanlar var mı? Aklıma takıyorum :(

Eklentiler

• 05C0BFDF-8F22-4434-9539-EC4C63578BE2.webp
    05C0BFDF-8F22-4434-9539-EC4C63578BE2.webp
    11,2 KB · Görüntüleme: 136
Geçmis olsun. Benzer bir durum rastlamadim belki olan vardir. Yalniz sertlik çok fazlaysa bir doktora gidin en azindan acile gidip normal hekime bile olsa gösterin

Geçmis olsun. Benzer bir durum rastlamadim belki olan vardir. Yalniz sertlik çok fazlaysa bir doktora gidin en azindan acile gidip normal hekime bile olsa gösterin
Doktora randevu aldım. Damar mı var şişti anlamadım. Benzer durum yaşayan da yok sanırım

En iyisi göstermek. Benzer durumlar yaşayan illaki vardir da burda denk gelmemistir. Sonucunu yazin buraya biz de bilgilenmis olalim. Çok gecmis olsun

En iyisi göstermek. Benzer durumlar yaşayan illaki vardir da burda denk gelmemistir. Sonucunu yazin buraya biz de bilgilenmis olalim. Çok gecmis olsun
Canım gittim doktra
Damar saldığım kasıkmış. Hamilelikte daha belirgin hale gelebiliyormuş canım. Sorun yok dedi çok şükür

İyi sevindim. Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin. İkili test yaptirdiniz mi siz

Back
X