Hamilelikte karnımızı çatlaklardan korumak

Benim annem ve teyzem çatlak içindeler ama bende olmadı, olsa da bebekler için can feda o ayrı da 3-5 liralık şeyi ben hamile olsam denerdim bir kaybım olmazdı.
En nihayetinde bebekler sağlıkla gelsin de çatlak çok dert değil zaten.

benimde annemin çok çatlağı var, ben ilk hamileliğimde 20 kg aldım. karnıma da her gün lierac, badem yağı,vazelin veya bebek yağı sürdüm. Sadece karın kenarlarında 3-4 çatlak oluştu. Şimdide aynı ürünleri kullanıyorum.

Bende de ayni durum mevcut ne yazikki zeytinyagi sürüyorum şu anda ama diger iyi gelen yaglarla alakali bilgi alip vazalinle bi karışım yapip kullanmayı düsünüyorum ben

Doğum sonrasıda bebeğine kullanabilirsin. Her üründe ortalama %30 ve %40 Aloe Vera mevcuttur ve bu bebeğiniz için çok önemlidir. Neden diye soracak olursanız eğer bebeğinizin duştan sonra veya normal zamanda vücudunun nemlenmeye ihtiyacı var ve Aloe Vera cildin istenen nemini fazlası ile karşılamaktadır.

Eklentiler

• 684ba716-6af5-dd6a-5cef-f9671ff8b583.jpg
    18,4 KB · Görüntüleme: 31
  • AloeVera_Baby.jpg
    97,9 KB · Görüntüleme: 38
Genetikse bu çatlaklar annemde hiç olmamış bende de olmaz umarım ama ben daha küçük diye nemlendirici sürüyorum duştan sonra ilerleyen haftalarda bebek yağı öneriyorlar ondan alacağım.

Kantaron yağı ve badem yağı çok iyi geliyor demişlerdi arkadaşlar

Merhaba, ne yazık ki aile genetiği olarak çatlaklara çok elverişli bir tenim var. Bu sebeple en büyük korkum gebelikte karnımda oluşacak çatlaklar oldu. Hamile olduğumu öğrendiğim anda derin bir araştırmaya girdim. Fiyatı ne olursa olsun mutlaka çatlakların oluşmaması için bir şeyler kullanmam gerekiyordu. Çünkü çatlaklar daha oluşmaya başlamadan önce önlemini almamız gerekiyor. Aksi halde çatlak tedavisinde %100 sonuç veren hiçbir tedavi yöntemi bulunmuyor. En iyi çözüm hiç oluşmamasını sağlamak. Yaptığım araştırma sonucu Lierac Phytolastil çatlak jeli ile tanıştım. Hamileliğimin ilk aylarında kullanmaya başladım. Fiyatı pahalıydı (2014 senesinde 100 ml. fiyatı 150TL) ama ne olursa olsun hiç riske atamazdım. Her sabah ve akşam jeli ihmal etmeden, hiç üşenmeden ve cimri olmadan hamile iken çatlaması muhtemel bölgeler olan, göğüs ve göğüs çevresi, karın bölgesi, bel bölgesi, kalça, basen ve diz kapakları arkasına sürdüm. Burada önemli olan kısım hiç ihmal etmemiş olmamdı. Jeli sürmeden yatağa girdiğim akşam aklıma gelince yataktan fırlayıp ve sürüp öyle yatardım, yani hiç üşenmedim. Jeli hamilelik süresi boyunca ve hatta doğum yaptıktan sonra 1 ay sonrasına kadar düzenli bir şekilde kullandım. Hamileliğimde 24 kilo almış olmama rağmen sonuç: mükemmel... sadece karnımda incecik birkaç çatlaklar oluştu. Ama çok yakından ve çok dikkatli bakılmadığı sürece asla görülmüyor. Eğer hamilelikte çok kilo almasaydım eminim onlar da oluşmayacaktı jel sayesinde. Şuan kafama takmıyorum çünkü belli bile değil. Doğum yaptım ama rahatlıkla bikini giyebiliyorum. Bunu da bu jele borçluyum. Eğer bu jeli kullanmasaydım eminim şuan harita gibi bir karnım olacaktı ve çatlaklardan kurtulamayacaktım. Hem hamilelikte kullanım için herhangi bir zararı yok çünkü bitkisel. Bebeğim çok şükür sağlıkla doğdu. Bu jeli gebelikte çatlak sorunu yaşamak istemeyen herkese gözü kapalı öneririm. Eminim pişman olmayacaksınız. Unutmayın, sabah akşam üşenmeden düzenli kullanmanız gerekiyor, aksi halde paranız boşa gider.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…