- 13 Mayıs 2016
- 103
- 69
- 43
-
- Konu Sahibi PembeBasak
Evet malesef ilk oğlumda çatladı ,2. De çatlaklar belirgin hale geldi sınra beyaz görünüme çıktı şimdi tekrardan başrolü alacak gibilerSizin çatladımı şu an
Benim annem ve teyzem çatlak içindeler ama bende olmadı, olsa da bebekler için can feda o ayrı da 3-5 liralık şeyi ben hamile olsam denerdim bir kaybım olmazdı.Kakao yağını bebde denemiştim ama malesef ırsi bir durum ne kullanırsanız kullanın annenize çekiyorsunuz
Ben yurt dışından bile krem getirttim ama çatlayacaksa çatlıyor ve zamanla siz ona alışıyorsunuz
Bende de ayni durum mevcut ne yazikki zeytinyagi sürüyorum şu anda ama diger iyi gelen yaglarla alakali bilgi alip vazalinle bi karışım yapip kullanmayı düsünüyorum benMerhaba arkadaşlar,
Vücudum çatlamaya çok meyilli ve kuru bir cildim var. Kalçamda çatlaklar mevcut. Şimdi hamilelikte de karnım çok çatlar diye korkuyorum
(cilt tipi benim gibi kuru ve çatlamaya meyilli kişiler)
Lütfen bir ürün kullanan ve iyi sonuç almış kişiler varsa yardımcı olabilir mi??
Ben de aktarlarda satılan yağ karışımı oluyormuş hamileler için bir ona bakıcamBende de ayni durum mevcut ne yazikki zeytinyagi sürüyorum şu anda ama diger iyi gelen yaglarla alakali bilgi alip vazalinle bi karışım yapip kullanmayı düsünüyorum ben
En güzeli organik hindistan cevizi yağı benn kullanıyorum watsonsta var 48 tl şuanda fiyatı.Ben de aktarlarda satılan yağ karışımı oluyormuş hamileler için bir ona bakıcam
valla ben şuana kadar olmadı 3 kilo aldım ama bundan sonra olur mu bilmiyorumİşte ben de genetik olmasından çok korkuyorum annemde çok çatlak var
Doğum sonrasıda bebeğine kullanabilirsin. Her üründe ortalama %30 ve %40 Aloe Vera mevcuttur ve bu bebeğiniz için çok önemlidir. Neden diye soracak olursanız eğer bebeğinizin duştan sonra veya normal zamanda vücudunun nemlenmeye ihtiyacı var ve Aloe Vera cildin istenen nemini fazlası ile karşılamaktadır.Merhaba arkadaşlar,
Vücudum çatlamaya çok meyilli ve kuru bir cildim var. Kalçamda çatlaklar mevcut. Şimdi hamilelikte de karnım çok çatlar diye korkuyorum
Lütfen bir ürün kullanan ve iyi sonuç almış kişiler varsa yardımcı olabilir mi??
Kantaron yağı ve badem yağı çok iyi geliyor demişlerdi arkadaşlarMerhaba arkadaşlar,
Merhaba arkadaşlar,