Hamilelikte karnımızı çatlaklardan korumak

cilt tipiniz nedir?

Bu koinu bnm icindemuhim.yuzumde kurulukve buna bagli leke bile cikti.ne. kullanmaliyim bilmiyorum

Bende de aynı durum var. Hamile olduğumu 3 gün önce öğrendim. Ergenlikten kalma kalçalarımda çatlak ve cildim çok aşırı kuru. Planım şöyle;
İlk 4 ay karnım büyümese bile cildimi önceden hazırlamak için hamile olduğumu öğrenir öğrenmez Earth Mama markası Organik çatlak önleyici vucüt losyonunu kullanmaya başlayacağım ki siparişi verdim. (Malum bu dönem oldukça riskli ve organik olmasına özen gösteriyorum.) 4. aydan itibaren Palmer's Kakao Yağlı Vücut kremini doğum tarihine kadar hergün kullanacağım. Son aylarda çok fazla şişlik olacağından dolayı hindistan cevizi yağı, Shea Özlü Body Butter ile sadece karın bölgesine takviye yapabilirsin.
Ancak bu bahsettiklerimi hergün kullanmanı öneririm ve sadece karın değil tüm vücuduna sür bence canım. Malum bacaklar koltuk altı göğüs her yerden çatlayabiliriz. :) Çok sıkıcı bir durum gözümde büyüyor açıkçası ama çatlaklara tahammül edemiyorum. Umarım çatlamaz.

Cnm mrb ben organik hindistan cevizi yağı sürüyorum arada bir maşallah çok iyiyim henüz inşallahta böle devam eder :) bu arada yağlı yağsız karma ciltler hepsine uygun her derde ise deva yani bebeğin için pişil kremi bile kullanan var yemeklere dahi atılıyor

Doğum çatlakları son 2 yada 3 ayda oluyormuş diye biliyorum
işte önceden nemlendirip cildine bakarsan olmuyor o kişiye de bağlı iç karnı geniş deildir 3 aylıkken çatlar birden çıkar karnı kimide sonradan çıkar. Annem bana hamileyken sürmüş çatlak kremi maşallah yok izi

Ben şuan Bio oil yağı kullanıyorum
Şimdilik bir sıkıntım yok, vücudumda sizinkisi gibi

Bende karnim cikmaya basladiktan sonra pregnicare krem kullandim bol su ictim ve 10 kilo aldim hamilelikte 1 tane bile catlagim olmadi kremi bacaklarima va goguslerimede suruyodum biraz cilt yapisiyla ilgili olsada yinede dikkat etmek lazim

Merhaba, ergenlik döneminde hızlı kilo alıp vermekten bacaklarimda, kollarimda çok fazla catlak oluşmuştu. Hamilelikte de yine aynı şeyleri yaşamaktan korkuyordum. Çünkü Annem de ve kiz kardesimde de hamilelikte çok fazla catlak oluşmuş. Ben de ilk dönemler normal bir nemlendirici kullandım. 21. Haftadan beri de lierac kullanıyorum, yarın 37. Haftam bitecek çok şükür hiç catlagim yok.

Huuu kuru ciltli hatunlar :) :)
herhangi bir zararı olur mu acaba.. Bir de kuru ciltlilerde etki gösteriyor mu lierac? badem yağı ve argan yağını duydum faydalımı bilmiyorum
bende lierac aldım canım daha yeni kullanmaya başlayacağım ama inşallah faydasını görürüm. birde doktorum genetik dedi. bazı hastalarım var 4-5 doğum yapmıştır ama çatlamaz, bazı hastalarım var 3. aydan çatlıyorlar dedi.

İşte ben de genetik olmasından çok korkuyorum annemde çok çatlak var

İşte ben de genetik olmasından çok korkuyorum annemde çok çatlak var
Ben öyle olduğuna pek inanamıyorum ozaman ablam ve annem 9 ay boyunca mide bulantısı yaşadılar bende nden olmadı öyle bişey buda genetik olmalı deil mi maşallah ilk 3 ay sade sabahları istifar ettim okadar onlar ağır geçirmiş bense öle deilim rahat bırakın kendinizi korkmayın üstelik 3 5 çatlak olsa bile evladımız için değmez mi hanımlar yeter ki bebeklerimşz sağlıklı olsun mutlu olalım hepimiz sevdiklerimiz ile

benim cildim de sizin gibi 24 haftalik hamileyim zaten bacagimda kilo alip vermekden catlagim var diye krem arastirmalarina girdim lierac i cok ovuuolar aldim bi tup kullandim ama fayda goremedim cunku kilo aldikca bacagimda bi iki catlak olustu simdi de beyaz sivi vazelin alio onu deneyecegim vazelin asiri nemlendiriyonus lieracda tenim dogru duzgun nemlenmiyodu bile. bir de bitkisel yaglar var kakao badem hindistan cevizi iki tane daha vardi hatirlayamadim simdi en olmadi onlarida aktardan alip onlarada basliycam

Kakao yağını bebde denemiştim ama malesef ırsi bir durum ne kullanırsanız kullanın annenize çekiyorsunuz
Ben yurt dışından bile krem getirttim ama çatlayacaksa çatlıyor ve zamanla siz ona alışıyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…