- 2 Şubat 2016
- 191
- 141
-
- Konu Sahibi PembeBasak
cilt tipiniz nedir?Ben ilk hamileliğimde 23 kilo aldım ve bebe yağı kullandım hiç çatlağım olmadı. şuan 16 haftalık hamileyim ve gün içinde aklıma geldikçe argan yağı kullanıyorum. eşim Fas'tan getirmişti ordan aldığı bilgiye göre argan yağı saçlardan çok vücüda daha etkiliymiş. umarım bende de etkili olur.
cilt tipiniz nedir?
Bende de aynı durum var. Hamile olduğumu 3 gün önce öğrendim. Ergenlikten kalma kalçalarımda çatlak ve cildim çok aşırı kuru. Planım şöyle;Merhaba arkadaşlar,
Vücudum çatlamaya çok meyilli ve kuru bir cildim var. Kalçamda çatlaklar mevcut. Şimdi hamilelikte de karnım çok çatlar diye korkuyorum
(cilt tipi benim gibi kuru ve çatlamaya meyilli kişiler)
Lütfen bir ürün kullanan ve iyi sonuç almış kişiler varsa yardımcı olabilir mi??
Cnm mrb ben organik hindistan cevizi yağı sürüyorum arada bir maşallah çok iyiyim henüz inşallahta böle devam eder :) bu arada yağlı yağsız karma ciltler hepsine uygun her derde ise deva yani bebeğin için pişil kremi bile kullanan var yemeklere dahi atılıyorMerhaba arkadaşlar,
Vücudum çatlamaya çok meyilli ve kuru bir cildim var. Kalçamda çatlaklar mevcut. Şimdi hamilelikte de karnım çok çatlar diye korkuyorum
Lütfen bir ürün kullanan ve iyi sonuç almış kişiler varsa yardımcı olabilir mi??
işte önceden nemlendirip cildine bakarsan olmuyor o kişiye de bağlı iç karnı geniş deildir 3 aylıkken çatlar birden çıkar karnı kimide sonradan çıkar. Annem bana hamileyken sürmüş çatlak kremi maşallah yok iziDoğum çatlakları son 2 yada 3 ayda oluyormuş diye biliyorum
Fiyatları da uygun baktım daBen şuan Bio oil yağı kullanıyorum
Şimdilik bir sıkıntım yok, vücudumda sizinkisi gibi
Merhaba, ergenlik döneminde hızlı kilo alıp vermekten bacaklarimda, kollarimda çok fazla catlak oluşmuştu. Hamilelikte de yine aynı şeyleri yaşamaktan korkuyordum. Çünkü Annem de ve kiz kardesimde de hamilelikte çok fazla catlak oluşmuş. Ben de ilk dönemler normal bir nemlendirici kullandım. 21. Haftadan beri de lierac kullanıyorum, yarın 37. Haftam bitecek çok şükür hiç catlagim yok.Merhaba arkadaşlar,
bende lierac aldım canım daha yeni kullanmaya başlayacağım ama inşallah faydasını görürüm. birde doktorum genetik dedi. bazı hastalarım var 4-5 doğum yapmıştır ama çatlamaz, bazı hastalarım var 3. aydan çatlıyorlar dedi.Huuu kuru ciltli hatunlar :) :)
herhangi bir zararı olur mu acaba.. Bir de kuru ciltlilerde etki gösteriyor mu lierac? badem yağı ve argan yağını duydum faydalımı bilmiyorum
İşte ben de genetik olmasından çok korkuyorum annemde çok çatlak varbende lierac aldım canım daha yeni kullanmaya başlayacağım ama inşallah faydasını görürüm. birde doktorum genetik dedi. bazı hastalarım var 4-5 doğum yapmıştır ama çatlamaz, bazı hastalarım var 3. aydan çatlıyorlar dedi.
Ben öyle olduğuna pek inanamıyorum ozaman ablam ve annem 9 ay boyunca mide bulantısı yaşadılar bende nden olmadı öyle bişey buda genetik olmalı deil mi maşallah ilk 3 ay sade sabahları istifar ettim okadar onlar ağır geçirmiş bense öle deilim rahat bırakın kendinizi korkmayın üstelik 3 5 çatlak olsa bile evladımız için değmez mi hanımlar yeter ki bebeklerimşz sağlıklı olsun mutlu olalım hepimiz sevdiklerimiz ileİşte ben de genetik olmasından çok korkuyorum annemde çok çatlak var
Kakao yağını bebde denemiştim ama malesef ırsi bir durum ne kullanırsanız kullanın annenize çekiyorsunuzKuru-normal arası.
Ergenlikte hızlı kilo alıp vermekten oluşmuş belimde 2 çizgim var malesef ama yıllar geçtiği için beyaz ve belirsiz.
Onun haricinde hamilelikte çatlak yaşamadım.
Ben nenelerin usulü kakao yağına ve sıcağa denk gelen son 3 ayımda günde iki kez duş alıp vücudu sürekli nemli tutmaya bağlıyorum.
Sağlıklı bir şekilde zamanı geldiğinde bebeklerinizi kucağınıza alırsınız inşallah.
Sizin çatladımı şu anKakao yağını bebde denemiştim ama malesef ırsi bir durum ne kullanırsanız kullanın annenize çekiyorsunuz
Ben yurt dışından bile krem getirttim ama çatlayacaksa çatlıyor ve zamanla siz ona alışıyorsunuz