Hamilelikte karısına dokunmayan erkeğin amacı nedir yardım edin

Bende 9 yıllık evliyim. Haftada 3 4 bazen hergün olur. Bazen ben bazen eşim yaklaşır. Bazen isteksizlik olur (en fazla 1 hafta) yanaşmazsam;eşim sürekli sorar durur. Beni mi beyenmiyorsun,sorun mu var vs. Kendine bakar parfüm sıkar. Psikolojik kafasında kurar durur. Sizin ki hiç normal değil,bana da çok tuhaf geldi. 5 yılda 4 5 niye? Senmi yaklaşıyorsun? Diğer yorumlarına da baktım değer vermiyor,doğru düzgün ilişki yok. Niye çocuk istiyorsun?

14 yıllık evliyim bizimde sizin gibi bunların bitmiş ilişkisi

Bizde ilişki olmadı mıadam psikolojik çöküntü yaşıyor ben ilişkinin de eşleri birbirine bağladığına inanırım.Evliliğin %80 90 cinsellik. Yoksa arkadaştan kankadan ne farkın kalır
İste kimisi 4..5 kez orgazm oluyorum diyir kimisi yılda bir yapuyoruz diyor anlayamıyorum bazen

İşte demek istediğim şey bu her kadın aynı değil bide eşim uzun yol şoförü öyle geçti işte

Bizde hiç yapmadık ya eşim bebeğe bir şey olur diye çok çekindi bide benim hamileliğim çok zordu her şey 9 ay boyunca koktu sabundan klimasına kadar yastık kılıf ne varsa durmadan yıkardım ve çok kusardim günde 7-8 ilaç ile baskılanmış hali buydu sağdan sola zor dönerdim 22. Haftada bi kanama geçirdim bide o yüzden hiç yeltenmedik ya bazı şeyler yaşardık ama o da iyi olursam o an öyle öyle geçti gitti çokta takılmayın yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…