Hamilelikte karısına dokunmayan erkeğin amacı nedir yardım edin

Duygusal erkeklerde olabiliyor bu tarz şeyler.Hsg filmi çektirmiştim.Ben gayet iyiydim ama eşim bayılmıştı .Eşiyle beraber aşeren bile var.Sizinki de hamileliğinizden etkilenmiş

Kadın gider hep kadın gitmez erkek birazcık beli eder arada o hissi oda versin Bir sene de 5 kez oldu ama en sonun. Vallahi kavgami yaptım yavaş yavaş düzeldi şimdi çocuk için yanına gidiyorum hamile olsam gitmem erkeklerin en büyük yalanı çalışıyorum yorgunum falan inanmıyorum çünkü benim kadar sabırlı biri yoktur en sonun gittim dedim ki ben senin kız kardeşin yada kuzenin değilim sonra babamın evine gittim gelmedim ama kimse bilmiyordur öylesine gittim saniyorlar mutluyduk ama değildim sonra eşim geldi beni almaya birşey demedi normal durdu seviyorum eşimi de tek yatak değil bana diyor seviuorum ama değer yok saygı yok ailesinin yanına saygı yok sürprizler yok yani yok para yokmuş falan inanmıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…