Hayır öyle bir şey yok ilk başlarda yapıyorduk gayet sonradan uzaklaştı. Ondan çekinse açıkça bana söyler onu ama bu farklı benle birlikte olmak istemiyor benden şefkat bekliyor hep.Acaba bebeğe bir şey olacak falan diye mi çekiniyor
Duygusal bir dönemden geçiyor olabilir mi acabaHayır öyle bir şey yok ilk başlarda yapıyorduk gayet sonradan uzaklaştı. Ondan çekinse açıkça bana söyler onu ama bu farklı benle birlikte olmak istemiyor benden şefkat bekliyor hep.
Erkeklerin gebelik döneminde isteksiz olmasının birkaç farklı nedeni olabiliyor. Bunlar hem psikolojik hem de fiziksel faktörlerden olabilir.Merhaba ben 6 aylık hamileyim eşimle iyi bir cinsel hayatımız vardı fakat benim gebeliğimden beri bu durum azaldı. O kadar değişti ki sinirlerim alt üst oluyor. Beni annesi gibi görüyor sanırım. Sürekli saçımı okşa beni sev ben uyut vs hep böyle asla cinsellik yok. Beni öper sarılır sever ama bunun ötesine asla geçmiyor. Koskoca 1 ay oldu ve asla birlikte olmadık. Bu durum beni o kadar etkiliyor ki beni kutsal bir anne olarak görüyor resmen. Bir erkek karısına dokunmadan bir ay durabilir mi ? Bakımsız falan da değilim. Bu konuyu bir kere açtım sadece ve sert çıkıştı. Çalışıyorum yorgunum tarzında konuştu ben yanaşmıyorsam sen yanaş dedi ama ben onun beni arzulamadığınu bile bile asla yanaşamam ki çünkü onun da arzuladığı halini biliyorum beni istemeyen adama ben neden yanaşayım ?? Bunu bi görev gibi görüp yaptıktan sonra bi anlamı kalmıyor ki.. artık o kadar bıktım ki bir erkek karısının da cinsel hayatı olduğunu bu tarz şeyleri kafaya takabileceğinü neden düşünmez. 1 aydır birlikte olmuyoruz. Ne yapmamı tavsiye edersiniz.? Ben sinirli bi yapıya sahibim. Patlama noktasına yaklaştım. Beni arzulamayan beğenmeyen kocayı napim? Çocuğuma annelik yaparım bide kocama mı yapıcam ya
Hayır canı istediğinde hiç böyle şeylere takılan birisi değil. Böyle düşünse bana açıkça söyler zaten. Bu insan beni istemiyor.benim esim bana sey demişti “sağdan sola bile zor dönüyorsun.. o kadar sıkıntılıyken, sen ben sevişmek istesem ayılık gibi görünecek diye korkuyorum” belki sizinki de aynı hesaptır.
Benim eşim de istemiyordu. Özellikle karnım büyüdüğü zaman bebek varken adapte olamıyorum diyordu. Ama farklı şeyler olurdu aramızda. Yani birşeyler yaşamak isteyen insan birleşme olmadan da yaşayabilir.Merhaba ben 6 aylık hamileyim eşimle iyi bir cinsel hayatımız vardı fakat benim gebeliğimden beri bu durum azaldı. O kadar değişti ki sinirlerim alt üst oluyor. Beni annesi gibi görüyor sanırım. Sürekli saçımı okşa beni sev ben uyut vs hep böyle asla cinsellik yok. Beni öper sarılır sever ama bunun ötesine asla geçmiyor. Koskoca 1 ay oldu ve asla birlikte olmadık. Bu durum beni o kadar etkiliyor ki beni kutsal bir anne olarak görüyor resmen. Bir erkek karısına dokunmadan bir ay durabilir mi ? Bakımsız falan da değilim. Bu konuyu bir kere açtım sadece ve sert çıkıştı. Çalışıyorum yorgunum tarzında konuştu ben yanaşmıyorsam sen yanaş dedi ama ben onun beni arzulamadığınu bile bile asla yanaşamam ki çünkü onun da arzuladığı halini biliyorum beni istemeyen adama ben neden yanaşayım ?? Bunu bi görev gibi görüp yaptıktan sonra bi anlamı kalmıyor ki.. artık o kadar bıktım ki bir erkek karısının da cinsel hayatı olduğunu bu tarz şeyleri kafaya takabileceğinü neden düşünmez. 1 aydır birlikte olmuyoruz. Ne yapmamı tavsiye edersiniz.? Ben sinirli bi yapıya sahibim. Patlama noktasına yaklaştım. Beni arzulamayan beğenmeyen kocayı napim? Çocuğuma annelik yaparım bide kocama mı yapıcam ya
Bizim de bu şekilde oldu hatta doğumdan sonra da uzunca bir süre bu şekilde devam etti.Merhaba ben 6 aylık hamileyim eşimle iyi bir cinsel hayatımız vardı fakat benim gebeliğimden beri bu durum azaldı. O kadar değişti ki sinirlerim alt üst oluyor. Beni annesi gibi görüyor sanırım. Sürekli saçımı okşa beni sev ben uyut vs hep böyle asla cinsellik yok. Beni öper sarılır sever ama bunun ötesine asla geçmiyor. Koskoca 1 ay oldu ve asla birlikte olmadık. Bu durum beni o kadar etkiliyor ki beni kutsal bir anne olarak görüyor resmen. Bir erkek karısına dokunmadan bir ay durabilir mi ? Bakımsız falan da değilim. Bu konuyu bir kere açtım sadece ve sert çıkıştı. Çalışıyorum yorgunum tarzında konuştu ben yanaşmıyorsam sen yanaş dedi ama ben onun beni arzulamadığınu bile bile asla yanaşamam ki çünkü onun da arzuladığı halini biliyorum beni istemeyen adama ben neden yanaşayım ?? Bunu bi görev gibi görüp yaptıktan sonra bi anlamı kalmıyor ki.. artık o kadar bıktım ki bir erkek karısının da cinsel hayatı olduğunu bu tarz şeyleri kafaya takabileceğinü neden düşünmez. 1 aydır birlikte olmuyoruz. Ne yapmamı tavsiye edersiniz.? Ben sinirli bi yapıya sahibim. Patlama noktasına yaklaştım. Beni arzulamayan beğenmeyen kocayı napim? Çocuğuma annelik yaparım bide kocama mı yapıcam ya
Son üç haftaya kadar haftada ikiye düştü ama zorlanıyorum diye de düşünürken son 3 haftadır 0Merhaba ben 6 aylık hamileyim eşimle iyi bir cinsel hayatımız vardı fakat benim gebeliğimden beri bu durum azaldı. O kadar değişti ki sinirlerim alt üst oluyor. Beni annesi gibi görüyor sanırım. Sürekli saçımı okşa beni sev ben uyut vs hep böyle asla cinsellik yok. Beni öper sarılır sever ama bunun ötesine asla geçmiyor. Koskoca 1 ay oldu ve asla birlikte olmadık. Bu durum beni o kadar etkiliyor ki beni kutsal bir anne olarak görüyor resmen. Bir erkek karısına dokunmadan bir ay durabilir mi ? Bakımsız falan da değilim. Bu konuyu bir kere açtım sadece ve sert çıkıştı. Çalışıyorum yorgunum tarzında konuştu ben yanaşmıyorsam sen yanaş dedi ama ben onun beni arzulamadığınu bile bile asla yanaşamam ki çünkü onun da arzuladığı halini biliyorum beni istemeyen adama ben neden yanaşayım ?? Bunu bi görev gibi görüp yaptıktan sonra bi anlamı kalmıyor ki.. artık o kadar bıktım ki bir erkek karısının da cinsel hayatı olduğunu bu tarz şeyleri kafaya takabileceğinü neden düşünmez. 1 aydır birlikte olmuyoruz. Ne yapmamı tavsiye edersiniz.? Ben sinirli bi yapıya sahibim. Patlama noktasına yaklaştım. Beni arzulamayan beğenmeyen kocayı napim? Çocuğuma annelik yaparım bide kocama mı yapıcam ya
Oğlunuza bir şey olmazdı ki zaten.Biz hiç yapmadık.
Ben hamileyken ikimizde oğluma bi şey olsun istemedik ortak düşünce.
belki sizinki de geçici bir dönemdir .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?