• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelikte karısına dokunmayan erkeğin amacı nedir yardım edin

Merhaba ben 6 aylık hamileyim eşimle iyi bir cinsel hayatımız vardı fakat benim gebeliğimden beri bu durum azaldı. O kadar değişti ki sinirlerim alt üst oluyor. Beni annesi gibi görüyor sanırım. Sürekli saçımı okşa beni sev ben uyut vs hep böyle asla cinsellik yok. Beni öper sarılır sever ama bunun ötesine asla geçmiyor. Koskoca 1 ay oldu ve asla birlikte olmadık. Bu durum beni o kadar etkiliyor ki beni kutsal bir anne olarak görüyor resmen. Bir erkek karısına dokunmadan bir ay durabilir mi ? Bakımsız falan da değilim. Bu konuyu bir kere açtım sadece ve sert çıkıştı. Çalışıyorum yorgunum tarzında konuştu ben yanaşmıyorsam sen yanaş dedi ama ben onun beni arzulamadığınu bile bile asla yanaşamam ki çünkü onun da arzuladığı halini biliyorum beni istemeyen adama ben neden yanaşayım ?? Bunu bi görev gibi görüp yaptıktan sonra bi anlamı kalmıyor ki.. artık o kadar bıktım ki bir erkek karısının da cinsel hayatı olduğunu bu tarz şeyleri kafaya takabileceğinü neden düşünmez. 1 aydır birlikte olmuyoruz. Ne yapmamı tavsiye edersiniz.? Ben sinirli bi yapıya sahibim. Patlama noktasına yaklaştım. Beni arzulamayan beğenmeyen kocayı napim? Çocuğuma annelik yaparım bide kocama mı yapıcam ya
Duygusal erkeklerde olabiliyor bu tarz şeyler.Hsg filmi çektirmiştim.Ben gayet iyiydim ama eşim bayılmıştı .Eşiyle beraber aşeren bile var.Sizinki de hamileliğinizden etkilenmiş 😀

Tabi ki sadece erkek istemez kadında ister kadında eşine istekte bulunabilir. Herkesin evliliği farklıdır fakat hafta da en az 2-3 kez diyor doktorlar. Ben evliyim eşim bana yaklaşır ben ona yaklaşırım. Bizim Regl dönemi dışında haftada en az 4 defa falan olur. 5 sene de 5 kez yatmak çok az bir rakam.
Kadın gider hep kadın gitmez erkek birazcık beli eder arada o hissi oda versin Bir sene de 5 kez oldu ama en sonun. Vallahi kavgami yaptım yavaş yavaş düzeldi şimdi çocuk için yanına gidiyorum hamile olsam gitmem erkeklerin en büyük yalanı çalışıyorum yorgunum falan inanmıyorum çünkü benim kadar sabırlı biri yoktur en sonun gittim dedim ki ben senin kız kardeşin yada kuzenin değilim sonra babamın evine gittim gelmedim ama kimse bilmiyordur öylesine gittim saniyorlar mutluyduk ama değildim sonra eşim geldi beni almaya birşey demedi normal durdu seviyorum eşimi de tek yatak değil bana diyor seviuorum ama değer yok saygı yok ailesinin yanına saygı yok sürprizler yok yani yok para yokmuş falan inanmıyorum

Back