Hamilelikte kanama

zhhrr

Üye
Kayıtlı Üye
6 Mart 2024
119
29
30
Merhama kizlar yardima ihtiyacım var 7 hafalik oldugum dönemde tek seferlik acik kahve rengi bir kanamam oldu suan 8 haftalik hamileyim... korktum ve hemen acile gittim doktor muayne etti ve herhangi bir kanama alanin olmadigini soyledi yinede bana duphaston ilac verdi her ihtimale karsi kullnamami soyledi o lekelenmeden sonra her hangi bir lekelenmem olmadi bebegin kalp atislari var ve hersey yolunda sonrasinda 8 haftalikken kendi doktoruma kontrolum vardi ustten muayne etti sikayetlerimi basima gelenleri anlattiktan sonra ufak bir kanama alani var dedi kese etrafonda kahve akintilar korkutucu degil pambe kirmizi olanlar tiskli bir daha olursa mutlaka acile yine basvur dedi ama suan her hangi gir kanamam yok sadece bazen tel tarafli kasik agrim oluyor ilacima devam ediyorum .... ama yinede endiseliyim böyle olup saglikli devam eden gebelikler varmidir

Çok fazla duydum doğana kadar kanaması olup saglikli doğum yapanları hatta kanaması olanların çocuğu daha sağlıklı doguyormus diyeni bile duydum 😅 yani endişe etmeye gerek yok ağır işler yapma yat dinlen sağlıklı beslen herşey gönlünce olur inşallah canını sıkma kırmızıya dönmediği sürece dediği gibi sıkıntı yok öyle kirmiza dönse bile illa düşecek diye birşey de yok kimisi öyle olunca dinlenin sürekli iş yapmayin diyorlar risk geçene kadar

Allah razi olsun yorum icin çok teşekkür ediyorum ... icime biraz su serptiniz endise ediyorum 10 yasinda bir kizimda var ... pcosluyum 2 yil uzerine hamile kalabildim ve ister istemez korkuyorum
Çok fazla duydum doğana kadar kanaması olup saglikli doğum yapanları hatta kanaması olanların çocuğu daha sağlıklı doguyormus diyeni bile duydum 😅 yani endişe etmeye gerek yok ağır işler yapma yat dinlen sağlıklı beslen herşey gönlünce olur inşallah canını sıkma kırmızıya dönmediği sürece dediği gibi sıkıntı yok öyle kirmiza dönse bile illa düşecek diye birşey de yok kimisi öyle olunca dinlenin sürekli iş yapmayin diyorlar risk geçene kadar

Allah razi olsun yorum icin çok teşekkür ediyorum ... icime biraz su serptiniz endise ediyorum 10 yasinda bir kizimda var ... pcosluyum 2 yil uzerine hamile kalabildim ve ister istemez korkuyorum
Anlayabiliyorum endişeni çok kişi var ya öyle kanaması olupta çok sağlıklı gebelik geçiren hatta dogurana kadar regl olan bile var yani bı ara bı kliniğe gitmiştim orda bı abla vardi dedi benim Gelinin ilk 5 ay kanaması vardı bizde korktuk ama hicbirsey olmadı doğurdu yani her kanamadan korkmayin dedi.🫶🫶🤗♥️

Ağrılar olması normal o hafif kaşık agrilarini hissedince mutlu bile ol bebeğin büyüyüp kendine yer açıyor kesesi kendine yer açarken ordaki kaslari esnetiyor ağrı o sbepten, tek taraflı da olur genel de olur, sen çok dayanılmaz sancın olduğunda doktora gidersin, benim dördüncü gebeliğim gene lekeli başladı 8+9. Haftalarda düzeldi, bunlar olabilecek şeyler, bı gebeligimde kesenin çevresini saran keseden 3-4kat büyük bı kanamam vardı ilaçlarımı kullandım dinlendim iki haftada alanda leke de temizlenmisti, inan tedbirli olursan ilaçlarını kullanırsan korkacak durum yok sağlıcakla kavusursun

Allah razi olsun yorumlariniz icin çok teşekkür ederim rabbim isteyen herkese nasip etsin ve bebeklerimizi korusun elimden gelebi yapacagim ❤️💐🙏

X