• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelikte KANAMA 🩸

flowerblue

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Eylül 2016
92
23
88
Herkese merhaba güzel anneler ve anne adayları. Sizlere bir sorum olacak yardımcı olursanız sevinirim. Az önce doktordan geldim 6 haftalık hamileyim keseyi daha yeni gördük. Ama kese etrafında fotoğrafta işaretlediğim yerde kanama olmuş doktor düşük önleyici ilaç,iğne vs yazdı. Aynı durumu yaşayan ve sağlıklı gebelik geçiren oldu mu ? Çok korkuyorum lütfen yardımcı olun 😔 İlk bebeğimiz de gelişmediği için kürtaj olmuştum korkuyorum 😔
3F172593-1534-4ED6-B11A-DE8B38184216.webp

Öncelikle bebisiniz hayirli olsun Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin canim. Stes yapma kendine benim kiz kardesimde de ayni sorunla karsi karsiya doktora gitiginde 6 haftalik hamile oldugunu ögrendi ama bununla beraber kanama alani oldugunuda ögrendi Kahverengi akintisi oldu hastahaneye apar topar gitik.ama o kanama alani kaybolmus diye söylediler.sadece dinlenmesini ayakta kalmamasini söylediler.sende sakin yorma kendini cogu kiside oluyormus iyi olur insallah.su an bebisimiz 8 haftalik oldu kalp atislarini duyduk.Allah kimsenin kucagini bos birakmasin.ben kendim iki hafta önce 16 haftalik cinsiyetini ögrendigimin ertesi gün düsük yapmis biri olarak daha kendime gelemedigim icin tüm Anne adaylarina duaciyim cok zor :(Allahim saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah.

Öncelikle bebisiniz hayirli olsun Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin canim. Stes yapma kendine benim kiz kardesimde de ayni sorunla karsi karsiya doktora gitiginde 6 haftalik hamile oldugunu ögrendi ama bununla beraber kanama alani oldugunuda ögrendi Kahverengi akintisi oldu hastahaneye apar topar gitik.ama o kanama alani kaybolmus diye söylediler.sadece dinlenmesini ayakta kalmamasini söylediler.sende sakin yorma kendini cogu kiside oluyormus iyi olur insallah.su an bebisimiz 8 haftalik oldu kalp atislarini duyduk.Allah kimsenin kucagini bos birakmasin.ben kendim iki hafta önce 16 haftalik cinsiyetini ögrendigimin ertesi gün düsük yapmis biri olarak daha kendime gelemedigim icin tüm Anne adaylarina duaciyim cok zor :KK43:Allahim saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah.
Sizin adınıza çok üzüldüm Rabbim sabır versin ve en hayırlı zamanda size de sağlıklı bir bebiş nasip etsin inşallah 🙏 Allah razı olsun bilgileriniz ve güzel dilekleriniz için inşallah geçer kanama 🙏

Sizin adınıza çok üzüldüm Rabbim sabır versin ve en hayırlı zamanda size de sağlıklı bir bebiş nasip etsin inşallah 🙏 Allah razı olsun bilgileriniz ve güzel dilekleriniz için inşallah geçer kanama 🙏
Tesekürler canim. Senin yapacagin ayakta fazla durmaman.kiz kardesim sirt üstü yatti sadece lavoba icin kalkiyordu ilaclarini kullan insallah bir kac günde kendiliginden kaybolur belki Kahverengi akintin olur sakin korkma.dinlen canim🤲

Canım öncelikle hayırlı olsun bebeğin sağlıkla al kucağına ayni durumu yaşadım oglumun kalp atışını duyduğum gün inanılmaz bi kanama geçirdim ultrasonda görmeyi bırak.kanama alanım vardı cok yogun iğne yapıldı ilaç verildi ve doktor sadece lavabo icin kalkmami en az 10 gün sırt üstü yatmami istedi... öyle yaptım çok şükür bebegim tutundu 4 aylık olana kadar o kanama alanı azalarak devam etti ve en sonunda kayboldu...bu isin tek çaresi dinlenmek yemek bile pisirmedim ben 10 gün dışardan yedik...sende öyle yap veya yakinlarindan destek al ve en önemlisi psikoloji morelini cok yüksek tut yavrun şu an her gerginliğini hissetmekte ve ona olumsuz yansımakta ben oğlumu sağ sağlım aldım kucağıma inşallah sende alırsın 🙏🙏🙏💜

Herkese merhaba güzel anneler ve anne adayları. Sizlere bir sorum olacak yardımcı olursanız sevinirim. Az önce doktordan geldim 6 haftalık hamileyim keseyi daha yeni gördük. Ama kese etrafında fotoğrafta işaretlediğim yerde kanama olmuş doktor düşük önleyici ilaç,iğne vs yazdı. Aynı durumu yaşayan ve sağlıklı gebelik geçiren oldu mu ? Çok korkuyorum lütfen yardımcı olun 😔 İlk bebeğimiz de gelişmediği için kürtaj olmuştum korkuyorum 😔 Eki Görüntüle 2846039
Hayırlı olsun bebeğin canım bende 6+3 de kalp atısını dydugum gunun akşamı kanamam olmustu ilk 3 ay falan devam ettı sanırım ilac igne serum döngüsünde devam etti . Ağır kaldırmadım 10 gun izinliydim işe gitmedim kendımı yorcak hareketlerden uzak durdum . ( ayıptır soylemesi cinsellik kesinlikle yasak böyle durumlarda ) . İznli oldugum sürede annemde kaldım . Aslında suna inanıyorum dünyada nasıbı varsa gelıyor o bebek . Dua et ve dıkkat et canım .bende cok korkmustjm ama gectı cok sukur

Back
X