arkadaslar bebegimi ilk gormeye gittigimizde 5+4 tu yolk kesesini gorduk ve gayet iyiydi hersey smdi 7+2 de hem bebisimi hemde kalp atisini gormeye gitcektik 7+1 birgun once gece ani bi kanamayla acile gittik kanamam adet gibi yogundu ve asiri buyuk ciger gibi kan pihtilari dustu ertesi gun doktorumla randovumuz vardi zaten gittik bebisin kalp atisini duyduk bebekte iyiydi kesede zarar gormemisti ama kanama alanima acildeki doktorda kendi doktorumda cok buyuk dedi 4.2 cmye 1.35 cm cikti benim bebegim tup bebek gunde 3 kere yumurta toplamadan beri fitil seklinde progestan 200 kullaniyodum smdi + olarak progestan dex igne verdi gunde 1 adet doktorumun dedigi dinlenmem agir is yapmamam bebek eger saglikliyla bisey olmicagini soyledi hatta kanin akmasi hastalari korkutsada onu memnun ediyomus basinc olusturmuyomus boylelikle icerde bebek buyudukce rahimde daha fazla yer kaplamaya basladikca kanama dururmus bu boyutlarda bi kanama yasayan var mi yada boyle bi kanama yasayip sonrasi ne oldu kanama alaninin gorselini ekliyorum tarali alan
Eklentiler
Son düzenleme: