Hamilelikte kanama 8. Hafta

thepinkerpink

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2025
18
0
1
30
Merhaba arkadaşlar ben bugün tam 8 haftalık hamileyim 6+5 te kalp atışını duyduk dünden beri göbek kısmında ağrı vardı çok afedersiniz kabız gibi oldum lavobada pecetede 1 2 damla kan geldi ama iç çamaşırımda 1sey yok gece kahve rengi 4 5 damla sabah yine aynı şekil kahve rengi pecetede görünecek şekilde sizce kotu 1sey mi hastaneye gitmelimiyim çok endişelendim 8. Haftada internette normal yazıyor 12. Haftaya kadar başına gelen var mı ne yapmalıyım öyle çok değil ama lütfen yardımcı olun içim içimi yiyor

Merhaba arkadaşlar ben bugün tam 8 haftalık hamileyim 6+5 te kalp atışını duyduk dünden beri göbek kısmında ağrı vardı çok afedersiniz kabız gibi oldum lavobada pecetede 1 2 damla kan geldi ama iç çamaşırımda 1sey yok gece kahve rengi 4 5 damla sabah yine aynı şekil kahve rengi pecetede görünecek şekilde sizce kotu 1sey mi hastaneye gitmelimiyim çok endişelendim 8. Haftada internette normal yazıyor 12. Haftaya kadar başına gelen var mı ne yapmalıyım öyle çok değil ama lütfen yardımcı olun içim içimi yiyor
Canım hemen hemen çoğu kişide oluyor ama mutlaka git doktor progestan verir büyük ihtimalle lekelenme durması için. Yani internette yazılanlara bakma tedbirini almak için git

Gebelikte hiçbir kanamayı hafife almayın lütfen. Herkeste olup olmadığına bakmayın. Doktorunuz muayenede söylesin normal mi değil mi diye

Kizlar doktorumu aradim bana progestan 200 mg kullan 2 sabah 2 akşam dedi biz küçük 1yerde yaşıyoruz haftasonu devlet hastanesi açık sadece ondada diyor ki vajinal muayene yapar gerek yok ilacı kullan yine sen bilirsin dedi hastaneye gitmedim bu yuzden

Kizlar doktorumu aradim bana progestan 200 mg kullan 2 sabah 2 akşam dedi biz küçük 1yerde yaşıyoruz haftasonu devlet hastanesi açık sadece ondada diyor ki vajinal muayene yapar gerek yok ilacı kullan yine sen bilirsin dedi hastaneye gitmedim bu yuzden
Evet devlette vajinal muayene yapar ve progestan vermez, onlar ilk haftalarda akışına bırakıyor, sen progestani kullan o halde zaten tutunursa tutunur başka yapacagin bı işlem yok, benim 9.haftada bitmişti kanamam o zmaana kadar sürdü, şimdi 19.haftadayim kanama alanım var hala, rabbim sağlıcakla kavustursun🤷🏻‍♀️

Muayene etse bile doktorunun dediği gibi progestan kullan der zaten canım eğer elinde mevcutsa doktorunun dediği gibi yap. Malesef dediği gibi direk alttan muayene yapıyorlar oda pek iyi değil

Kizlar acile gittim yinede kalp atışını duyduk şükür alttan muayene etti doktor riskli dikkat edeceksin dedi progestan devam et dedi kesenin altında kanama oluşmuş az ama dedi riskli dedi 😢

İlacı kullan bende yaşadım 8. Haftamda kahverengi lekelenme şimdi 12. Hafta da bırakacağım o kadar korkuyorum ki bırakırsam bir şey olur diye

Kizlar acile gittim yinede kalp atışını duyduk şükür alttan muayene etti doktor riskli dikkat edeceksin dedi progestan devam et dedi kesenin altında kanama oluşmuş az ama dedi riskli dedi 😢
Korma ondan benimde pıhtı oluşmultu iğne kullandım 2 gün alerji yapınca mecbur bıraktım kese büyüyünce gidiyor kanama alanı

İnşallah teşekkür ederim bakalım hiç iş yapmıyorum uzaniyorum hep progestan kullanıyorum fitil olarak sabah 2 akşam 2 inşallah 1sey olmaz yavrularımıza🙏🏽

Kizlar ben yan tarafa yatınca ağrım oluyor karnimda neden acaba rahatsız oluyorum sırt ustude yatamıyorum sürekli uyanıyorum ne önerirsiniz niçin böyle yan yatınca ağrım oluyor

Merhaba canm şu an nasılsın benmde başma geldi ilkimde 8 haftasnda kaybetdım Allah kimseye göstermesin şu an 21 +gebelik ve hala kanama riski ile bebeyim şükür iyi sadece ve sadece dinlenmene bak kanaman kese bile sadece dinlen ve tabi temiz hava önemli meyve falan bunları zaten bilyorsun zaten hiç iç falan yapma eşin anen yardm etsin salıkla al kucağına rabim her kese nasib etsin

Merhaba canım şükür iyiyim doktorum sabah 2 akşam 2 progestan fitil verdi hemen kanamam durdu bugün konuştum sadece akşam 2 at artık dedi 12 . Haftaya kadar devam et zaten 12. Hafta kontrol ve tarama testim var o zamana kadar bekleyeceğim şükür sıkıntım yok umarım bebegimde iyidir 2 gün önce acilde kalp atışını dinledim kesenin altındaydı kanama ağrım çok hafif şuan sadece yan yatınca karnım.agriyor neden bilmiyorum canım hiç meyve istemiyor bol su içiyorum 1de vinelac kullanıyorum öyle çok iştahım yok inşallah bebbegim sağlıkla benimle kalır🙏🏽 umarım seninde bebeğim sağlıkla kucağına almak nasip olur çok zor 2ay bile olsa yüreğim hop hop 1sey olacak diye

Merhaba canm şu an nasılsın benmde başma geldi ilkimde 8 haftasnda kaybetdım Allah kimseye göstermesin şu an 21 +gebelik ve hala kanama riski ile bebeyim şükür iyi sadece ve sadece dinlenmene bak kanaman kese bile sadece dinlen ve tabi temiz hava önemli meyve falan bunları zaten bilyorsun zaten hiç iç falan yapma eşin anen yardm etsin salıkla al kucağına rabim her kese nasib etsin
Çok uzun yürümüyorum bile 10 dk marketler tmm evdeyim başka hiç çıkmıyorum disari

Back