balım allah kucağınada almak nasip etsin...benimde 4 düşüğüm oldu .iğnelere ne zaman başladın?dkt.bana birdaha ki hamilelikte iğneye ama 27.gününde başlayacağımızı söyledi ama bilmiyorum bizde pıhtılaşma ile ilgili bir problem yok.
balım bana çok yardımın dokundu senin gibi etlik doğum evinde yaptırdım bende ama kafama bir şey takıldı sonuçların çoğu 1 günde çıktı bir kaç tane kaldı onlarda inşallah 1 hafta sonra çıkacak 1 ayda çıkar diyorlardı seninki ne kadar zaman sonra çıkmıştı,yardımların için çok sağol farkında olmadan bana çok fazla iyliğin dokundu Allah bebeğini sağlıkla dünyaya getirmeni nasip etsin çok sağol.a.s.a.s.:enbuyukkk:
kızlar tahlillerimin sonuncusunuda aldık bişe cıkmadı doktorumun dedigi gibi kan pıhtılaşması var hamile kalır kalmaz vurulcam ignelerime gecen ay adetim ongün gecmişti bende hamileyim diye doktora gittim gebelik yokmuş tabi sonradan adet oldum yani 35 günün üstüne gördüm adet iadetimin gecikmesinin sebebi üzüntü sitresten olmuş kürtajdan sonra cok üzüldün sitres yaptım artık üçtane üst üste olunca kaldıramıyorum artık allahım herşeyin hayırlısını versin tez zamanda anne olmayı nasip etsin anne olmak isteyenlere
kızlar tahlillerimin sonuncusunuda aldık bişe cıkmadı doktorumun dedigi gibi kan pıhtılaşması var hamile kalır kalmaz vurulcam ignelerime gecen ay adetim ongün gecmişti bende hamileyim diye doktora gittim gebelik yokmuş tabi sonradan adet oldum yani 35 günün üstüne gördüm adet iadetimin gecikmesinin sebebi üzüntü sitresten olmuş kürtajdan sonra cok üzüldün sitres yaptım artık üçtane üst üste olunca kaldıramıyorum artık allahım herşeyin hayırlısını versin tez zamanda anne olmayı nasip etsin anne olmak isteyenlere
kızlar aranızda bu iğneleri olan birisi varsa mutlaka cevap yazsın ya hep aynı saatemi olunacak birde bazen kendileri yapıyorlarmış iğneleri bu iğneler nasıl bişi şeker hastalarının olduğu iğneler gibimi eğer öyleyse iyidir neyse bebeğin sağlığı için katlanıcaz artık
kızlar aranızda bu iğneleri olan birisi varsa mutlaka cevap yazsın ya hep aynı saatemi olunacak birde bazen kendileri yapıyorlarmış iğneleri bu iğneler nasıl bişi şeker hastalarının olduğu iğneler gibimi eğer öyleyse iyidir neyse bebeğin sağlığı için katlanıcaz artık
merhaba begonya.ben şu anda iğne kullanıyorum.küçük bir iğne herşeyi hazır.aynı saatlerde vurunuyorum.ilk önceleri hemşireye vurduruyordum ama şimdi eşim vuruyor iğneleri.biraz yakıcı bir iğne ama sonraları vücudun alışıyor.pek hissetmiyorsun yani.
arkadaşlar ben bide şunu sorucam size bu ksomozom testini kan alarakmı yapıyorlar yoksa başka bi tahlilmi yapıyolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?