Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar aranızda MHFR 677 homozigot olan varmı iğnemi kullanıyorsunuz asprinmi test sonucum
Hastada, MTHFR C677T geninde homozigot mutasyon saptanmıştır.
Factor XIII V34L ve B-FİBRİNOGEN -455 G>A genlerinde heterozigot mutasyon saptanmıştır.
ACE Ins/Del genotopi ve PAI 5G/5G genotipi saptanmıştır.
APO E alleli 3/3 olarak bulunmuştur.
homosistein: 8.95
kardiyoplipin IgG: Negatif
kardiyoplipin IgM: Negatif
protombin zamanı normal
protein C ve S normal
Aptt normal
Inr normal
leylim bende 3 düşük yaşadım 3.de kürtaj olmak zorunda kaldım bendede aynı sorun çıktı şu anda hergün babyprin alıyorum dr hamile kaldıktan sonra doğuma kadar iğne olman gerekecek dedi Allah dermansız dert vermesin yeter ki geçmiş olsun canım a.s.
ya arkadaşlar bir şüko arkadaşımız bu iğneleri kullanıp düşük yapmış sonra asprinle doğurmuş yani onun içinde iğnedende korkuyorum kaş yapıcaz diye göz çıkarmayalım :1no2: drlarda başka başka konuşuyor çok canım sıkkın bende aralıkta kürtaj oldum
canım bende 2. gebeliğimi yaşıyorum bi önceki 32 haftalıkken doğuma bi ay kala içimde öldü.ölü doğum yaptım.şimdi bi sene sonra gene hamileyim ve bende iğne vurunuyorum..kendim yapıyorum hergün bacaktan....fluxum adı..ssk varsa doktorun yazacağı raporla ücretsiz alıyorsun....kan pıhtılaşması sorununa aspirinde iyi geliyormuş....
leylim sen iğnemi olucaksın hamile kalınca kararlımısın yani bana her dr farklı soyledi kimi iğne diyor kimi sadece asprin ne yapacağımı şaşırdım sen ne yapacaksın
leylim birde kocaelide hangi dr a gidiyorsun benimle aynı durumda bir arkadaşım daha var oda kocaelide onada kimi iğne demiş kimi gerek yok demiş dr unu merak ettim ve sana ne tavsiye ettiğini senin daha önce doğumun yok dimi şuandada hamile değilsin ne karar aldığını yazarsan çok sevinirim ben şaşırdım bu drlar yüzündende