bir de arkadaşlar rica ediyorum hepinizden. istanbul anadolu yakasında bu konuda iyi bir jinekolog bilen varsa bana bildirirseniz çok sevinirim.....
kızlar kocaelide kan pıhtılaşmasyla ilgili hangi doktora gidiyorsunuz yada gitmeyi düşünüyorsunuz?
kızlar bende aranıza yeni katıldım ama çok uzun zamandır takipteydim burada ve bana çok faydası oldu çok şey öğrendim.bende 7 ay önce 7 aylık düşük doğum yaptım bebeğim kan pıhtılaşmasından dolayıydı karnımda öldü.şimdi hap kullanıyorum doktorumun tavsiyesiyle.tekrar bebek konusunda kendimi hazır hissetmiyorum.korkuyorum hem iğnelerinden hem aynı şeylerin olacağından...
merhaba kızlar ben 3 düşük yaptım ama düşüklerimin bir nedeni bulunamadı doktorum kan sulandırıcı iğne olmam gerektiğini söyledi çünkü testlerde görünmeyen milyonlarca pıhtılaşma sorunu olabilir dedi. şimdi kafama takılan sizin testlerde çıkıp kullandığınız iğneyi ben hamile kalınca doktorum az bir doz olarak 0.4 ml. le başlayacağız dedi. testlerde görünmeyen bir pıhtılaşma durumu olabilir mi? bir de 0.4ml az bir doz mu sizlerinki kaçlık? Ankarada olanlar düşük konusunda kime gidiyorsunuz? teşekkürler..
Asnil, canım benim önce kalp atışları duyuluyor 7. haftada birşey oluyor ve iki gebeliğimide 8. haftaya giremeden kalp atımları durduğu için düşürdüm. ne yapacağım bilemiyorum sen de mi bu şekilde bir durum geçirdin benim gibi olan var mı kalp atımı duyulduktan sonra bebeğini kaybedenler nasıl bir tedavi görüyorlar merak ediyorum. 1. ve 3. düşüklerim kalp atımı durması 2. gebeliğimde ise 4,5 aylık su kesesi erken geldiği için kaybettim. şimdi ne yapmam gerekiyor tavsiyelerinizi bekliyorum....tahlillerimde hiç bir neden bulunamadı sebepsiz düşük diyorlar... deneyeceksin hangisinde tutarsa hesabı ama benim psikolojimi düşünen yokkkkk maalesefff...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?