asnil çok geçmiş olsun umarım tahlillerinde bir sorun çıkmaz. senin hiç mi duyulmadı kalp atışları bebeklerinin. kaçıncı haftalarda yaptın düşüklerini.
doktor bana adet sökücü verdi şimdi canım bugun kullanmaya başlıcam sonrasında adet olursan eger 3. günü gel hormon testi yapcaz dedi ona görede artık ne şekilde tedavi yapacaksa başlıcaz şimdilik birşey demedi . Ben iki tane kalp atımı olmadıgı için kürtaj oldum canım, ikiside yaklaşık 7-7,5 haftalıktı sebepsizde düşük oluyor git 3. olursa araştırma yaparız dedi devlet hastanesindekiler ama benim 3.yü bekleyecek durumum yok yani tekrardan o acıları çekmek o hayal kırıklıklarını yaşamak istemiyorum mutlaka bir sebebi var yani deneme yanılma yöntemiyle bulmaya çalışıyorlar eee yaşanan acı onların değil nasıl olsa. özele gitmeye başladım şimdi işte hormon testinden sonra yapılacaklar belli olacak canım ben burdan sonrasında seni bilgilendiririm. Pıltılaşmada olabilir bilmiyorum bende sadece doktor aspirin içsen kaybetmeyebilirdin dedi ama daha o testleri yapmadıgı için kesin birşey söylemedi canım.Umarım en kısa zamanda ikimizde saglılı bir gebelik yaşayıp saglıkla bebeklerimizi kucagımıza alırız. kendine iyi bak moralini bozma canım olmadı doktorunu değiştir